margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Θέλω να αντικαταστήσω επιτέλους το Pro 9.7” με το καινούριο Air cellular αλλα παντού το βλέπω αναμένεται σύντομα. (Δεν κοιτάζω Σκρουτζ). Ακόμα και η istorm προ γιορτών, δεν είχαν ενημέρωση πότε θα φέρουν. Λεω μήπως δώσω 100€ παραπάνω και πάω στο Pro 11” που το βρίσκω διαθέσιμο αλλα με χαλάει λιγο οτι Μάρτιο λένε θα βγει καινούριο. Εχει παρει κάποιος τελικά το air?
thodoris20s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Το έχω παραγγείλει iPad Air 2020 από Amazon.de στις 10 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν έχει γίνει ούτε dispatch. Arrival λέει 8 Φεβρουαρίου, αλλά χλωμό το βλέπω. Είπα να πω και εγώ τον πόνο μου. 1
dis83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Κι εγώ το έψαχνα, αλλά πουθενά. Μάλλον ευτυχώς τελικά. 2 μήνες για το Pro δεν μου φαίνεται μεγάλη αναμονή.
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Αν δεν υπάρχει ουτε στο Amazon , good wines.. 36 λεπτά πριν, dis83 είπε Κι εγώ το έψαχνα, αλλά πουθενά. Μάλλον ευτυχώς τελικά. 2 μήνες για το Pro δεν μου φαίνεται μεγάλη αναμονή. Έχεις διαβάσει αν θα βγει και «μικρό» ή μονο 12αρι?
dis83 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, margaritagr είπε Αν δεν υπάρχει ουτε στο Amazon , good wines.. Έχεις διαβάσει αν θα βγει και «μικρό» ή μονο 12αρι? Δεν έχω διαβάσει κάπου ότι θα βγει μόνο σε ένα μέγεθος.
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, thodoris20s είπε Το έχω παραγγείλει iPad Air 2020 από Amazon.de στις 10 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν έχει γίνει ούτε dispatch. Arrival λέει 8 Φεβρουαρίου, αλλά χλωμό το βλέπω. Είπα να πω και εγώ τον πόνο μου. Το απλό πάντως (όχι αυτό με την sim) ήρθε πολύ γρήγορα από amazon.de Απίστευτο εργαλείο.
thodoris20s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, skiabox είπε Το απλό πάντως (όχι αυτό με την sim) ήρθε πολύ γρήγορα από amazon.de Απίστευτο εργαλείο. Πότε το παρήγγειλες; Αν ήταν πριν την black friday μπορεί. Μετά έγινε το χάος. Αν σου ήρθε εν μέσω bf τότε είσαι τυχερός
skiabox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Πότε το παρήγγειλες; Αν ήταν πριν την black friday μπορεί. Μετά έγινε το χάος. Αν σου ήρθε εν μέσω bf τότε είσαι τυχερός Γύρω στις 20 Δεκεμβρίου νομίζω. Αλλά expedited. Μία θήκη που φυσικά δεν την έβαλα expedited έφυγε πολύ πριν φύγει το iPad και ακόμα δεν έχει έρθει. Φίλε είναι απίστευτο εργαλείο. Πιστεύω θα το χαρείς πολύ. Εγώ έχω πάθει πλάκα πάντως.
thodoris20s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, skiabox είπε Γύρω στις 20 Δεκεμβρίου νομίζω. Αλλά expedited. Μία θήκη που φυσικά δεν την έβαλα expedited έφυγε πολύ πριν φύγει το iPad και ακόμα δεν έχει έρθει. Φίλε είναι απίστευτο εργαλείο. Πιστεύω θα το χαρείς πολύ. Εγώ έχω πάθει πλάκα πάντως. Έτσι πιστεύω και εγώ. Είχα παλιότερα ένα ipad mini και το είχα καταευχαριστηθεί. Άντε να δούμε πότε θα αξιωθεί να έρθει
skiabox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Έτσι πιστεύω και εγώ. Είχα παλιότερα ένα ipad mini και το είχα καταευχαριστηθεί. Άντε να δούμε πότε θα αξιωθεί να έρθει Ο παλιός σχεδιασμός με το κουμπί και τα μεγάλα bezels πάνω και κάτω φαίνεται πλέον κακάσχημος σε σχέση με το καινούριο καλούπι. Σχεδιαστικά μοιάζουν να απέχουν τουλάχιστον μια δεκαετία. 1
SakafliaC Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στο Air έναντι του απλού, πέρα απ την εμφάνιση?
ignome4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Όσοι μπορείτε να περιμένετε γιατί έρχεται το Pro και θα είναι τέλειο
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Το θεμα ειναι οτι αν φτάσουμε Φλεβάρη+ για να δούμε Air, και ξέρουμε οτι έρχεται pro σε 1 μήνα, φαίνεται νορμαλ κάποιος να περιμένει να δει σε τι διαφορά τιμής θα βγαίνουν. αν ειναι πανω κάτω 150-200 νομίζω οτι θ αξίζει.... istorm που μίλησα ξανά δεν έχουν ιδέα τι θα γίνει με παραλαβές
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Για ποιο λόγο τόσο μεγάλη έλλειψη στα air σου εξήγησαν μήπως; Εντάξει είναι τραγικό αυτό που γίνεται. Έχω παραγγείλει από 10 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν έχει σταλεί καν. Έχω ξενερώσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα