Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο θέλω να τοποθετήσω στην κουζίνα με ντουλάπι.

Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαφορά του εντοιχιζόμενου και κανονικού πλυντήριου ρούχων; 

Το μόνο που έχω βρει είναι ότι μπορεί να έχουν 1 πόντο διαφορά στο βάθος.

Αλλά και πάλι δεν δικαιολογεί την μεγάλη διαφορά τιμή τους.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cmenta είπε

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο θέλω να τοποθετήσω στην κουζίνα με ντουλάπι.

Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαφορά του εντοιχιζόμενου και κανονικού πλυντήριου ρούχων; 

Το μόνο που έχω βρει είναι ότι μπορεί να έχουν 1 πόντο διαφορά στο βάθος.

Αλλά και πάλι δεν δικαιολογεί την μεγάλη διαφορά τιμή τους.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

δεν γνωριζω αλλα υποθέτω η χαμηλή ζητηση και κάποια διαφορά στα αμορτισερ γιατι δεν ειναι ελευθερα να κοπανιουνται και να σου σπασουν τα ντουλαπια. ισως εκει να ειναι και η μεγαλύτερη διαφορά, θα εχουν λιγοτερους κραδασμους.

Δημοσ.

τα εντοιχιζόμενα είναι βελτιστοποιημένα για εντοίχιση

αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα αναλόγως:
- διαστάσεις εντοίχισης (από τη μετώπη μέχρι το σοβατεπί και τις συνολικές διαστάσεις)
- δυνατότητα πλήρους εντοίχισης (από τους μεντεσέδες για πόρτα πρόσοψης μέχρι το μοντάρισμα του σοβατεπί)
- προδιαγραφές ασφάλειας εντοίχισης (πχ Aqua-stop)
- λειτουργίες (πχ προβολή ενδείξεων στο πάτωμα)
- πρόσθετη ηχομόνωση

τέλος υπάρχουν και τα ημιεντοιχιζόμενα ελεύθερα πλυντήρια που μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από πάγκο, απλώς δεν προσφέρουν τη δυνατότητα της πλήρους εντοίχισης

Δημοσ.

Το μεσο ωφελημο βαθος ντουλαπιων κουζινας νομιζω ειναι 57 εκατοστα

Τα εντιχοιζομενα εχουν βαθος τοσο οσο να τους επιτρεπεται να μπουν σε ντουλαπι με πορτα. Νομιζω 55 εκατοστα.  Το δικο μου πχ ενω επιτρεπει χωνευτη τοποθετηση, και το εχω τοποθετησει χωνευτα, εχει βαθος 64 εκατοστα οποτε δε θα μπορουσε να εντιχοιστει στη μεση κουζινα, θα "εξειχε" 10 εκατοστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...