Προς το περιεχόμενο

laptop freezes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, charilaos είπε

Λοιπόν δοκίμασε το link του micos000 να ελαχιστοποιήσεις τα γραφικά του desktop.

Πόσο καιρό έχει που ξεκίνησε να το κάνει;

το εκανα αυτο. μου το κανει καθε περιπου 2 με 3 μερες για κανα 3 μηνο.απο οτι ειδα απο το log αν το προσεξες γραφει αυτο microsoft.com/win/2004/08. μηπως ειναι απο τα windows 2004? τωρα εχω τα 20h2.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kwstaras24 είπε

το εκανα αυτο. μου το κανει καθε περιπου 2 με 3 μερες για κανα 3 μηνο.απο οτι ειδα απο το log αν το προσεξες γραφει αυτο microsoft.com/win/2004/08. μηπως ειναι απο τα windows 2004? τωρα εχω τα 20h2.

Όχι εντάξει ειναι η έκδοση.

Τώρα που ελαχιστοποίησες τα γραφικά, στο ξανάκανε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charilaos είπε

οπως σου ειπα δεν το κανει συνεχεια καθε 2 με 3 μερες το κανει οποτε πρεπει να περιμενω

3 λεπτά πριν, charilaos είπε

πυστευεις οτι ειναι απο την εκδωση τον windows?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kwstaras24 είπε

οπως σου ειπα δεν το κανει συνεχεια καθε 2 με 3 μερες το κανει οποτε πρεπει να περιμενω

πυστευεις οτι ειναι απο την εκδωση τον windows?

Καταρχάς δε μου απάντησες: Έχεις το Adrenalin 2020 Edition 20.11.2;;;;Για επιβεβαίωση ρωτάω.

Πολλά μπορεί να είναι τα πιθανά, ας ξεκινήσουμε από κάπου και να αρχίσουμε να αποκλείουμε. Να μας κρατας ενήμερους.

• Εάν το ξανακάνει δοκίμασε να μπαινεις σε safe mode να δουμε αν το κανει εκει.
  • Άλλη πιθανή λύση είναι να απενεργοποιήσεις για αυτές τις 2-3 μέρες τελείως τον driver και να γυρισεις σε basic. Αλλά ένα ένα τα βήματα.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charilaos είπε

Καταρχάς δε μου απάντησες: Έχεις το Adrenalin 2020 Edition 20.11.2;;;;Για επιβεβαίωση ρωτάω.

Πολλά μπορεί να είναι τα πιθανά, ας ξεκινήσουμε από κάπου και να αρχίσουμε να αποκλείουμε. Να μας κρατας ενήμερους.

• Άλλη πιθανή λύση είναι να απενεργοποιήσεις για αυτές τις 2-3 μέρες τελείως τον driver και να γυρισεις σε basic. Αλλά ένα ένα τα βήματα.

το εβαλα πριν 1:30ωρα περιπου

Μόλις τώρα, kwstaras24 είπε

το εβαλα πριν 1:30ωρα περιπου

λιγο πριν μου το πεις το ειχα βαλει.δεν ξερω πως μπαινω safe mode και ο basic driver εννοεις της καρτας γραφικων ε?ειναι σκατα η οθονη με αυτον τον driver.

27 λεπτά πριν, charilaos είπε

εχω το 2020 20.12.1 το τελευταιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...