giantzeron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Εχει υποπεσει κατι τετοιο στην αντιληψη σας απο το κοντινο σας περιβαλλον ; Ολος ο κοσμος ακουω μετακινειται ακομα και σε αλλους δημους με την δικαιολογια "παροχης βοηθειας" και χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Αντιλαμβανομαι πως ολοι ειναι αρκετα κουρασμενοι απο την κατασταση βεβαια απλα μου κανει εντυπωση καθως εγω ειμαι παντελως κλεισμενος σπιτι μου εδω κ 2+ μηνες. Εσεις μετακινειστε με παρομοιο τροπο ;; Φιλοι η γνωστοι σας ;;
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Για να ξεσκάσω οδηγώντας όχι. Για δουλειά (παραλαβή κάποιου προϊόντος κ.λπ.) ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Γιατί είσαι κλεισμένος ; το περπάτημα επιτρέπεται. Για την βοήθεια , μπες facebook σε ομάδα βοήθειας και βοήθα κάποιον ηλικιωμένα γείτονα σε ψώνια. Επίσης περπάτημα σε δάσος , αλλά όχι σαν το Σειχ Σου που ο ένας είναι πάνω στον άλλον. Επίσης κάποιος γείτονας να θέλει βόλτα για το σκυλί. Πολύς κόσμος δεν πάει για ψευδή μετακίνηση, συμφωνώ υπάρχουν και αυτοί , αλλά κάποια στιγμή την πατάνε. Επίσης ΑΜΕΑ δικαιούνται περισσότερο χρόνο βόλτας.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, giantzeron είπε Εχει υποπεσει κατι τετοιο στην αντιληψη σας απο το κοντινο σας περιβαλλον ; Ολος ο κοσμος ακουω μετακινειται ακομα και σε αλλους δημους με την δικαιολογια "παροχης βοηθειας" και χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Αντιλαμβανομαι πως ολοι ειναι αρκετα κουρασμενοι απο την κατασταση βεβαια απλα μου κανει εντυπωση καθως εγω ειμαι παντελως κλεισμενος σπιτι μου εδω κ 2+ μηνες. Εσεις μετακινειστε με παρομοιο τροπο ;; Φιλοι η γνωστοι σας ;; μια συμβουλη που νομιζω αναφερθηκε απο τους λοιμοξιολογους (ουσιαστικα παθολογοι/βιολογοι) που αν και ξερολες εχουν ενα δικιο: Αυτη τη περιοδο πρεπει να δωσουμε εξισου βαση στη κατασταση της ψυχικης υγειας. Λυση απεναντι στον ιο δεν ειναι να φυλακιστουμε σε ενα διαμερισμα ή οικια για εβδομαδες γιατι μετα θα καταληξουμε με αλλα προβληματα υγειας με μερικα απο αυτα δυστηχως μη αναστρεψιμα. Αν θελουμε να παμε σε ενα δασος ή παραλια σε γειτονικο δημο να παρουμε λιγο αερα ή να περπατησουμε, ειναι μια κινηση που βοηθαει στη κατευθυνση αυτη. Να θυμησω οτι ο αρχον αυτης της χωρας ξεκινησε απο το κεντρο της Αθηνας να παει σε Βουνο (παρνηθα) αποστασης πανω απο 20χλμ 3
BrocasHelm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Γιατί δεν πας μια βόλτα Πάρνηθα; Σίγουρα μπορείς από το κέντρο της Αθήνας. 1
giantzeron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε Γιατί δεν πας μια βόλτα Πάρνηθα; Σίγουρα μπορείς από το κέντρο της Αθήνας. Μα λενε για τον ιδιο δημο Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από giantzeron
BrocasHelm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, giantzeron είπε Οκ παιδια συμφωνω... αλλα ας υποθεσουμε οτι προκειται για ενα ζευγαρι οπου δε τυχαινει να μενουν μαζι και εκεινος μενει Κηφισια και εκεινη κεντρο... με ποιο τροπο ακριβως θα βρεθουν ? Να πάνε και οι 2 Πάρνηθα; Edit: απλά αν δεν παρακολουθείς ειδήσεις, προ μηνός περίπου ο πρωθυπουργός πήγε Πάρνηθα για ποδήλατο. Εκεί έβγαλε φωτογραφίες με διάφορους δίπλα δίπλα χωρίς μάσκες. Επίσης η σύζυγός του έκανε μοτοκρός που απαγορεύεται σε εθνικό δρυμό. Όταν έγινε θέμα, τον κάλυψαν όλοι λέγοντας ότι οι μετακινήσεις εντός νομού επιτρέπονται. Κοινώς φεύγεις από Πειραιά να πας Πάρνηθα, ή από Ασπρόπυργο να πας Σούνιο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από BrocasHelm 1
giantzeron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Οκ παιδια συμφωνω... αλλα ας υποθεσουμε οτι προκειται για ενα ζευγαρι οπου δε τυχαινει να μενουν μαζι και εκεινος μενει Κηφισια και εκεινη κεντρο... με ποιο τροπο ακριβως θα βρεθουν ? Επισης δε ξερω κατα ποσο "αληθοφανες" δειχνει ενα μνμ παροχης βοηθειας. Εγω πχ εχω αρκετους ηλικιωμενους συγγενεις που θα ηθελα να τους παω λιγα ψωνια.. αλλα με αγχωνει το ενδεχομενο να με σταματησουν και κατα ποσο θα με πιστεψουν
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, giantzeron είπε Οκ παιδια συμφωνω... αλλα ας υποθεσουμε οτι προκειται για ενα ζευγαρι οπου δε τυχαινει να μενουν μαζι και εκεινος μενει Κηφισια και εκεινη κεντρο... με ποιο τροπο ακριβως θα βρεθουν ? Επισης δε ξερω κατα ποσο "αληθοφανες" δειχνει ενα μνμ παροχης βοηθειας. Εγω πχ εχω αρκετους ηλικιωμενους συγγενεις που θα ηθελα να τους παω λιγα ψωνια.. αλλα με αγχωνει το ενδεχομενο να με σταματησουν και κατα ποσο θα με πιστεψουν Μα λενε για τον ιδιο δημο ο φόβος προέρχεται από τα ψέματα , αν όντως έχεις συγγενείς που χρήζουν ανάγκη , πας και τους βοηθάς , κανένας αστυνομικός δεν θα σε σταματήσει με ψώνια στα χέρια. Δεν σε αφορά τι κάνει συγκεκριμένο ζευγάρι , άμα είναι να την πατήσουν θα την πατήσουν. Αυτό που δεν λες είναι ότι θες να κάνεις το ίδιο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
giantzeron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SchinasN είπε ο φόβος προέρχεται από τα ψέματα , αν όντως έχεις συγγενείς που χρήζουν ανάγκη , πας και τους βοηθάς , κανένας αστυνομικός δεν θα σε σταματήσει με ψώνια στα χέρια. Ο φοβος προερχεται απο το γεγονος οτι ζουμε σε ενα κρατος που δεν σεβεται τιποτα βασικα. Δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα εκει εξω απο αστυνομικους που κανοντας καταχρηση εξουσιας εριξαν προστιμο 300 ευρω σε καποιους που κατεβασαν την μασκα για λιγο για να αναπνευσουν η για να φανε μια τυροπιτα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, giantzeron είπε Ο φοβος προερχεται απο το γεγονος οτι ζουμε σε ενα κρατος που δεν σεβεται τιποτα βασικα. Δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα εκει εξω απο αστυνομικους που κανοντας καταχρηση εξουσιας εριξαν προστιμο 300 ευρω σε καποιους που κατεβασαν την μασκα για λιγο για να αναπνευσουν η για να φανε μια τυροπιτα. όπου έγινε κατάχρηση , αποσύρθηκε το πρόστιμο. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Απλά και νοικοκυρεμένα , αποδεικνύεις την αλήθεια ( και αρκετές φορές τα ψέματα ) οπότε ο φόβος σου απέναντι στο κράτος εντάθηκε από κακή ενημέρωση. Την τυρόπιτα την τρως σπίτι , αν θες ανάσες παίρνεις μια καλύτερη μάσκα. Οι χειρουργικές μάσκες είναι μια πολύ καλή επιλογή , ενώ όποιος έχει χειρουργική μάσκα στο σαγόνι , απλά κοροιδεύει τον εαυτό του και τους γύρω του. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, giantzeron είπε Εχει υποπεσει κατι τετοιο στην αντιληψη σας απο το κοντινο σας περιβαλλον ; Ολος ο κοσμος ακουω μετακινειται ακομα και σε αλλους δημους με την δικαιολογια "παροχης βοηθειας" και χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Αντιλαμβανομαι πως ολοι ειναι αρκετα κουρασμενοι απο την κατασταση βεβαια απλα μου κανει εντυπωση καθως εγω ειμαι παντελως κλεισμενος σπιτι μου εδω κ 2+ μηνες. Εσεις μετακινειστε με παρομοιο τροπο ;; Φιλοι η γνωστοι σας ;; Τι να σου πω γνωστος μου πηγε απο Αθηνα Ιωαννινα οικογενειακος για χριστουγεννα-πρωτοχρονια με το σκεπτικο οτι δε θα ζουν για παντα οι γονεις ειδικα αν ειναι 90+ και θα απαγορευεται και το πασχα. Δεν τον σταματησε κανεις. Και εγω μετακινουμαι οχι για βολτες/επισκεψεις αλλα εχω δουλειες να κανω πχ μετακομιση σιγα μην αφησω πραγματα πισω εως το καλοκαιρι η αγορές (παρανομα) απο μαγαζια που χρειάζομαι αμεσα πραγματα. Επισης τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι αλλα και κεντρο που πηγα σε νοσοκομειο τελευταια πολλα χιλιομετρα απο αναβυσσο δεν ειδα πολλα μπλοκα και δεν σταματουσαν ευκολα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από ΠάρηςΓ
giantzeron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Τι να σου πω γνωστος μου πηγε απο Αθηνα Ιωαννινα οικογενειακος για χριστουγεννα-πρωτοχρονια με το σκεπτικο οτι δε θα ζουν για παντα οι γονεις ειδικα αν ειναι 90+ και θα απαγορευεται και το πασχα. Δεν τον σταματησε κανεις. Και εγω μετακινουμαι οχι για βολτες/επισκεψεις αλλα εχω δουλειες να κανω πχ μετακομιση σιγα μην αφησω πραγματα πισω εως το καλοκαιρι η αγορές (παρανομα) απο μαγαζια που χρειάζομαι αμεσα πραγματα. Επισης τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι αλλα και κεντρο που πηγα σε νοσοκομειο τελευταια πολλα χιλιομετρα απο αναβυσσο δεν ειδα πολλα μπλοκα και δεν σταματουσαν ευκολα. Με τι sms μετακινεισαι ? Σε εχουν σταματησει ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις