DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, nikos1965ny20 είπε παιδιά για να τελειώνει το θέμα .... Εσένα περιμέναμε να τελειώσει. Το τερμάτισες πάντως.
Greenday13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, stel106 είπε νταξει δλδ και τον τεμπελη που ειχε μεσον και μπηκε σε μια καλη θεση και θα παρει 500.000 στην πλατη σου δεν σε πειραζει περισσοτερο? και εχουμε 2 μυρια τετοιους...μπορει να εισαι και εσυ η ο διπλανος σου... η ειναι το προβλημα σου στην ζωη τα 200 ευρω καπελο για μια καρτα? Συγγνωμη, αλλα παντα θα υπαρχει κατι χειροτερο στη ζωη μας. Αν πουμε οτι στην Αφρικη δεν εχουν να φανε ενω εμεις τσακωνομαστε για τις καρτες γραφικων, πρεπει να κλεισει το θεμα; Δεν λυνουμε τα παγκοσμια προβληματα , μιλαμε για ενα συγκεκριμενο θεμα.
Vsrs7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Απο τους γονεις τους. Εσυ φερνεις παραδειγμα οτι υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν για βιοπορισμο στην κριση. Θες να μου πεις δηλαδη οτι κι αυτοι πανε στον πατερα τους και λενε : φερε μου μπαμπα τρια χιλιαρικα να αγορασω καρτες απο το amazon για να τις μεταπουλησω; Εχεις αλλη απορια να στη λυσω; Οσο για το χομπυ και το "ειδος πρωτης αναγκης" ξαναλεω : γνωριζω ηδη επαγγελματιες και σπουδαστες που χρειαζονται 2060 για τη δουλεια τους και δεν βρισκουν ή δεν μπορουν να αγορασουν . Δεν ειναι απαραιτητα οι καρτες για παιχνιδακια. Άρα ο σερβιτόρος των 300€ δεν μπορεί να πήγε στον πατέρα του για να συμπληρώσει το ποσό;;; Πήρε 2 κάρτες, τις πούλησε και πήρε άλλες 3 με τα λεφτά. Άρα είναι και αυτός μαυραγορίτης. Πλάκα μας κάνεις έτσι; Όποιος θέλει , θα βρει. Να στήσει τον κωλο του μπροστά από το pc και να πάρει. Εσύ όμως φίλε μου, βαριέσαι να το κάνεις αυτό και θέλεις να απολαμβάνεις με τον κόπο των άλλων... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από Vsrs7
stel106 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Greenday13 είπε Συγγνωμη, αλλα παντα θα υπαρχει κατι χειροτερο στη ζωη μας. Αν πουμε οτι στην Αφρικη δεν εχουν να φανε ενω εμεις τσακωνομαστε για τις καρτες γραφικων, πρεπει να κλεισει το θεμα; Δεν λυνουμε τα παγκοσμια προβληματα , μιλαμε για ενα συγκεκριμενο θεμα. στην παρουσα φαση εφοσον υπαρχει ελλειψη ενος προιοντος λογικο ειναι να εχει τσιμπημενη τιμη.. τωρα εσυ η εγω η τα μισα ατομα εδω μεσα μπορουν να δωσουν 800 για μια 3070 μπορουν να δωσουν και 1000 κακα τα ψεμματα το ολο θεμα ειναι οτι δεν θελουμε να τα δωσουμε γιατι νομιζουμε μας πιανουν κοροιδα... εγω πχ πηρα με 900 3080 την εδωσα και τωρα δεν εχω τπτ..
Greenday13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Άρα ο σερβιτόρος των 300€ δεν μπορεί να πήγε στον πατέρα του για να συμπληρώσει το ποσό;;; Πήρε 2 κάρτες, τις πούλησε και πήρε άλλες 3 με τα λεφτά. Άρα είναι και αυτός μαυραγορίτης. Πλάκα μας κάνεις έτσι; Όποιος θέλει , θα βρει. Να στήσει τον κωλο του μπροστά από το pc και να πάρει. Εσύ όμως φίλε μου, βαριέσαι να το κάνεις αυτό και θέλεις να απολαμβάνεις με τον κόπο των άλλων... Σιγουρα, ενας ανθρωπος που εχει προβλημα βιοπορισμου το πρωτο που θα κανει ειναι να δανειστει μερικα χιλιαρικα για να πουλησει καρτες γραφικων. Και μαλιστα εκει που δουλευει, κανει refresh στο amazon και τσιμπαει καρτες. Θελω να απολαμβανω με τον κοπο των αλλων, ειμαι παρασιτο ! Εχεις χιουμορ! Ειναι πραγματικα απολυτως παραλογο να θελω να αγορασω καρτα απο ενα μαγαζι ενω στη ζωη μου κοπιαζω για τη δουλεια μου. Πρεπει να κοπιασω και για καρτα. 2
panospeter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και ο χορός καλά κρατεί. Το insomnia είναι ένα τεχνολογικό forum. Παρόλα αυτά έχει επριτρέψει (καλώς) να γίνεται αγοροπωλησία στο τμήμα με τις αγγελίες. Που θέλω να καταλήξω. Όταν μπαίνει κάποιος για να εκφράσει την απογοήτευση του για την κατάσταση, με βαρύς πολλές φορές ισχυρισμούς, για να εκτονωθεί και να του περάσει (γιατί δεν αλλάζει τίποτα τελικά), ας το κάνει. Να καθόμαστε πίσω απο την ασφάλεια ότι έχουμε τα αγαθο που επιθυμεί ο άλλος και να δίνουμε απαντήσεις όπως αυτή είναι η αγορά, έτσι είναι ο νόμος αγοράς και ζήτησης, σταματάτα την κλάψα, δεν εξυπηρετεί σε κάτι (παρα μόνο εμάς για να νιώσουμε καλύτερα που και καλά προνοήσαμε). Όποιος μπορεί να προσφέρει συμπαράσταση ας το κάνει (π.χ. Άστε ρε φιλέ και εγώ δεν μπορώ να βρω τίποτα) ή να προσφέρει κάποια χρήσιμη συμβουλή. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι το insomnia δεν είναι forum για κλάψα, θα πω ότι δεν είναι επίσης χώρος για αγοροπωλησίες και αισχροκέρδεια (ή έιναι ?) Παράλληλα, θα ήταν για μένα αποδεκτό να βγει κάποιος και να πει ότι με την κολοκατάσταση που επικρατεί σήμερα, έχει καταφύγει στο scalping κλπ για να βγάλει τα προς το ζειν. Τέτοιες όμως αναρτήσεις δεν θα δούμε γιατί δεν είναι political correct. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από panospeter 6
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως περιμένω όλους αυτούς τους φωτεινούς παντογνώστες που προβλεπανε μείωση τιμων παραγνωρίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά της αγοράς και σε όποιον έλεγε κουβέντα για άμεση αγορά του την πέφτανε ότι είναι απατεώνας που σπρώχνει την πραμάτεια του, δεν βλέπω κανέναν να έχει γράψει ένα έπεσα έξω, ένα σόρρυ κακή προβλεψη, ένα ωχ ρε φίλε έγραφα λες κι είμαι ο παντογνώστης και τώρα όποιος με πίστεψε θα πάρει 3070 στα 1000. Κακό του κεφαλιού του βέβαια αλλά υπάρχουν και φίλοι που δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση της συγκεκριμένης αγοράς κι αναγκαστικά εμπιστεύονται παρόλες από δω μέσα. Οι αγοραπωλησίες αγαθών πέμπτης και κάτω ανάγκης δεν συνιστούν μαυραγοριτισμό ή αισχροκέρδεια. Συνιστούν βέβαια παρασιτισμό αλλά αν γίνονται σε εκτεταμένο βαθμό. Πάμε λίγο τα ελληνικά μας. Κι είμαι του λυκείου να φανταστείτε. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από DiaperCh@nger101 2 1 1
Greenday13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, panospeter είπε Και ο χορός καλά κρατεί. Το insomnia είναι ένα τεχνολογικό forum. Παρόλα αυτά έχει επριτρέψει (καλώς) να γίνεται αγοροπωλησία στο τμήμα με τις αγγελίες. Που θέλω να καταλήξω. Όταν μπαίνει κάποιος για να εκφράσει την απογοήτευση του για την κατάσταση, με βαρύς πολλές φορές ισχυρισμούς, για να εκτονωθεί και να του περάσει (γιατί δεν αλλάζει τίποτα τελικά), ας το κάνει. Να καθόμαστε πίσω απο την ασφάλεια ότι έχουμε τα αγαθο που επιθυμεί ο άλλος και να δίνουμε απαντήσεις όπως αυτή είναι η αγορά, έτσι είναι ο νόμος αγοράσες και ζήτησης, σταματάτα την κλάψα δεν εξυπηρετεί σε κάτι (παρα μόνο εμάς για να νιώσουμε καλύτερα που και καλά προνοήσαμε). Όποιος μπορεί να προσφέρει συμπαράσταση ας το κάνει (π.χ. Άστε ρε φιλέ και εγώ δεν μπορώ να βρω τίποτα) ή να προσφέρει κάποια χρήσιμη συμβουλή. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι το insomnia δεν είναι forum για κλάψα, θα πω ότι δεν είναι επίσης χώρος για αγοροπωλησίες και αισχροκέρδεια (ή έιναι ?) Παράλληλα, θα ήταν για μένα αποδεκτό να βγει κάποιος και να πει ότι με την κολοκατάσταση που επικρατεί σήμερα, έχει καταφύγει στο scalping κλπ για να βγάλει τα προς το ζειν. Τέτοιες όμως αναρτήσεις δεν θα δούμε γιατί δεν είναι political correct. A μπραβο. Να προσθεσω μονο το εξης: ενω γκρινιαζω ολη την ωρα, δεν εχω γραψει πουθενα οτι πρεπει να απαγορευτουν ουτε οι αγγελιες γενικως, ουτε ειδικως αυτες με τις καρτες γραφικων. Υποτιθεται οτι οι ανθρωποι θα πρεπει να εχουν μια ηθικη η οποια δεν θα επιβαλεται απο εναν μπαμπουλα , αλλα ουτε κι απο τον ατομισμο τους. Δυστυχως σε αυτο πολλοι κλωτσανε. 2
zx1234r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Κάτι σκρουτζομάγαζα που πουλάνε τις 5700xt 1000€ τι φάση? Τις αγοράζουν msrp και τις πουλάνε τόσο λόγω αυξημένης ζήτησης? Ή η κάθε κατασκευάστρια τις πουλάει ανατιμημένα στον εγχώριο προμηθευτή και εκείνος κατα σειρά τις πουλάει ανατιμημένα στο κάθε μαγαζί? Ή μήπως η AMD πουλάει ανατιμημένα τα gpus στις κατασκευάστριες και μετά ξεκινάει το πανηγύρι προς τα κάτω? ξέρει κανείς? Γιατί προφανώς κάπου στην αλυσίδα μεσολαβεί το scalping και θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε που και να σταματήσουμε να αλληλοσκοτωνόμαστε. 1
panospeter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Εγώ πάντως περιμένω όλους αυτούς τους φωτεινούς παντογνώστες που προβλεπανε μείωση τιμων παραγνωρίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά της αγοράς και σε όποιον έλεγε κουβέντα για άμεση αγορά του την πέφτανε ότι είναι απατεώνας που σπρώχνει την πραμάτεια του, δεν βλέπω κανέναν να έχει γράψει ένα έπεσα έξω, ένα σόρρυ κακή προβλεψη, ένα ωχ ρε φίλε έγραφα λες κι είναι ο παντογνώστης και τώρα οποίος με πίστεψε θα πάρει 3070 στα 1000. Κακό του κεφαλιού του βέβαια αλλά υπάρχουν και φίλοι που δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση της συγκεκριμένης αγοράς κι αναγκαστικά εμπιστεύονται παρόλες από δω μέσα. Οι αγοραπωλησίες αγαθών πέμπτης και κάτω ανάγκης δεν συνιστούν μαυραγοριτισμό ή αισχροκέρδεια. Συνιστούν βέβαια παρασιτισμό αλλά αν γίνονται σε εκτεταμένο βαθμό. Πάμε λίγο τα ελληνικά μας. Κι είμαι του λυκείου να φανταστείτε. Σωστά. Εν συνεχεία του προηγούμενου post μου το να βγαίνουν κάποιοι να λένε ότι οι τιμές θα πέσουν και όταν σκάσουν τα crypto θα τις βάλουν στον ..... τους και θα τις πουλάνε ξεφτίλα, ούτε πάλι βοηθάει. 1
Greenday13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Εγώ πάντως περιμένω όλους αυτούς τους φωτεινούς παντογνώστες που προβλεπανε μείωση τιμων παραγνωρίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά της αγοράς και σε όποιον έλεγε κουβέντα για άμεση αγορά του την πέφτανε ότι είναι απατεώνας που σπρώχνει την πραμάτεια του, δεν βλέπω κανέναν να έχει γράψει ένα έπεσα έξω, ένα σόρρυ κακή προβλεψη, ένα ωχ ρε φίλε έγραφα λες κι είμαι ο παντογνώστης και τώρα όποιος με πίστεψε θα πάρει 3070 στα 1000. Κακό του κεφαλιού του βέβαια αλλά υπάρχουν και φίλοι που δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση της συγκεκριμένης αγοράς κι αναγκαστικά εμπιστεύονται παρόλες από δω μέσα. Οι αγοραπωλησίες αγαθών πέμπτης και κάτω ανάγκης δεν συνιστούν μαυραγοριτισμό ή αισχροκέρδεια. Συνιστούν βέβαια παρασιτισμό αλλά αν γίνονται σε εκτεταμένο βαθμό. Πάμε λίγο τα ελληνικά μας. Κι είμαι του λυκείου να φανταστείτε. Ξεκιναω απο το τελος: πεμπτης αναγκης δεν ξερω αν ειναι, καθως εχω γραψει οτι γνωριζω ανθρωπους που εχουν αναγκη δυνατες καρτας γραφικων για δουλεια. Στο πρωτο που λες, επεσα κι εγω θυμα, καθως ειχα μεινει πολυ πισω στο θεμα των καρτων και ακομα και απο φιλους μου ολο "περιμενε και περιμενε " ακουγα.
panospeter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Greenday13 είπε A μπραβο. Να προσθεσω μονο το εξης: ενω γκρινιαζω ολη την ωρα, δεν εχω γραψει πουθενα οτι πρεπει να απαγορευτουν ουτε οι αγγελιες γενικως, ουτε ειδικως αυτες με τις καρτες γραφικων. Υποτιθεται οτι οι ανθρωποι θα πρεπει να εχουν μια ηθικη η οποια δεν θα επιβαλεται απο εναν μπαμπουλα , αλλα ουτε κι απο τον ατομισμο τους. Δυστυχως σε αυτο πολλοι κλωτσανε. Το χαλάς όμως φίλε μου εδώ λίγο. Όταν χρησιμοποιείς την λέξη "ηθικη" αρχίζει η αντιπαράθεση και το ξύλο στο forum
zx1234r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, panospeter είπε Όταν χρησιμοποιείς την λέξη "ηθικη" αρχίζει η αντιπαράθεση και το ξύλο στο forum ε και το φόρουμ πως θα βγάλει λεφτά? κλέφτες θα γίνουν? απο εμάς τρώνε όταν τρωγόμαστε.
optimus prime Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε οτι τι εχει να κανει σχεση με χρημα και αγοραπωλησιες δεν χωραει ηθικη.. Σε καμια περιοδο της ιστοριας του ανθρωπινου γενους το χρημα και η αποκτηση του δεν σχετιστηκε ποτε με την ηθικη. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από optimus prime
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Ξεκιναω απο το τελος: πεμπτης αναγκης δεν ξερω αν ειναι, καθως εχω γραψει οτι γνωριζω ανθρωπους που εχουν αναγκη δυνατες καρτας γραφικων για δουλεια. Αδερφέ μου αν ο άλλος είναι επαγγελματίας και τη θέλει για δουλειά αυτή τη στιγμή διαβάζει το νήμα από το displayport output της 3080 @ 1200 ή 1400 ή όσο τη βρήκε. Αν αυτή η διαφορά επηρεάζει το κοστολογιο του έντονα θα αυξήσει τις τιμές. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από DiaperCh@nger101 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις