NOODLE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα μέσω φιλου που συνεργάζεται με την intersys εγινε παραγγελια οθονης (2 din για αυτοκίνητο) απο την intersys. Οταν πηγα να την παρω την οθονη απο τον φίλο μου, ηρθε σε ενα καφέ κουτι με τις ταινίες της instesys. Ο φιλος στο καταστημα μου είπε κανε ενα unboxing να την δοέμε παρέα. Ανοιγω το κουτί και μεσα σε αυτό ήταν το κουτί της οθόνης,μόλις ανοιξαμε και το κουτι της οθονης δεν είχε τιποτα μεσα!! Παρα μονο τα φελιζολ της οθόνης. Πηρε ο φίλος απ ευθειας τηλέφωνο και είπανε θα το κοιτάξουν.. Μετά απο 2 βδομάδες ακόμα το κοιτάνε.. Σε καθημερινή επικοινωνία του φίλου που συνεργάζεται μαζί τους, του λενε 1002 δικαιολογίες,του τύπου ψάχνουμε στις κάμερες και δεν βγάζουμε ακρη, μήπως την έφαγαν απο την μεταφορική.(Η μεταφορική δεν ήξερε καν τι είχε μέσα, γιατι η οθονη ήταν σε άλλο κουτι που ανέφερα πιο πάνω.Φτασαν μεχρι σε σημείο να πουν στον φίλο οτι επείδη δεν βγαίνει άκρη σε μελλοντικές σου παραγγελιες θα σου κάνουμε μια γενναία έκπτωση!!!!! Η οθόνη είναι προπληρωμενη απο εμένα. και ο φίλος ήταν παρών κατα το ανοιγμα της συσκευασίας στο κατάστημα του. O φιλος είναι προθυμος να με βοηθήσει σαν μάρτυρας. Τι μου προτείνετε να κανω; INKA; Eυχαριστώ για τον χρόνο σας
GREGORYMO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NOODLE είπε Καλησπέρα μέσω φιλου που συνεργάζεται με την intersys εγινε παραγγελια οθονης (2 din για αυτοκίνητο) απο την intersys. Οταν πηγα να την παρω την οθονη απο τον φίλο μου, ηρθε σε ενα καφέ κουτι με τις ταινίες της instesys. Ο φιλος στο καταστημα μου είπε κανε ενα unboxing να την δοέμε παρέα. Ανοιγω το κουτί και μεσα σε αυτό ήταν το κουτί της οθόνης,μόλις ανοιξαμε και το κουτι της οθονης δεν είχε τιποτα μεσα!! Παρα μονο τα φελιζολ της οθόνης. Πηρε ο φίλος απ ευθειας τηλέφωνο και είπανε θα το κοιτάξουν.. Μετά απο 2 βδομάδες ακόμα το κοιτάνε.. Σε καθημερινή επικοινωνία του φίλου που συνεργάζεται μαζί τους, του λενε 1002 δικαιολογίες,του τύπου ψάχνουμε στις κάμερες και δεν βγάζουμε ακρη, μήπως την έφαγαν απο την μεταφορική.(Η μεταφορική δεν ήξερε καν τι είχε μέσα, γιατι η οθονη ήταν σε άλλο κουτι που ανέφερα πιο πάνω.Φτασαν μεχρι σε σημείο να πουν στον φίλο οτι επείδη δεν βγαίνει άκρη σε μελλοντικές σου παραγγελιες θα σου κάνουμε μια γενναία έκπτωση!!!!! Η οθόνη είναι προπληρωμενη απο εμένα. και ο φίλος ήταν παρών κατα το ανοιγμα της συσκευασίας στο κατάστημα του. O φιλος είναι προθυμος να με βοηθήσει σαν μάρτυρας. Τι μου προτείνετε να κανω; INKA; Eυχαριστώ για τον χρόνο σας Από το ΒΑΡΟΣ του κουτιού, δεν πήρατε χαμπάρι ? 3
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Βάλε τον φίλο σου να επικοινωνήσει πάλι μαζί τους.
NOODLE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Από το ΒΑΡΟΣ του κουτιού, δεν πήρατε χαμπάρι ? Το πήρα εγώ και του είπα φίλε δεν έχει τίποτα μέσα.. και μου λέει σιγά ρε αποκλείεται.. και πάρτα τώρα 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βάλε τον φίλο σου να επικοινωνήσει πάλι μαζί τους. Κάθε μέρα παίρνει τηλέφωνα και με ενημερώνει
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μόνο τρελοί πρέπει να είναι σε μια εταιρεία για να πληρώσεις κάτι και να στο στείλουν με το κουτί χωρίς το προϊόν. Τώρα τι μπορεί να παίζει, ίσως από την μεταφορική ισως κάποιος που παρενέβη κατά την διαδικασία μεταφοράς η καποιος μέσα από την εταιρεία που το έκανε κρυφά. Όπως και να έχει ένας άνθρωπος είναι ζημιωμενος. Αντί για τηλεφωνική επικοινωνία φρόντισε όλα να γίνουν γραπτώς μέσω email μεταξύ σας, μην πετάξεις τίποτα από αποδείξεις και δελτίο αποστολής, μετά θα κάνεις καταγγελία και αν δεν βγάλεις άκρη το μόνο που μένει είναι το δικαστήριο. 1
NOODLE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μόνο τρελοί πρέπει να είναι σε μια εταιρεία για να πληρώσεις κάτι και να στο στείλουν με το κουτί χωρίς το προϊόν. Τώρα τι μπορεί να παίζει, ίσως από την μεταφορική ισως κάποιος που παρενέβη κατά την διαδικασία μεταφοράς η καποιος μέσα από την εταιρεία που το έκανε κρυφά. Όπως και να έχει ένας άνθρωπος είναι ζημιωμενος. Αντί για τηλεφωνική επικοινωνία φρόντισε όλα να γίνουν γραπτώς μέσω email μεταξύ σας, μην πετάξεις τίποτα από αποδείξεις και δελτίο αποστολής, μετά θα κάνεις καταγγελία και αν δεν βγάλεις άκρη το μόνο που μένει είναι το δικαστήριο. Εχω τα παντα και δελτικο αποστολής και αποδειξη αγοράς. τιποτα δεν εχει πεταχτεί και το κυριότερο τον φιλο που είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος και παρελαβε την παραγγελία την οποία ανοιξαμε μαζί.Ηταν παρων δηλαδή κατα το unboxing Ο φιλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους σήμερα τους είπε αφου γίνεται καταχώρηση στα logistics με το sn καθε προιόντος. Να κανουν αναζήτηση βάσει sn και να δουν ποια ημερομηνια ήρθε η οθόνη στην αποθήκη της intersys ωστέ να τσεκάρουν τις κάμερες που λενε οτι ψάχνουν να βρουν τι έγινε. Τωρα θα μου πεις το καταγραφικό κραταει βιντεο μερικες μέρες πριν.. Τι να πω.. το σιγουρο είναι καποιος απλοχρέρης την βούτηξε απο μεσα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από NOODLE
GREGORYMO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, NOODLE είπε Εχω τα παντα και δελτικο αποστολής και αποδειξη αγοράς. τιποτα δεν εχει πεταχτεί και το κυριότερο τον φιλο που είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος και παρελαβε την παραγγελία την οποία ανοιξαμε μαζί.Ηταν παρων δηλαδή κατα το unboxing Ο φιλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους σήμερα τους είπε αφου γίνεται καταχώρηση στα logistics με το sn καθε προιόντος. Να κανουν αναζήτηση βάσει sn και να δουν ποια ημερομηνια ήρθε η οθόνη στην αποθήκη της intersys ωστέ να τσεκάρουν τις κάμερες που λενε οτι ψάχνουν να βρουν τι έγινε. Τωρα θα μου πεις το καταγραφικό κραταει βιντεο μερικες μέρες πριν.. Τι να πω.. το σιγουρο είναι καποιος απλοχρέρης την βούτηξε απο μεσα. Η συσκευασία ήταν ΚΛΕΙΣΤΗ η ανοιγμένη ?
NOODLE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η συσκευασία ήταν ΚΛΕΙΣΤΗ η ανοιγμένη ? Η συσκευασια της pioneer δεν ειχε αυτοκολλητο θα ανεβασω φωτο. Η εξωτερικη συσκευασια, του δεματος δηλαδη ηταν σφραγισμενη.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Στο δελτιο αποστολης αναγραφεται το βαρος? Αν ναι, μετρηστε το βαρος του κουτιου με οτι ειχε αυτο μεσα. Αν ειναι το ιδιο, οριστε η αποδειξη σας. Αν το βαρος στην αποδειξη ειναι μεγαλυτερο (και τοσο οσο και η οθονη αν μπορειτε να βρειτε το βαρος της), η δουλεια εγινε οντως απο την μεταφορικη. 3
NOODLE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στο δελτιο αποστολης αναγραφεται το βαρος? Αν ναι, μετρηστε το βαρος του κουτιου με οτι ειχε αυτο μεσα. Αν ειναι το ιδιο, οριστε η αποδειξη σας. Αν το βαρος στην αποδειξη ειναι μεγαλυτερο (και τοσο οσο και η οθονη αν μπορειτε να βρειτε το βαρος της), η δουλεια εγινε οντως απο την μεταφορικη. το σκεφτηκαμε και αυτο με τον φίλο. αλλα δεν ηρθε με κουριερ ήρθε με μεταφορικη και σε μικρά δέματα δεν ειναι απαραιτητο το ζυγισμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα