Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Φίλος αγορασε ετοιμο πύργο και ο επεξεργαστής φτανει 80 προς 90 C° σε 10 λεπτά Fortnite. Χωρίς κάποιο αλλο πρόγραμμα να τρέχει.Δηλαδη ενα φιλετο το κανει καλα. Για να μην μπλέξει κανα με courier και τα σχετικά μέχρι να το παρει πισω τι προτείνεται? Ποιες ειναι φυσιολογικές θερμοκρασίες σε ώρες gaming?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ICE-T είπε

ψυχτρα έχει επάνω,δες μήπως έχει ξεκουμπωνει η δεν κάθεται σωστά η πάρε μια aftermarket της προκοπής

καμία σχέση , η μαμίσια ψύκτρα δεν φτάνει αυτούς τους βαθμούς ακόμη και αν δέσεις την φτερωτή.

10 λεπτά πριν, Nionios1996 είπε

επεξεργαστής φτανει 80 προς 90 C° σε 10 λεπτά Fortnite

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πατάει η ψύκτρα καλά , το συνηθισμένο λάθος είναι ότι 1 από τα 4 ποδαράκια δεν έχει "γατζώσει" σωστά.

Η φυσιολογική θερμοκρασία είναι στο 1/3 (30 βαθμούς) στα 10 λεπτά του fortnite (I5 8400 με μαμίσια ψύκτρα)

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε

καμία σχέση , η μαμίσια ψύκτρα δεν φτάνει αυτούς τους βαθμούς ακόμη και αν δέσεις την φτερωτή.

ότι πεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ICE-T είπε

ότι πεις

Συμπτωματικά δοκίμασα πρόσφατα Ι5 8600Κ που λειτουργεί υπερχρονισμένος μόνιμα 1,5Ghz ψηλότερα από τον Ι5 8400 με ΙΝΤΕΛ μαμίσια ψύκτρα και μέσα σε games έπιασε ΜΑΧ 65βαθμούς. Του TS η θερμοκράσια προσεγγίζεται μόνο αν δεν πατάει η ψύκτρα πάνω στην cpu.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Συμπτωματικά δοκίμασα πρόσφατα Ι5 8600Κ που λειτουργεί υπερχρονισμένος μόνιμα 1,5Ghz ψηλότερα από τον Ι5 8400 με ΙΝΤΕΛ μαμίσια ψύκτρα και μέσα σε games έπιασε ΜΑΧ 65βαθμούς. Του TS η θερμοκράσια προσεγγίζεται μόνο αν δεν πατάει η ψύκτρα πάνω στην cpu.

Μπράβο βρε, ενημερωτικά επειδή και εγώ έχω 8600k @4.5ghz έχουμε ίδια θερμοκρασία αλλά εγώ είμαι με Thermalright HR-02 Macho Rev.B. Τσάμπα λεφτά πέταξα, Intel έπρεπε να πάρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Μπράβο βρε, ενημερωτικά επειδή και εγώ έχω 8600k @4.5ghz έχουμε ίδια θερμοκρασία αλλά εγώ είμαι με Thermalright HR-02 Macho Rev.B. Τσάμπα λεφτά πέταξα, Intel έπρεπε να πάρω

I5 8400 2.8GHz, Max: 4GHz,

το μέτρησα προφανώς από BASE ταχυτητα το +1,5Ghz (φυσικά δεν εννοούσα 5.5Ghz να το μετράω από boost)

χαμήλωσε την ταχύτητα σου σε 4.3Ghz , ασε απείραχτα τα volts της και δοκίμασε. Αν δεν έχεις μαμά ιντελοψυκτρα και είσαι Αθήνα μπορώ να σου δώσω.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Έχουμε κανα οδηγό πως να περάσω τη ψύκτρα ? Ρε πάτε καλά τι δεν πατάει η ψύκτρα.... 8600k με τσίχλα είναι. Κάτω απο 60 σε gaming δεν.... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Έχουμε κανα οδηγό πως να περάσω τη ψύκτρα ? Ρε πάτε καλά τι δεν πατάει η ψύκτρα.... 8600k με τσίχλα είναι. Κάτω απο 60 σε gaming δεν.... 

80-90 σου λέει ο άνθρωπος. Δεν παίζουν αυτά τα temps χωρίς HT με ρολόγια κάτω από 4ghz που έχει το CPU του. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

80-90 σου λέει ο άνθρωπος. Δεν παίζουν αυτά τα temps χωρίς HT με ρολόγια κάτω από 4ghz που έχει το CPU του. 

νομιζα το εγραφες για μενα .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, leros2004 είπε

με αυτην εδω στα 4,5 https://www.skroutz.gr/s/8441672/CoolerMaster-Hyper-TX3i.html

ειμαι 75 σε στρες και 65 ingame με το κουτι 40% μπροστα πανω και 20% πισω και το cpu στα 70% (δεν ακουγεται) , με φουλ το κουτι (ακουγετε λιγο) παω 70 και 60 και το cpu 65%

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.
Στις 12/1/2021 στις 5:20 ΜΜ, sozz είπε

με αυτην εδω στα 4,5 https://www.skroutz.gr/s/8441672/CoolerMaster-Hyper-TX3i.html

ειμαι 75 σε στρες και 65 ingame με το κουτι 40% μπροστα πανω και 20% πισω και το cpu στα 70% (δεν ακουγεται) , με φουλ το κουτι (ακουγετε λιγο) παω 70 και 60 και το cpu 65%

με 3 pipes 75 βαθμοι δεν το ακουω καλα,

θα εβαζα με 4 τουλαχιστον pipes. 

ακομη κ των 20 ευρω.

μεχρι 70 βαθμους στο 100% θα προσπαθουσα.

70 βαθμους στο 70% δεν κανει καμια ψυξη.θα ψησει κοτοπουλο στο φουρνο.

αυτη με τα 3 μαλλον δεν αρκει καθολου. 

ισως να κανω λαθος βεβαια καπου

καλα που αναφερες μην τυχον κ την αγορασω στο μελλον.

εκτος αν δεν εχει πιασει καλα η ψυκτρα οπως ειπαν παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...