aesop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω τα ακουστικά HYPERX CLOUD II, και πρόσφατα προχώρησα στην αγορά μιας soundblaster G6. Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα ειναι μουσική η οποία έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό! Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Η καρτα ομως αγοράστηκε για το scout mode για fps gaming και εκει αρχίζουν τα προβληματα: 1. Ο ήχος είναι τραγικός σε σχέση με τo dac που έχουν τα hyperx. Η πληροφόρηση για το που ειναι τα βήματα είναι άθλια. Καμια σχέση με οτι διαφημίζουν! 2. Το μικροφωνο δεν δουλευει! Σκεφτηκα να παρω ενα jack 3.5 splitter δουλεψε για 1 μερα, αλλά ο ήχος ήταν χάλια. Μου έλεγαν οι συμπαίκτες οτι με άκουγαν με πολυ υψηλό tremble!!! Τωρα δεν δουλευει καν. Εκανα επανεγκατασταση drivers, απενεργοποιώ το dac της hyper x... τιποτα! Το μικροφωνο δεν δουλευει καν. Αν μπορει να βοηθήσει κάποιος... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από aesop
pirmen56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Το scout mode είναι ένα είδος "έξυπνου" DSP που κάνει τους αδύναμους ήχους(π.χ. footsteps) ευκολότερα αντιληπτούς εν μέσω εκρήξεων, πυροβολισμών κτλ. παίζοντας με την ένταση των διάφορων συχνοτήτων. Εξ ορισμού λοιπόν χαλάει τα positional cues του εκάστοτε HRTF. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι παίζουν competitive στο εξωτερικό πάνε σε full open ακουστικά(για τις κρυστάλλινες μεσαίες) μαζί με κάποιο "στεγνό" virtual surround ή απλό στέρεο.
aesop Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μολις το άλλαξα και το εβαλα σε κανονικό ακουγεται μια χαρα. Το πρόβλημα με το μικρωφωνο ηταν δικο μου σφάλμα γιατι πηρα μια προεκταση jack η οποία έχει 2 δαχτυλίδια ενω τα ακουστικά έχουν 3. Μόλις τα βάζω απευθείας στην κάρτα παιζει μια χαρα το μικροφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα