Προς το περιεχόμενο

Streaming απο Playstation 5 με ElgatoHD60s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και καλη χρονια..Οπως καταλαβατε με την νεα χρονια εβαλα σαν ενα μικρο "στοχο" να streamαρω απο το PS5 χρησιμοποιωντας την elgato HD60s capture card μεσω OBS..

Εχω παραγγειλει το chat link cable,εχω παραγγειλει το blue yeti nano μικροφωνο,εχωτην PS5 camera και εχω το Hyperx cloud flight headset..

Και το pc μου εχει αυτα τα specs..

CPU-->AMD FX 8320

RAM-->8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz

Motherboard-->ASUSTeK COMPUTER INC. M5A99X EVO R2.0

Graphics-->2047MB NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 

931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00BN5A0

Θα ξεκινησω να streamαρω στα 720p με 60fps..Εχω 50αρα γραμμη με το Download--51 και το Upload στα 4,5-5mbs..

Εχω δει οσα βιντεο υπαρχουν και εχω διαβασει παρα πολλα αρθρα για να μπορεσω να βγαλω ακρη(ολα στα αγγλικα δυστυχως)ειτε για το πως πρεπει να βγαλω ηχο και φωνη απο το ps5 στην capture card,ειτε τι πρεπει να κανω για overlays κλπ μεσω OBS..γενικα παρα πολλα..απλα εχω καποιες αποριες και ηθελα αν μπορει καποιος που streamαρει με ιδιο η παρομοιο τροπο να με βοηθησει..

Κατ'αρχας παρατηρω οτι εχω delay οσον αφορα το PS5 με αυτο που δειχνει στο live..Και δεν λεω για 2sec αλλα για 7-8 sec..ακομη δεν εχω το μικροφωνο και το chat link για να δω αν απλα πρεπει να τα συγχρονισω και να φαινεται το stream με αυτο το delay(που δεν ειναι και τοσο κακο)αν και θα προτμουσα να παιζει σε real time..

Ξερει κανεις απο τι μπορει να συμβαινει αυτο?φταινε τα settings του OBS η απο το PS5 η φταιει το PC μου που δεν ειναι τουμπανο??

Γενικα αν καποιος εχει την διαθεσει να μοιραστει λιγο απο την εμπειρια του πανω σε αυτο το setup,θα το εκτιμουσα..Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβα δεν streamαρει κανεις απο PS5..Οποτε οταν με το καλο ξεκινησω θα δωσω οσες πληροφοριες μπορω 😛

• Like 1
Δημοσ.

Το delay υπαρχει επειδη θελει ωρα για το encode, αποστολη δεδομενων, process στην εν λογω υπηρεσια κτλ. Τα <10sec ειναι ηδη μικρο delay και ισως το ριξεις με την επιλογη που εχει μεσα το twitch σχετικα με το low latency ή δεν θυμαμαι.

Για τον ηχο κτλ, φανταζομαι οτι οταν βαλεις την capture card, θα δωσει επιλογες μεσα στο Obs να τραβηξεις απο εκει ηχο. Με μια αναζητηση στο google παντως βγαινουν πολλα αποτελεσματα για το set up.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το delay υπαρχει επειδη θελει ωρα για το encode, αποστολη δεδομενων, process στην εν λογω υπηρεσια κτλ. Τα <10sec ειναι ηδη μικρο delay και ισως το ριξεις με την επιλογη που εχει μεσα το twitch σχετικα με το low latency ή δεν θυμαμαι.

Για τον ηχο κτλ, φανταζομαι οτι οταν βαλεις την capture card, θα δωσει επιλογες μεσα στο Obs να τραβηξεις απο εκει ηχο. Με μια αναζητηση στο google παντως βγαινουν πολλα αποτελεσματα για το set up.

Έχω βρει ρυθμίσεις για τον ήχο..να ανεβάσεις σε κάμερα και μικρόφωνο το latency ώστε να συγχρονιστεί με την εικόνα..απλά ήθελα να μάθω αν είναι φυσιολογικό το latency στο stream των 10δευτερολεπτων κλπ..

με 50αρα γραμμή και με 5upload νομιζω ότι σε 720p με 30fps πρεπει να streamάρω για να είναι κάπως καλο

Δημοσ.

Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει capture card, εισαι σιγουρος οτι πρεπει να αυξησεις το latency? Αυτο που βλεπεις εσυ στο preview ειναι live feed και πρεπει ο ηχος να συμβαδιζει με αυτο (οπως επισης και η καμερα και το μικροφωνο σου). Το chat σου προφανως θα αφορα τα γεγονοτα που εγινα 8 sec πριν.

Real time δεν γινεται παντως. Εχεις σχετικα αδυναμο hardware. Δοκιμασε σε software να κανεις encode, νομιζω ο cpu σου θα ειναι πιο γρηγορος

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει capture card, εισαι σιγουρος οτι πρεπει να αυξησεις το latency? Αυτο που βλεπεις εσυ στο preview ειναι live feed και πρεπει ο ηχος να συμβαδιζει με αυτο (οπως επισης και η καμερα και το μικροφωνο σου). Το chat σου προφανως θα αφορα τα γεγονοτα που εγινα 8 sec πριν.

Real time δεν γινεται παντως. Εχεις σχετικα αδυναμο hardware. Δοκιμασε σε software να κανεις encode, νομιζω ο cpu σου θα ειναι πιο γρηγορος

Εχω βαλει να κανει απο CPU με το x264 και οχι απο την καρτα γραφικων..

Δοκιμασα με ενα μικροφωνο να λεω τον αριθμο της αντιστροφης μετρησης..Ενω ελεγα 48-47 κλπ,στο stream ακουγοταν να λεω τους αριθμους αυτους αλλα η οθονη εδειχνε 52..οποτε πρεπει να συγχρονισω με latency σε mic και cam να φαινομαι και να ακουγομαι μαζι με την εικονα..Το εχω δει σε βιντεο στο youtube..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...