sozz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, peiraiask είπε με 3 pipes 75 βαθμοι δεν το ακουω καλα, θα εβαζα με 4 τουλαχιστον pipes. ακομη κ των 20 ευρω. μεχρι 70 βαθμους στο 100% θα προσπαθουσα. 70 βαθμους στο 70% δεν κανει καμια ψυξη.θα ψησει κοτοπουλο στο φουρνο. αυτη με τα 3 μαλλον δεν αρκει καθολου. ισως να κανω λαθος βεβαια καπου καλα που αναφερες μην τυχον κ την αγορασω στο μελλον. εκτος αν δεν εχει πιασει καλα η ψυκτρα οπως ειπαν παραπανω 1. ειναι σε στρες τεστ οι 75 βαθμοι σε game ειμαι με 65 2. στο μελλον θα το σκεφτω να την αλλαξω για την ωρα δεν χρειαζεται 3. με 70 βαθμους θα ψησεις κοτοπουλο? μαλλον σιγουρα κανεις καπου λαθος... εκτος και εαν ο καλυτερος σου επεξεργαστης ηταν ο i3 που λογικο ειναι να μην παει πανω απο 50 4.δεν προτεινα σε κανεναν την ψυκτρα την ειχα παρει για εναν g4400 που ειχα οποτε μου εμεινε και αφου για 4,5 ghz δεν εχω κανενα θεμα απο το 2018 που τον εχω δεν υπαρχει λογος να παω για κατι καλυτερο τωρα... 5 ο λογος που εγραψα ειναι για να δειξω οτι ακομα και με αυτην την ψυκτρα κατι λαθος εχει κανει ο TS και του φτανει 90 βαθμους ΥΓ δεν εγραψα εδω περα για να μου προτεινεις εσυ τη ψυκτρα θα παρω φιλικα παντα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από sozz 1
peiraiask Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, sozz είπε 1. ειναι σε στρες τεστ οι 75 βαθμοι σε game ειμαι με 65 2. στο μελλον θα το σκεφτω να την αλλαξω για την ωρα δεν χρειαζεται 3. με 70 βαθμους θα ψησεις κοτοπουλο? μαλλον σιγουρα κανεις καπου λαθος... εκτος και εαν ο καλυτερος σου επεξεργαστης ηταν ο i3 που λογικο ειναι να μην παει πανω απο 50 4.δεν προτεινα σε κανεναν την ψυκτρα την ειχα παρει για εναν g4400 που ειχα οποτε μου εμεινε και αφου για 4,5 ghz δεν εχω κανενα θεμα απο το 2018 που τον εχω δεν υπαρχει λογος να παω για κατι καλυτερο τωρα... 5 ο λογος που εγραψα ειναι για να δειξω οτι ακομα και με αυτην την ψυκτρα κατι λαθος εχει κανει ο TS και του φτανει 90 βαθμους ΥΓ δεν εγραψα εδω περα για να μου προτεινεις εσυ τη ψυκτρα θα παρω φιλικα παντα... εσυ ρυθμιζεις το μηχανημα σου οπως προτιμας καλυτερα. να σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα