kwstaras24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, charilaos είπε Λοιπόν δοκίμασε το link του micos000 να ελαχιστοποιήσεις τα γραφικά του desktop. Πόσο καιρό έχει που ξεκίνησε να το κάνει; το εκανα αυτο. μου το κανει καθε περιπου 2 με 3 μερες για κανα 3 μηνο.απο οτι ειδα απο το log αν το προσεξες γραφει αυτο microsoft.com/win/2004/08. μηπως ειναι απο τα windows 2004? τωρα εχω τα 20h2.
charilaos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, kwstaras24 είπε το εκανα αυτο. μου το κανει καθε περιπου 2 με 3 μερες για κανα 3 μηνο.απο οτι ειδα απο το log αν το προσεξες γραφει αυτο microsoft.com/win/2004/08. μηπως ειναι απο τα windows 2004? τωρα εχω τα 20h2. Όχι εντάξει ειναι η έκδοση. Τώρα που ελαχιστοποίησες τα γραφικά, στο ξανάκανε;
kwstaras24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, charilaos είπε Όχι εντάξει ειναι η έκδοση. Τώρα που ελαχιστοποίησες τα γραφικά, στο ξανάκανε; οπως σου ειπα δεν το κανει συνεχεια καθε 2 με 3 μερες το κανει οποτε πρεπει να περιμενω 3 λεπτά πριν, charilaos είπε Όχι εντάξει ειναι η έκδοση. Τώρα που ελαχιστοποίησες τα γραφικά, στο ξανάκανε; πυστευεις οτι ειναι απο την εκδωση τον windows?
charilaos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, kwstaras24 είπε οπως σου ειπα δεν το κανει συνεχεια καθε 2 με 3 μερες το κανει οποτε πρεπει να περιμενω πυστευεις οτι ειναι απο την εκδωση τον windows? Καταρχάς δε μου απάντησες: Έχεις το Adrenalin 2020 Edition 20.11.2;;;;Για επιβεβαίωση ρωτάω. Πολλά μπορεί να είναι τα πιθανά, ας ξεκινήσουμε από κάπου και να αρχίσουμε να αποκλείουμε. Να μας κρατας ενήμερους. Εάν το ξανακάνει δοκίμασε να μπαινεις σε safe mode να δουμε αν το κανει εκει. Άλλη πιθανή λύση είναι να απενεργοποιήσεις για αυτές τις 2-3 μέρες τελείως τον driver και να γυρισεις σε basic. Αλλά ένα ένα τα βήματα.
kwstaras24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, charilaos είπε Καταρχάς δε μου απάντησες: Έχεις το Adrenalin 2020 Edition 20.11.2;;;;Για επιβεβαίωση ρωτάω. Πολλά μπορεί να είναι τα πιθανά, ας ξεκινήσουμε από κάπου και να αρχίσουμε να αποκλείουμε. Να μας κρατας ενήμερους. Εάν το ξανακάνει δοκίμασε να μπαινεις σε safe mode να δουμε αν το κανει εκει. Άλλη πιθανή λύση είναι να απενεργοποιήσεις για αυτές τις 2-3 μέρες τελείως τον driver και να γυρισεις σε basic. Αλλά ένα ένα τα βήματα. το εβαλα πριν 1:30ωρα περιπου Μόλις τώρα, kwstaras24 είπε το εβαλα πριν 1:30ωρα περιπου λιγο πριν μου το πεις το ειχα βαλει.δεν ξερω πως μπαινω safe mode και ο basic driver εννοεις της καρτας γραφικων ε?ειναι σκατα η οθονη με αυτον τον driver. 27 λεπτά πριν, charilaos είπε Καταρχάς δε μου απάντησες: Έχεις το Adrenalin 2020 Edition 20.11.2;;;;Για επιβεβαίωση ρωτάω. Πολλά μπορεί να είναι τα πιθανά, ας ξεκινήσουμε από κάπου και να αρχίσουμε να αποκλείουμε. Να μας κρατας ενήμερους. Εάν το ξανακάνει δοκίμασε να μπαινεις σε safe mode να δουμε αν το κανει εκει. Άλλη πιθανή λύση είναι να απενεργοποιήσεις για αυτές τις 2-3 μέρες τελείως τον driver και να γυρισεις σε basic. Αλλά ένα ένα τα βήματα. εχω το 2020 20.12.1 το τελευταιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα