Greenday13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Vsrs7 είπε Χαχαχαχα οκ!!! Πάλι καλά που δεν πήγα Πολυτεχνείο να σκέφτομαι όπως εσύ..... Που πήγες παληκάρι μου εσύ;ιατρική; Μάλλον όχι.Εχεις ήδη πουλήσει μια κάρτα γιατί δήθεν αποφάσισες να πας σε καλύτερη, αγόρασες μια άλλη για να την μεταπωλησεις, και δεν είσαι scalper. ✌️ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Greenday13 1 1
Vsrs7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Που πήγες παληκάρια μου εσύ;ιατρική; Στο σχολείο του δρόμου. αλλά κατά τα άλλα είμαι scalper φίλε μου.... Και να επανέλθω στο θέμα, βλέπω αγγελίες ζήτησης εδώ στο ινσομνια για 350€... Να τους πω οοοοχιιι , θα στην δώσω πιο φθηνά γιατί αλλιώς θα με πούνε μαυραγορίτη;;;; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Vsrs7 2
Tambas91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 btw γίνετε όλο και καλύτερο ο @Herald λέει ότι πουλάω πιο φθηνά για να την βάλει ο scalper στο λοκό του και ο scalper του πατάει thanks χαχαχαχ να στε καλά έχω κλάψει.... @Herald δε ξέρω άμα είσαι καλός λογιστής καλός δικηγόρος θα ήσουν σίγουρα πάντως no joke
Greenday13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Στο σχολείο του δρόμου. αλλά κατά τα άλλα είμαι scalper φίλε μου.... Και να επανέλθω στο θέμα, βλέπω αγγελίες ζήτησης εδώ στο ινσομνια για 350€... Να τους πω οοοοχιιι , θα στην δώσω πιο φθηνά γιατί αλλιώς θα με πούνε μαυραγορίτη;;;; Να μην έμπαινες εξ αρχής στο τριπακι να αγοράζεις κάρτες για μεταπώληση. Ξημεροβραδιαζεσαι όλη μέρα να τσιμπάς κάρτες για να τις πουλήσεις.Ε αυτό λέγεται scalping.Παγκοσμιως.Δεν το λέω εγώ ο περίεργος. Δηλαδή πριν δύο μήνες είπες ότι θες 2060, αλλά τελικά αγόρασες 3070 και κατέληξε με 3080.Μας δουλεύεις; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Greenday13 1
Vsrs7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Που πήγες παληκάρι μου εσύ;ιατρική; Μάλλον όχι.Εχεις ήδη πουλήσει μια κάρτα γιατί δήθεν αποφάσισες να πας σε καλύτερη, αγόρασες μια άλλη για να την μεταπωλησεις, και δεν είσαι scalper. ✌️ Εσύ που είσαι ξερολας, για πες μας πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;; Ρε μεγάλε... Θα καταργήσω το google και ότι χρειάζομαι θα ρωταω εσένα!!!! Μόλις τώρα, Greenday13 είπε Να μην έμπαινες εξ αρχής στο τριπακι να αγοράζεις κάρτες για μεταπώληση. Ξημεροβραδιαζεσαι όλη μέρα να τσιμπάει κάρτες για να τις πουλήσεις.Ε αυτό λέγεται scalping.Παγκοσμιως.Δεν το λέω εγώ ο περίεργος. Χαχαχαχαχα έχεις πλάκα τελικά 😂😂😂😂😂
Returntolobby Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Greenday13 @Vsrs7 Νομίζω ότι είστε λίγο off-topic. Όποιος αγοράσε φθηνά έχοντας σκοπό να πουλήσει ακριβά χρησιμοποιόντας συγκυρίες και ψευδείς υσχιρισμούς είναι sclaper (μαυραγορίτης), αυτός είναι ο ορισμός της λέξης. Αν δεν του αρέσει ,ας σταματήσει να κάνει αυτό το οποίο του προσδίδει τον παραπάνω χαρακτιρισμό. Σύντομα θα βγουν οι 3060 στα 300- και θα τελιώσει το όνειρο του κάθε scalper. (τουλάχιστον για τις mid tier φάση 1080ti εώς RΧ470). Stock θα υπάρχει, γιατί στην παραγωγή ότι δεν τηρεί τα standard μεταπωλείται σαν χαμηλότερο μοντέλο. 3090 "οχι αρκετά καλή?"->3080 ...->3070->3060ti->3060. Συναιπώς θα υπάρχει πολύ μεγαλήτερος αριθμός από τις τελευταίες. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Returntolobby
peiraiask Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Returntolobby είπε @Greenday13 @Vsrs7 Νομίζω ότι είστε λίγο off-topic. Όποιος αγοράσε φθηνά και πουλάει ακριβά χρησιμποιόντας συγκυρίες και ψευδείς υσχιρισμούς είναι sclaper (μαυραγορίτης), αυτός είναι ο ορισμός της λέξης. Αν δεν του αρέσει ,ας σταματήσει να κάνει αυτό το οποίο του προσδίδει τον παραπάνω χαρακτιρισμό. Σύντομα θα βγουν οι 3060 στα 300- και θα τελιώσει το όνειρο του κάθε scalper. αν υπαρχουν πριστριβες για 5 καρτες σκεψου τι θα γινει με νβιντια που περιμεναν πιτσιρικαδες να πεσουν οι τιμες να παρουν καμια 1060,1080, 2000. θα αγοραζουν ταβλι, αταρι σεγκα κ σκυλο να πηγαινουν βολτες Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από peiraiask
Vsrs7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Returntolobby είπε @Greenday13 @Vsrs7 Νομίζω ότι είστε λίγο off-topic. Όποιος αγοράσε φθηνά και πουλάει ακριβά χρησιμποιόντας συγκυρίες και ψευδείς υσχιρισμούς είναι sclaper (μαυραγορίτης), αυτός είναι ο ορισμός της λέξης. Αν δεν του αρέσει ,ας σταματήσει να κάνει αυτό το οποίο του προσδίδει τον παραπάνω χαρακτιρισμό. Σύντομα θα βγουν οι 3060 στα 300- και θα τελιώσει το όνειρο του κάθε scalper. Φίλε μου, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις. Το ότι κάποιος εδώ μέσα μας κατηγορεί για αυτό, δεν σημαίνει ότι είμαστε κιόλας. Εάν σε πω κλέφτη, σημαίνει ότι είσαι;;; Απλά είναι κλαψες, αυτό ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Το ότι πούλησα 3070 στα 799€ σε μέλος του ινσομνια, ενώ το πλαίσιο την πουλάει 824€, δεν νομίζω ότι με κάνει μαυραγορίτη. Απλά κάνω χαβαλε με τους κλαψες εδώ μέσα και τους τεμπελχαναδες που βαριουνται να ψάξουν για κάρτα και την περιμένουν σε MSRP στο πιάτο. Επίσης , μην έχετε ελπίδες ότι θα πέσουν οι τιμές. Λόγω Κίνας έχει ελατωθει η παραγωγή σε chipsets για 3060ti , 3080. Στις 3070 είναι λίγο καλύτερα τα πραγματα
Returntolobby Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Φίλε μου, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις. Το ότι κάποιος εδώ μέσα μας κατηγορεί για αυτό, δεν σημαίνει ότι είμαστε κιόλας. Εάν σε πω κλέφτη, σημαίνει ότι είσαι;;; Απλά είναι κλαψες, αυτό ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Το ότι πούλησα 3070 στα 799€ σε μέλος του ινσομνια, ενώ το πλαίσιο την πουλάει 824€, δεν νομίζω ότι με κάνει μαυραγορίτη. Απλά κάνω χαβαλε με τους κλαψες εδώ μέσα και τους τεμπελχαναδες που βαριουνται να ψάξουν για κάρτα και την περιμένουν σε MSRP στο πιάτο. Οκ, σταματάτε να σκοτώνετε το thread παρακαλώ. Το ότι κάνετε σαν 2 κοκόρια δεν νοιάζει κανέναν πια... είχε πλάκα χθές, αλλά φτάνει. Ο τίτλος είναι "Γιατί φούσκωσαν τόσο πολύ οι τιμές στις GPU ??" μπορείτε να τσακωθείτε σε pm, γιατί είστε offtopic. Οι τιμές φούσκοσαν γιατί: 1) Μικρότερη παραγωγή (covid?) 2) Scalpers 3) Cryptominers Οι τιμές θα πέσουν: 1) Aν και όταν "σκάσει η φούσκα" (για cryptomining χωρίς ASIC) ή επιβληθεί περιβαλοντικός φόρος. 2) Midrange στα 300- θα βγουν σε μεγάλη ποσότητα σε έναν μήνα με το release των 3060. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Returntolobby 2 1
Greenday13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Εσύ που είσαι ξερολας, για πες μας πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;; Ρε μεγάλε... Θα καταργήσω το google και ότι χρειάζομαι θα ρωταω εσένα!!!! Χαχαχαχαχα έχεις πλάκα τελικά 😂😂😂😂😂 Εσύ έγραψες ότι πούλησες την 3070.Καμαρωνεις κιόλας ότι την πούλησες 799 ενώ το Πλαίσιο τη δίνει 824.Δεν μας είπες όμως πόσο την αγόρασες για να τη δώσεις 799 ώστε τώρα το Πλαίσιο να έχει φτάσει στο 824. Οι κουτοπονηριες σου άλλου. Δήθεν την αγόρασες,δηλαδή γιατί την ήθελες ,αλλά πριν την ξεσφραγισεις αποφάσισες να πας σε 3080.Στο μεταξύ είχες ρίξει και μια παραγγελία στα 250€ για μια 2060; 5 λεπτά πριν, Returntolobby είπε Οκ, σταματάτε να σκοτώνετε το thread παρακαλώ. Το ότι κάνετε σαν 2 κοκόρια δεν νοιάζει κανέναν πια... είχε πλάκα χθές, αλλά φτάνει. Ο τίτλος είναι "Γιατί φούσκωσαν τόσο πολύ οι τιμές στις GPU ??" μπορείτε να τσακωθείτε σε pm, γιατί είστε offtopic. Οι τιμές φούσκοσαν γιατί: 1) Μικρότερη παραγωγή 2) Scalpers 3) Cryptominers Οι τιμές θα πέσουν: 1) Aν και όταν "σκάσει η φούσκα" (για cryptomining χωρίς ASIC) ή επιβληθεί περιβαλοντικός φόρος. 2) Midrange στα 300- θα βγουν σε μεγάλη ποσότητα σε έναν μήνα με το release των 3060. Οκ εγώ το ληγω εδώ. Μόνο να σε διορθώσω : δεν υπάρχουν scalpers, το λένε τα έγκριτα μέλη herald +vsrs7. Θέλω να ζητήσω και συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Greenday13 1
teller Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Returntolobby είπε Οκ, σταματάτε να σκοτώνετε το thread παρακαλώ. Το ότι κάνετε σαν 2 κοκόρια δεν νοιάζει κανέναν πια... είχε πλάκα χθές, αλλά φτάνει. Ο τίτλος είναι "Γιατί φούσκωσαν τόσο πολύ οι τιμές στις GPU ??" μπορείτε να τσακωθείτε σε pm, γιατί είστε offtopic. Οι τιμές φούσκοσαν γιατί: 1) Μικρότερη παραγωγή (covid?) 2) Scalpers 3) Cryptominers Οι τιμές θα πέσουν: 1) Aν και όταν "σκάσει η φούσκα" (για cryptomining χωρίς ASIC) ή επιβληθεί περιβαλοντικός φόρος. 2) Midrange στα 300- θα βγουν σε μεγάλη ποσότητα σε έναν μήνα με το release των 3060. Α μπράβο. Αυτό είναι το θέμα και η ερώτηση του νήματος. Έγραψα κι εγώ την άποψή μου - πιστεύω συγκροτημένα - αμφιβάλλω όμως αν τη διάβασε και κανένας. Κούρασε η αντιπαράθεση και το τρολάρισμα. Ώρα για ύπνο δηλ. 1
Returntolobby Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Εσύ έγραψες ότι πούλησες την 3070.Καμαρωνεις κιόλας ότι την πούλησες 799 ενώ το Πλαίσιο τη δίνει 824.Δεν μας είπες όμως πόσο την αγόρασες για να τη δώσεις 799 ώστε τώρα το Πλαίσιο να έχει φτάσει στο 824. Οι κουτοπονηριες σου άλλου. Δήθεν την αγόρασες,δηλαδή γιατί την ήθελες ,αλλά πριν την ξεσφραγισεις αποφάσισες να πας σε 3080.Στο μεταξύ είχες ρίξει και μια παραγγελία στα 250€ για μια 2060; ΑΦού βλέπεις ότι έχει διαφορερική οπτική από εσένα (σαν μηχανικός ξέρεις ότι το σύστημα φένεται διαφορετικό ανάλογα με το σημείο παρατήρησης) τι το παλεύεις ακόμα? Δεν πρόκειτε να καταλάβει ή καταλαβαίνει αλλά τον συμφέρει να μην καταλάβει.Μπορείτε να τσακωθείτε σε pm, γιατί είστε offtopic. Ο τίτλος είναι "Γιατί φούσκωσαν τόσο πολύ οι τιμές στις GPU ??" Οι τιμές φούσκοσαν γιατί: 1) Μικρότερη παραγωγή (covid?) 2) Scalpers 3) Cryptominers Οι τιμές θα πέσουν: 1) Aν και όταν "σκάσει η φούσκα" (για cryptomining χωρίς ASIC) ή επιβληθεί περιβαλοντικός φόρος. 2) Midrange στα 300- θα βγουν σε μεγάλη ποσότητα σε έναν μήνα με το release των 3060. 3) Με τον χρόνο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Returntolobby
Greenday13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Returntolobby είπε ΑΦού βλέπεις ότι έχει διαφορερική οπτική από εσένα (σαν μηχανικός ξέρεις ότι το σύστημα φένεται διαφορετικό ανάλογα με το σημείο παρατήρησης) τι το παλεύεις ακόμα? Δεν πρόκειτε να καταλάβει ή καταλαβαίνει αλλά τον συμφέρει να μην καταλάβει.Μπορείτε να τσακωθείτε σε pm, γιατί είστε offtopic. Ο τίτλος είναι "Γιατί φούσκωσαν τόσο πολύ οι τιμές στις GPU ??" Οι τιμές φούσκοσαν γιατί: 1) Μικρότερη παραγωγή (covid?) 2) Scalpers 3) Cryptominers Οι τιμές θα πέσουν: 1) Aν και όταν "σκάσει η φούσκα" (για cryptomining χωρίς ASIC) ή επιβληθεί περιβαλοντικός φόρος. 2) Midrange στα 300- θα βγουν σε μεγάλη ποσότητα σε έναν μήνα με το release των 3060. Έχεις δίκιο και ζητάω συγγνώμη από όλους . Και όσους κούρασα και όσους δεν κούρασα. 2 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Returntolobby είπε 1) Aν και όταν "σκάσει η φούσκα" (για cryptomining χωρίς ASIC) ή επιβληθεί περιβαλοντικός φόρος. 2) Midrange στα 300- θα βγουν σε μεγάλη ποσότητα σε έναν μήνα με το release των 3060. 1) Αμήν και πότε. Οπωσδήποτε χτες περιβαλλοντικός φόρος. 2) Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Το ίδιο die είναι με την ti και περισσότερη μνήμη δηλαδή μικρότερο περιθώριο κέρδους για την nvidia. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Μόλις τώρα, Greenday13 είπε Έχεις δίκιο και ζητάω συγγνώμη από όλους . Και όσους κούρασα και όσους δεν κούρασα. Είσαι πολύ ωραίος. 1
teller Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Είσαι πολύ ωραίος. Όντως. Τον τιμά και να πω κάτι τελευταίο. Ακόμα και αν δει συνέχεια με νέα ποσταρίσματα, ανακυκλώνοντας τα ίδια πράγματα, καλό είναι να μην μπει. Είναι tempting πάντα βέβαια, αλλά αυτές είναι εντελώς άγονες και αδιέξοδες συζητήσεις imho. Σαν να πείσεις σε πολιτκή συζήτηση, αντίπαλο ιδεολογικά. Δεν υπάρχει περίπτωση. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από teller 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις