csontheline Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Πείτε ΟΧΙ στις φωτογραφίες στα CV / resumes! Btw, CV = η ιστορία σου με τις γνώσεις μέσα, resume = το ζουμί, κυρίως ότι αφορά την θέση Για τους απόφοιτους που γράφουν ότι ξέρουν 100 γλώσσες ή 300 skills, υπάρχουν οι θέσεις Graduate, στις οποίες γνωρίζει ο εργοδότης ότι θα πάρει κάποιον που έχει την βασική γνώση. Υπάρχουν online υπηρεσίες βιογραφικών (πχ topresume) που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το cover letter, γιατί είναι γραμμένο για κάθε θέση ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, csontheline είπε Πείτε ΟΧΙ στις φωτογραφίες στα CV / resumes! Btw, CV = η ιστορία σου με τις γνώσεις μέσα, resume = το ζουμί, κυρίως ότι αφορά την θέση Για τους απόφοιτους που γράφουν ότι ξέρουν 100 γλώσσες ή 300 skills, υπάρχουν οι θέσεις Graduate, στις οποίες γνωρίζει ο εργοδότης ότι θα πάρει κάποιον που έχει την βασική γνώση. Υπάρχουν online υπηρεσίες βιογραφικών (πχ topresume) που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το cover letter, γιατί είναι γραμμένο για κάθε θέση ξεχωριστά. Άλλη μια φορά προς εμπέδωση: Πείτε όχι, όταν η αγορά ΔΕΝ χρησιμοποιεί φωτο για βιογραφικά. Πείτε ναι, όταν η αγορά ΑΠΑΙΤΕΙ φωτο για βιογραφικά (όπως Σκανδιναβία). Δεν υπάρχουν καθολικοί κανόνες για το φορμάτ και την φωτο. Πρέπει να δούμε τι θεωρείται σωστό για την χώρα/τομέα/υπόβαθρο μας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Το πιο βασικό απ' όλα είναι να είναι να χωρέσεις το βιογραφικό σε μια σελίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Axelq είπε Το πιο βασικό απ' όλα είναι να είναι να χωρέσεις το βιογραφικό σε μια σελίδα! Μεγαλο λαθος αυτο και κατ εμε οποιος εχει πολλη εμπειρια και προσοντα και το κανει, αδικει τον εαυτο του για να ικανοποιησει μια μοδα που βγηκε για να μην κουραζονται υποτιθεται οι ρικρουιτερσ. Μια καριερα 10-15-20 ετων με πτυχια, μεταπτυχιακα, γλωσσες, certifications κλπ ειναι ζητημα αν χωραει συμπιεσμενη σε 2 σελιδες, σε μια ειναι παντελως αδυνατο να χωρεσει Οποιος θελει να προσλαβει ικανα ατομα, ας θυσιασει λιγο χρονο παραπανω για να διαβαζει δευτερες και συχνα τριτες σελιδες. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από archer100 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, LongTom είπε Άλλη μια φορά προς εμπέδωση: Πείτε όχι, όταν η αγορά ΔΕΝ χρησιμοποιεί φωτο για βιογραφικά. Πείτε ναι, όταν η αγορά ΑΠΑΙΤΕΙ φωτο για βιογραφικά (όπως Σκανδιναβία). Δεν υπάρχουν καθολικοί κανόνες για το φορμάτ και την φωτο. Πρέπει να δούμε τι θεωρείται σωστό για την χώρα/τομέα/υπόβαθρο μας. μη παραπληροφορουμε: Ολες οι Ευρωπαικες χωρες καθως και η Νορβηγια που εχουν δεχθει προστασια δεδομενων ειναι GDPR σκλαβοι: Ο υποψηφιος εχει δικαιωμα οχι μονο να μη στειλει φωτο αλλα και να μην αναφερει ημερομηνια γεννησης ή φυλλο(!) Ο καθε σοβαρος recruiter αλλα και HR το γνωριζει ενω ηδη εχουν πεσει προστιμα ειπαμε χρονια με recruiters τα εμαθα και αυτα ($@#$$% 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, archer100 είπε Μεγαλο λαθος αυτο και κατ εμε οποιος εχει πολλη εμπειρια και προσοντα και το κανει, αδικει τον εαυτο του για να ικανοποιησει μια μοδα που βγηκε για να μην κουραζονται υποτιθεται οι ρικρουιτερσ. Μια καριερα 10-15-20 ετων με πτυχια, μεταπτυχιακα, γλωσσες, certifications κλπ ειναι ζητημα αν χωραει συμπιεσμενη σε 2 σελιδες, σε μια ειναι παντελως αδυνατο να χωρεσει Οποιος θελει να προσλαβει ικανα ατομα, ας θυσιασει λιγο χρονο παραπανω για να διαβαζει δευτερες και συχνα τριτες σελιδες. Μια καριέρα 10-15-20 ετών δεν χρειάζεται βιογραφικό. Αρκεί μια κουβέντα από έναν προϊστάμενο σε έναν άλλο για να σε πάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε μη παραπληροφορουμε: Ολες οι Ευρωπαικες χωρες καθως και η Νορβηγια που εχουν δεχθει προστασια δεδομενων ειναι GDPR σκλαβοι: Ο υποψηφιος εχει δικαιωμα οχι μονο να μη στειλει φωτο αλλα και να μην αναφερει ημερομηνια γεννησης ή φυλλο(!) Ο καθε σοβαρος recruiter αλλα και HR το γνωριζει ενω ηδη εχουν πεσει προστιμα ειπαμε χρονια με recruiters τα εμαθα και αυτα ($@#$$% Αυτά που γράφω είναι από προσωπική και επαγγελματική εμπειρία ως μέλος της ομάδας που κάμει συνεντεύξεις σε μεγάλη εταιρία της περιοχής με αντίστοιχη εμπειρία σε άλλες χώρες. Επίσης είχα και έχω αρκετά καλά με το HR στο θέμα. Δεν είναι της κούτρας μου και μάλλον εσύ παραπληροφορείς. Π.χ.: Αναφορά σε κείμενο Should I include a photo in my CV? In Sweden it’s optional, but quite common. In some cultures you should always include your photo and in others absolutely not. Avoid using a photo which is too relaxed and informal, for example a photo from a party. On the other hand, do not use a photo where you look too formal and stiff, such as a passport photo. https://www.kth.se/en/student/framtid/karriar/soka-jobb/att-skriva-ett-cv-1.1975 Αναφορά σε κείμενο https://english.ida.dk/cv https://english.ida.dk/media/1019/cv_erfaren_-_moderne_eng.pdf Insert a professional picture of yourself – but adapt the look to the company you are sending your application to (formal/informal – e.g. suit or t-shirt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, squib είπε Αυτό που θα ήθελα να βλέπω, όταν φτάνουν βιοφραφικά σε μένα, είναι να γράφουν γιατί να τον προσλάβουμε τον υποψήφιο. Δε θέλω έκθεση ιδεών, 3 γραμμές που να λένε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό που έχει ανοίξει τη θέση. Φυσικά θέλω και όλα τα υπόλοιπα, αλλά έτσι μια ωραία εισαγωγή βοηθάει, να δεις άμεσα τι πιστεύει ο υποψήφιος για τον εαυτό του, είναι αυτό το μικρό about του LinkedIn. Αυτός ο αυτοπροσδιορισμός που θέλει να εκφέρει και πρέπει να αποτυπώσει σε 3 γραμμές λείπει σχεδόν από όλα τα βιογραφικά που φτάνουν στα χέρια μου , πάντα για junior θέσεις. Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω σ' αυτό, πώς θα ήταν εάν όλοι απλά περιορίζονταν στο να γράψουν σε μια πρόταση το τι κάνουν καλά και τι τους αρέσει, και τέλος - χωρίς μπλα μπλα, χωρίς να αυτοχαρακτηριστούν ή να στολίσουν τον εαυτό τους με διάφορα επίθετα, αρετές κ.λπ. (του στυλ "είμαι εργατικός, με όνειρα, με όρεξη"); Δηλαδή ένα απλό "είμαι ο τάδε, είμαι καλός στον προγραμματισμό και επικεντρωμένος εκεί, επίσης μου αρέσουν αυτά στους υπολογιστές, hire me να σας κάνω αυτά." και κάτι για να ευθυμήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, archer100 είπε Μεγαλο λαθος αυτο και κατ εμε οποιος εχει πολλη εμπειρια και προσοντα και το κανει, αδικει τον εαυτο του για να ικανοποιησει μια μοδα που βγηκε για να μην κουραζονται υποτιθεται οι ρικρουιτερσ. Μια καριερα 10-15-20 ετων με πτυχια, μεταπτυχιακα, γλωσσες, certifications κλπ ειναι ζητημα αν χωραει συμπιεσμενη σε 2 σελιδες, σε μια ειναι παντελως αδυνατο να χωρεσει Οποιος θελει να προσλαβει ικανα ατομα, ας θυσιασει λιγο χρονο παραπανω για να διαβαζει δευτερες και συχνα τριτες σελιδες. Το βιογραφικό πρέπει να είναι μια σελίδα. Από εκεί και πέρα μπορείς να έχεις και άλλη(ες) σελίδα(ες) άμα θες, οπως competencies, skills. Αλλα το βασικο βιογραφικο, που απλα καταγραφεις τις βασικες πληροφοριες (εκπευδευση, εμπειρια, 3-4 σειρες βασικα σκιλλς, παντα μια σελιδα, εκτως φυσικα αμα εχεις δουλεψει σε 15 εταιριες / θεσεις που λεει ο λογος. Που σε αυτην την περιπτωση, οτι δεν ειναι σχετικο το βγαζεις στην απεξω. Μετα απο 10 χρονια, κανεις δεν ενδιαφερε πια για την πρακτικη που εκανες στο τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ σαν φοιτητης, καιρος να βγει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Το βιογραφικό πρέπει να είναι μια σελίδα. Από εκεί και πέρα μπορείς να έχεις και άλλη(ες) σελίδα(ες) άμα θες, οπως competencies, skills. Αλλα το βασικο βιογραφικο, που απλα καταγραφεις τις βασικες πληροφοριες (εκπευδευση, εμπειρια, 3-4 σειρες βασικα σκιλλς, παντα μια σελιδα, εκτως φυσικα αμα εχεις δουλεψει σε 15 εταιριες / θεσεις που λεει ο λογος. Που σε αυτην την περιπτωση, οτι δεν ειναι σχετικο το βγαζεις στην απεξω. Μετα απο 10 χρονια, κανεις δεν ενδιαφερε πια για την πρακτικη που εκανες στο τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ σαν φοιτητης, καιρος να βγει! Εγώ το πάω ένα βήμα πιο πάνω. Μετά από 10 χρόνια καριέρας, κανένας δεν νοιάζεται για το βιογραφικό σου. Ό,τι προσφέρεις στον κλάδο σου φαίνεται απτά, και ο κύκλος σε γνωρίζει. Δηλαδή υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι για να προσλάβει ένα μεγάλο τμήμα αρχηγικά στελέχη κοιτάζει βιογραφικά τους; χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Εγώ το πάω ένα βήμα πιο πάνω. Μετά από 10 χρόνια καριέρας, κανένας δεν νοιάζεται για το βιογραφικό σου. Ό,τι προσφέρεις στον κλάδο σου φαίνεται απτά, και ο κύκλος σε γνωρίζει. Δηλαδή υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι για να προσλάβει ένα μεγάλο τμήμα αρχηγικά στελέχη κοιτάζει βιογραφικά τους; χαχαχαχα Άμα είσαι στο χωριό σου ναι, τότε ναι, ο κύκλος σε γνωρίζει. Σε οτιδήποτε μεγαλύτερο, φυσικά και όχι. Από που και ως που να ξέρεις τα στελέχη άλλως εταιριών, συναντιούνται στο καφενείο ένα πράγμα; Έχουν τον ίδιο καφετζή και τους τα λέει; Δεν δουλεύουν όλοι freelancers... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από Papakaliati 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/1/2021 στις 2:46 ΜΜ, filip123go είπε Πόσο δίκιο έχεις..! Και είναι τραγικό γιατί αυτό το βλέπεις συνήθως σε νέους μηχανικούς. Μόλις έχουν βγει από την σχολή και στις γλώσσες προγραμματισμού γράφουν όλα τα παραπάνω. Δεν φταίνε αυτοί βέβαια έτσι τους έχουν μάθει από την σχολή . Ξέρεις hello world, τελείωσε , είσαι expert (ειδικά όταν βλέπω κατι C και κάτι assembly μου γυρίζει το μάτι). Στο δικό μου τα αναφέρω ως βασικές γνώσεις στο πλαίσιο των μαθημάτων της σχολής, αν και προς το παρόν δεν εχω βρει καποια θέση στην περιοχή μου για junior προγραμματιστές. Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να ανεβάσω καποιες από τις εργασίες μου στο github αν και οι περισσότερες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο 2 ώρες πριν, Papakaliati είπε Άμα είσαι στο χωριό σου ναι, τότε ναι, ο κύκλος σε γνωρίζει. Σε οτιδήποτε μεγαλύτερο, φυσικά και όχι. Από που και ως που να ξέρεις τα στελέχη άλλως εταιριών, συναντιούνται στο καφενείο ένα πράγμα; Έχουν τον ίδιο καφετζή και τους τα λέει; Δεν δουλεύουν όλοι freelancers... Συνηθως οταν είσαι 10 χρόνια σε ενα χώρο σου έρχονται οι προσφορές από τους εργοδότες. Αν όμως θελήσεις να πας σε μια πιο μεγάλη εταιρία ή σε άλλη χώρα τότε θα πρέπει να το κάνεις από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, JohnGTA είπε Εγώ το πάω ένα βήμα πιο πάνω. Μετά από 10 χρόνια καριέρας, κανένας δεν νοιάζεται για το βιογραφικό σου. Ό,τι προσφέρεις στον κλάδο σου φαίνεται απτά, και ο κύκλος σε γνωρίζει. Εξαρτάται τον κλάδο. Πχ, αυτοί που γράφουμε java στην Αθήνα λίγο πολύ γνωριζόμαστε γιατί είμαστε λίγοι (ειδικά όσοι γράφουμε java-springboot-microservices είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα.) Αντίθετα οι project managers παίζει να είναι και πολλές χιλιάδες μόνο στην Αθήνα. 3 ώρες πριν, Papakaliati είπε Δηλαδή υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι για να προσλάβει ένα μεγάλο τμήμα αρχηγικά στελέχη κοιτάζει βιογραφικά τους; χαχαχαχα Εννοείται πως κοιτάζει τα βιογραφικά τους! Απλά όχι με τον ίδιο τρόπο που κοιτάζεις για έναν dev η έναν υπάλληλο. Το πιο απλό θα σου πω, γιατί αυτός ο manager, αφού ήταν τόσο γαμάτος, φεύγει από την εταιρεία που είναι για να έρθει στην δικη σου; Τι τους ζήτησε και δεν του το έδωσαν; Η μήπως έκανε καμία χοντρή βλακεία και τον έστειλαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, filip123go είπε Εξαρτάται τον κλάδο. Πχ, αυτοί που γράφουμε java στην Αθήνα λίγο πολύ γνωριζόμαστε γιατί είμαστε λίγοι (ειδικά όσοι γράφουμε java-springboot-microservices είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα.) Αντίθετα οι project managers παίζει να είναι και πολλές χιλιάδες μόνο στην Αθήνα. Εννοείται πως κοιτάζει τα βιογραφικά τους! Απλά όχι με τον ίδιο τρόπο που κοιτάζεις για έναν dev η έναν υπάλληλο. Το πιο απλό θα σου πω, γιατί αυτός ο manager, αφού ήταν τόσο γαμάτος, φεύγει από την εταιρεία που είναι για να έρθει στην δικη σου; Τι τους ζήτησε και δεν του το έδωσαν; Η μήπως έκανε καμία χοντρή βλακεία και τον έστειλαν; Μπορώ να σου πω αρκετούς λόγους που ένας manager αλλάζει εταιρεία και χωρίς να κάνει χοντρή βλακεία. Επίσης κάποιος μπορεί να είναι γαμάτος σε ένα οργανισμό και απλά καλός σε άλλο ή μέτριος σε κάποιον άλλο. Δεν είναι όλοι για όλα , εξού και το θέμα βιογραφικού και προσόντων και hard και soft skills. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, squib είπε Κακογραμμένα βιογραφικά έχω δει άπειρα, καλογραμμένα ελάχιστα. Εγώ αναφέρομαι σε προσλήψεις στο κλάδο των πωλήσεων και του retail , που δυστυχώς δεν υπάρχει github να δούμε projects, και δεν ειναι και δυνατόν να έχεις απτές αποδείξεις της απόδοσης του υποψηφίου, σε προηγούμενο εργοδότη. Βλέπεις πιστοποιήσεις ECDL που απλά σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα ή το πήρες για το δημόσιο και είπες να το βάλεις. Βλέπεις σπουδες δημοτικό γυμνάσιο λύκειο πανεπιστήμιο μεταπτυχιακο. Ποιον ενδιαφέρει ποιο δημοτικό τελειώσε κάποιος? Εκτός και αν είναι δίγλωσσο και σημαίνει ότι η δεύτερη γλώσσα θα είναι σχεδόν native, που και πάλι περιττό το βρίσκω. Βλέπεις εργασία 4 μήνες barista, dj η service. Η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά μπορείς να εκφράσεις αλλιώς ότι τα καλοκαίρια ήσουν εργατικό παιδί και ήθελες έξρα χρήμα. Αυτά τα ξεπερνάς έυκολα , μόνο ένα δεν υποφέρεται, ορθογραφικά λάθη . Αυτό που θα ήθελα να βλέπω, όταν φτάνουν βιοφραφικά σε μένα, είναι να γράφουν γιατί να τον προσλάβουμε τον υποψήφιο. Δε θέλω έκθεση ιδεών, 3 γραμμές που να λένε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό που έχει ανοίξει τη θέση. Φυσικά θέλω και όλα τα υπόλοιπα, αλλά έτσι μια ωραία εισαγωγή βοηθάει, να δεις άμεσα τι πιστεύει ο υποψήφιος για τον εαυτό του, είναι αυτό το μικρό about του LinkedIn. Αυτός ο αυτοπροσδιορισμός που θέλει να εκφέρει και πρέπει να αποτυπώσει σε 3 γραμμές λείπει σχεδόν από όλα τα βιογραφικά που φτάνουν στα χέρια μου , πάντα για junior θέσεις. Πρέπει να έχεις όρεξη για ανοικτού τύπου συνέντευξη για να βγουν συμπεράσματα, αλλά αυτό είναι και το ωραίο της διαδικασίας. Επίσης ένα θέμα μεγάλο είναι ότι πολλές φορές γίνονται κάποια λάθη από τη πλευρά της επιχείρησης στο θέμα του HR. To recruiting είναι εξιδικευμένο κομμάτι του HRM, δε μπορεί να το κάνει η κοπέλα που είναι "hr" αλλά απλά καταχωρεί πρόγραμμα στην Εργάνη. Για να μη παρεξηγηθώ μιλάω για junior θέσεις. Για θέσεις στελεχών τα κριτήρια σαφώς είναι πιο αυστηρά αλλά και πάλι θέλει κουβέντα η συνέντευξη , ανοικτή και ελεύθερη. Βγαίνουν πολλά διαμάντια από αυτή τη διαδικασία. Συμφωνω απολυτα με ο,τι λες, με εξαιρεση τους μηνες σε ασχετη δουλεια κλπ. Κατα την γνωμη μου ειναι καλο να μπαινει, προσωπικα δεν μου λεει μονο πως ο υποψηφιος ειναι εργατικος, αλλα πως πιθανοτατα εχει και ως ενα βαθμο επικοινωνιακα skills οταν ειναι σε service ή barista. Δεν μου χτυπα αρνητικα σε καμια περιπτωση και βασικα το προτιμω απο το να δω πως εφυγε απο μια δουλεια retail Μαιο και αρχισε παλι Σεπτεμβριο, ειδικα αν φαινεται ως pattern. Kαλα τα ορθογραφικα δεν το συζηταω, ειναι ο,τι χειροτερο μπορεις να μου δειξεις σε ενα βιογραφικο, δεν απαιτω να εισαι ο Μπαμπινιωτης, αλλα οταν δεν παιρνεις ενα διλεπτο να κανεις εναν ορθογραφικο ελεγχο, μου δειχνει ελλειψη σοβαροτητας και σιγουρα οταν ζητας δουλεια retail που ιδανικα ξερεις πως το κυριο skill ειναι η επικοινωνια και μου τα χαλας στην βιτρινα της πρωτης επικοινωνιας μας, ε θα παω στον επομενο. Γενικα oι πωλησεις ειναι πικρη ιστορια με τα βιογραφικα και περισσοτερο με τις συνεντευξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα