localy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα και καλη χρονια εχω εναν εκτυπτωη epson ecotank και μου βγαζει ενα μυνημα μελανωτηρας εκτυπωτη epson χρειαζετε αλλαγη.ο εκτυπωτης ειναι τεχνολογιας econtank με τα δοχεια.τα δοχεια ειναι καινουργια αλλα δουλεμενα πολυ οσο αφορα τις εκτυπωσεις.τα δοχεια φταινε η τιποτα εσωτερικα του εκτυπωτη?ουτε μαυρο εκτυπωνει ουτε ενχρωμο.διαβασα στο ιντερνετ κατι για κιτ κιβωτιου συντηρησης.μηπως πρεπει να αλλαχτει κατι?η εχει τερματισει?ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από localy 1
lector Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Ποιο μοντελο ειναι και ποτε τον αγορασες; Ο μελανωτηρας που λεει ειναι εσωτερικο εξαρτημα το οποιο το αλλαζουν απο την αντιπροσωπεια. Αν ειναι εντος εγγυησης δεν πληρωνεις, διαφορετικα θα σου δωσουν κοστολογιο. Για καποια μοντελα κυκλοφορει εφαρμογη resetter στο ιντερνετ που σου εξαφανιζει το μηνυμα και συνεχιζει και δουλευει το μηχανημα, απλα με αυτο τον τροπο καποια στιγμη μπορει να κλαταρει εντελως. 2
Karnov Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Επιτρέψτε μου να "αναστήσω" αυτό το θέμα συζήτησης. Οι εκτυπωτές δεξαμενής μελανιού (ink-tank αγγλιστί) κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά αξίζουν. Όπως το L130 της Epson για παράδειγμα . Παρόμοιο πρόβλημα. Ένδειξη για αλλαγή μελανωτήρα. Δεν αξίζει για ένα εξάρτημα -που δεν το λες και μικρό σε μέγεθος- κόστους 2€, να ρισκάρεις να χαλάσει εντελώς ο εκτυπωτής και μετά να πληρώνεις 300 € για καινούργιο ή 150 € για μεταχειρισμένο. Επίσκεψη σε συνεργαζόμενη εταιρεία επισκευής. Κόστος εργατικών 20 ευρώ. Τελικό σύνολο 22 € 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα