Προς το περιεχόμενο

αυξηση upload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα μετα απο μια ασχημη  εμπειρια  με την 50αρα της cosmote αναγκαστηκα να κανω υποβαθμιση σε 24.Σημερα εγινε  και  η  αλλαγη  επισημα, με ενα  speedtest  ειδα  οτι δεν επεσα πολυ και οτι ειμαι στα ιδια αλλα επεσε πολυ το upload που με ενδιαφερει αρκετα.Απο οτι ειδα αν ενεργοποιησω το annexM θα ανεβει το upload ισχυει η θα εχω θεματα ;

θα ανεβασω το πριν και μετα me vdsl και adsl

Αν ξερει καποιος ας μου πει για το annexm η αν βλεπει κατι αλλο στην γραμμη που θα πρεπει να ζητησω για καλυτερη αποδοση 

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίσς τίτλο.png

speed.png

Επεξ/σία από basilisgate13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, αν ζητήσεις AnnexM στον ΟΤΕ απλά θα πας σε 1024 κλείδωμα, αλλά θα χάσεις 2-3 mbps στο κατέβασμα, οπότε δε νομίζω πως αξίζει

Απ όσο ξέρω, μόνο η Vodafone δίνει δωρεάν προφίλ AnnexM (24/2) και η Nova μόνο με στατική IP (+κόστος της)

Εγώ προσωπικά έχω βάλει το AnnexM σε Vodafone που έχω, αλλά είμαι αρκετά κοντά στο κέντρο και συγχρονίζω 22.5/2, κάνει αρκετή διαφορά

Μπορείς να πάρεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις, αλλιώς μόνο με VDSL, να ανέβεις σε Upload..

Μόλις τώρα, Kozanitis1 είπε

Καλησπέρα, αν ζητήσεις AnnexM στον ΟΤΕ απλά θα πας σε 1024 κλείδωμα, αλλά θα χάσεις 2-3 mbps στο κατέβασμα, οπότε δε νομίζω πως αξίζει

Απ όσο ξέρω, μόνο η Vodafone δίνει δωρεάν προφίλ AnnexM (24/2) και η Nova μόνο με στατική IP (+κόστος της)

Εγώ προσωπικά έχω βάλει το AnnexM σε Vodafone που έχω, αλλά είμαι αρκετά κοντά στο κέντρο και συγχρονίζω 22.5/2, κάνει αρκετή διαφορά

Μπορείς να πάρεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις, αλλιώς μόνο με VDSL, να ανέβεις σε Upload..

vdsl ημουν και εφυγα γιατι μου λεγανε οτι η περιοχη μου υποστηριζει ,εφυγα απο  vodafone πηγα cosmote για  50 και τελικα επιανα 16, μεγαλη ιστορια την εχω γραψει πιο πανω σε αλλο thread, ειδα το ρουτερ  μεσα εχει την επιλογη για annexm αν το κανω τσεκ θα αλλαξει κατι η πρεπει να τους παρω τηλ, χρειαζεται να κατεβαζω μεγαλα αρχεια και με 900kbps δουλεια δεν γινεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

vdsl ημουν και εφυγα γιατι μου λεγανε οτι η περιοχη μου υποστηριζει ,εφυγα απο  vodafone πηγα cosmote για  50 και τελικα επιανα 16, μεγαλη ιστορια την εχω γραψει πιο πανω σε αλλο thread, ειδα το ρουτερ  μεσα εχει την επιλογη για annexm αν το κανω τσεκ θα αλλαξει κατι η πρεπει να τους παρω τηλ, χρειαζεται να κατεβαζω μεγαλα αρχεια και με 900kbps δουλεια δεν γινεται 

Σου απάντησαν!

Εάν τσεκάρεις το Annex M στο modem/router, στον ΟΤΕ και σε ADSL2+, κατά 99% θα συνδεθείς σε Annex M, δεν χρειάζεται να κάνεις τηλέφωνο.

Θα έχεις, πιθανόν, έως 1024 στο Up και θα χάσεις κάτι στο Down μάλλον λιγότερο από όσο υπολογίζει ο Kozanitis1.

Εάν ήθελες υψηλότερο Up θα έπρεπε να παραμείνεις στο VDSL2.

11 λεπτά πριν, filipN είπε

Επεξ/σία από filipN

39 λεπτά πριν, filipN είπε

Σου απάντησαν!

Εάν τσεκάρεις το Annex M στο modem/router, στον ΟΤΕ και σε ADSL2+, κατά 99% θα συνδεθείς σε Annex M, δεν χρειάζεται να κάνεις τηλέφωνο.

Θα έχεις, πιθανόν, έως 1024 στο Up και θα χάσεις κάτι στο Down μάλλον λιγότερο από όσο υπολογίζει ο Kozanitis1.

Εάν ήθελες υψηλότερο Up θα έπρεπε να παραμείνεις στο VDSL2.

πως να μεινω ρε αδερφε οταν πληρωνα 32.90 και απο τα 50 επιανα 16 up και 2 down και μου ειπανε επειδη ειναι να μου κανουν εκπτωση 2 ευρω για απωλεια πανω απο 50 % της ταχυτητας. 

μιλουσα τωρα με cosmote με μια κοπελα απο το τεχνικο τμημα αναθεμα και αν καταλαβε τι γινεται για να βοηθησει . Βλεπω μεσα στο ρουτερ οτι μ ερχεται 16 αλλα εγω σε speedtest βλεπω βαρια 13. Κανω τεστ απο chrome μου λεει εγω βλεπω πιανεις 16 ενω εβγαζε 13  λεει μηπως τρεχει κατι στο παρασκηνιο η καποιο add-on κλεινω τα παντα αλλαζω browser παω σε edge που δεν εχω τιποτα κανω τεστ παλι 13 και μ λεει τωρα βλεπω και εγω 13. Μου λεει αλλαξε καλωδιο  βαζω αλλο καλωδιο 13 παλι , βαζω καλωδιο στο λαπτοπ , παλι 13

ενω απο εκει αυτην βλεπει οτι ερχονται 16 οπως και εγω στο ρουτερ βλεπω μεσα 16 downstream

τι γινεται τι μπορει να φταιει ; 

στις dsl συνδεσεις υπαρχει το λεγομενο overhead, που δεσμευει νομιζω για τη λειτουργια του πρωτοκολλου ΑΤΜ περιπου 10-15%της ταχυτητας. η κοπελα βλεπει την ταχυτητα του συγχρονισμου σου που βλεπεις και εσυ ο ιδιος στο ρουτερ. εκει κολλας εσυ. στις vdsl προσφατα αυξησαν τον συγχρονισμο για αυτον ακριβως τον λογο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε

στις dsl συνδεσεις υπαρχει το λεγομενο overhead, που δεσμευει νομιζω για τη λειτουργια του πρωτοκολλου ΑΤΜ περιπου 10-15%της ταχυτητας. η κοπελα βλεπει την ταχυτητα του συγχρονισμου σου που βλεπεις και εσυ ο ιδιος στο ρουτερ. εκει κολλας εσυ. στις vdsl προσφατα αυξησαν τον συγχρονισμο για αυτον ακριβως τον λογο.

χρειαζεται να κανω κατι για παραπανω ταχυτητα η ειναι φυσιολογικο ; .Απο οτι καταλαβα παιζει να ειναι φυσιολογικο 

Επισης για αυτο που ρωτησα πριν για το Annex M  μπορω να το ενεργοποιησω απο το ρουτερ και αν δω οτι δεν ανεβει το upload  και πεσει και πολυ η ταχυτητα να το βγαλω παλι και να ερθω στα δεδομενα του τωρα η δεν δουλευε ιετσι ;

Επεξ/σία από basilisgate13

ο οτε δεν δινει αννεξ μ, ή αν δινει ειναι απο λαθος και παει μεχρι 1mbps upload. αν εμενες στη voda θα μπορουσες να το ζητησεις, το δινει χωρις χρεωση, και ειναι μεχρι 2mbps.

1 λεπτό πριν, geoavlonitis είπε

ο οτε δεν δινει αννεξ μ, ή αν δινει ειναι απο λαθος και παει μεχρι 1mbps upload. αν εμενες στη voda θα μπορουσες να το ζητησεις, το δινει χωρις χρεωση, και ειναι μεχρι 2mbps.

καταλαβα αρα ειτε το ενεργοποιησω απο το ρουτερ ειτε οχι  δεν θα δω τιπτοα στην πραγματικοτητα

το οτι εφυγα απο την voda με τα ψεματα της cosmote ηταν το μεγαλυτερο λαθος που εχω κανω τα 10+ χρονια που εχω ιντερνετ στο σπιτι 

νομιζω οτι εχεις μπερδεψει τις εννοιες download και upload, γιατι ειδα πιο πανω ειπες οτι θες upload για να κατεβαζεις. λαθος, το download χρειαζεσαι, και ειναι αρκετα καλο για τα σημερινα δεδομενα της adsl. εκτος και θελεις και να ανεβαζεις αρχεια, το οποιο με μια απλη adsl ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...