Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Επίσης R9 390

Από τότε μόνο Nvidia

Δεν ξερω αν ειναι θεμα nvidia ή AMD, ή της υλοποιησης της καθε εταιρειας. Απλα διαβαζα εδω μεσα καλα λογια για τη Sapphire και ειχα κακη εμπειρια. Η καλυτερη καρτα που περασε απο τα χερια μου ηταν nvidia, μεχρι που παρεδωσε πνευμα, αρχισε κι αυτη κατι artifacts,αλλα την ειχα αγορασει μεταχειρισμενη. Συνηθως ειχα AMD, ακομη με μια ASUS 5850 παλευω, και το παραπονο μου απο την AMD ειναι κλασσικα οι drivers.

Απλα κραταω οτι υπαρχουν κι αλλοι που ειχαν κακη εμπειρια με Sapphire.

• Απαντ. 634
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panospeter είπε

Ερώτηση:

Δεδομένης της αγοράς η παρακάτω κάρτα αποτελεί καλή πρόταση για ένα φίλο που έχει ανάγκη για κάρτα άμεσα ?

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-geforce-gtx-1660-super-ventus-xs-oc-6-gb_3393712

Στα 260-280 βρίσκει από αγγελίες. Ας δοκιμάσει λίγο 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Στα 260-280 βρίσκει από αγγελίες. Ας δοκιμάσει λίγο 

290 με 300 € τις δίνουνε. Αξήζει όμως για ένα 50αρικό να μην την πάρει του κουτιού ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panospeter είπε

290 με 300 € τις δίνουνε. Αξήζει όμως για ένα 50αρικό να μην την πάρει του κουτιού ?

Αν μπορεί χέρι με χέρι  ή από άτομο με αξιολόγησης και είναι με 2+ χρόνια εγγύηση γιατί οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πάντως πάντα προτείνω να αγοράζουν καινούργιες κάρτες γραφικών (σφραγισμένες)

τα "άτομα με αξιολογήσεις" ή "εγγύηση είναι οι αξιολογήσεις μου" λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν με καλύπτουν

ούτε φυσικά μου αρέσουν οι κάθε είδους "μαυραγορίτες" μπορεί να έχουμε ελεύθερη αγορά να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό/τίμιο κατά την άποψη μου

προσωπικά έχω φροντίσει και έχω κάρτες γραφικών και από την σειρά 1xxx και από την σειρά 2xxx και από την σειρά 3xxx για κάθε ενδεχόμενο

όπως επίσης έχω μια "επιπλέον αποθήκη" την εταιρεία όπου εργάζομαι όπου έχουμε πληθώρα από κάρτες γραφικών καινούργιες από τις σειρές 1xxx , 2xxx αλλά θα πάρουμε και από την σειρά 3xxx

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, panospeter είπε

Για μένα όχι. Ακόμα και να μου δώσουν εγγύηση,  γιατί να τρέχω σε σκρουτζομάγαζα; (συνήθως από εκεί είναι). Αλλά και την εγγύηση να εμπιστευθώ, για 50 ευρώ θα πήγαινα σε καινούρια για παν ενδεχόμενο. Αν έχεις και κάποιον φίλο επαγγελματία να του δώσεις την καθαρή αξία και να του γυρίσει η εφορία το ΦΠΑ ακόμα καλυτερα.

Δημοσ.

Η μόνη λογική αντιμετώπιση για κάρτα σήμερα είναι πάρε εναν f cpu που ειναι πιο φθηνοί, πάρε και μία 1030 είτε για εικόνα μόνο είτε αν θες να παίζεις, για να παίξεις τιποτα fortnite, valorant, csgo και αρκετά άλλα που σίγουρα μπορείς με πάνω απο 30 fps και με ανάλογο παίξιμο στα settings μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Άλλωστε τα 70-80 της 1030 σιγουρα θα τα γλυτώσεις στο μέλλον και θα σου μείνει και η κάρτα σαν backup για κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

Παντως ειναι τραγικη και η διαθεσιμότητα στις κάρτες προηγούμενης γενιάς. Ολοι εχουν πέσει με τα μουτρα στις 30χ0 ή στις 6χ00, και δεν υπάρχει τίποτα στο midrange. Κατι 400άρια και 500άρια που ζητάνε για RX580 όταν πρίν 6 μήνες ειχαν μαξ 180 ευρω είναι για γέλια. Οι μόνες καρτες που κυκλοφορούν είναι οι σάπιες του πενηντάρικου και οι άνω του χιλιάρικου. Πάντως σήμερα πρόλαβα τελευταίο κομμάτι pulse 5500xt απο το πλαίσιο στα 269, ευρω και την τσίμπησα με τιμολόγιο της εταιρίας στα 210 που είναι και η κανονική τιμη που θα έπρεπε να έχει. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Παντως ειναι τραγικη και η διαθεσιμότητα στις κάρτες προηγούμενης γενιάς. Ολοι εχουν πέσει με τα μουτρα στις 30χ0 ή στις 6χ00, και δεν υπάρχει τίποτα στο midrange. Κατι 400άρια και 500άρια που ζητάνε για RX580 όταν πρίν 6 μήνες ειχαν μαξ 180 ευρω είναι για γέλια. Οι μόνες καρτες που κυκλοφορούν είναι οι σάπιες του πενηντάρικου και οι άνω του χιλιάρικου. Πάντως σήμερα πρόλαβα τελευταίο κομμάτι pulse 5500xt απο το πλαίσιο στα 269, ευρω και την τσίμπησα με τιμολόγιο της εταιρίας στα 210 που είναι και η κανονική τιμη που θα έπρεπε να έχει. 

179 είχε σε μια φάση από το ίδιο το plaisio

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Greenday13 είπε

Sapphire? Εμένα η μόνη κάρτα που πήρα καινούρια και έβγαλε σύντομα πρόβλημα ήταν Sapphire.

Η Sapphire ειναι ισως η καλυτερη υλοποιηση της AMD...ΙΣως ετυχε. Εγω ειχα την 290 Vapor X για 6 χρονια και δεν εβγαλε κιχ, ενα μηνα πουλημενη και ο νεος ιδιοκτητης μου λεει οτι ειναι κτηνος...

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν εκαναν αναβαθμιση στην εταιρια ολους τους υπολογιστες και μπορουσα να την πάρω και εγω εμβόλιμα χωρις το ΦΠΑ ουτε που θα το σκεφτόμουν να την πάρω σαν ιδιώτης, για ένα build που χρειάζεται να κάνω. Θα πήγαινα σε μεταχειρισμένη apu.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Argonaute είπε

Αν δεν εκαναν αναβαθμιση στην εταιρια ολους τους υπολογιστες και μπορουσα να την πάρω και εγω εμβόλιμα χωρις το ΦΠΑ ουτε που θα το σκεφτόμουν να την πάρω σαν ιδιώτης, για ένα build που χρειάζεται να κάνω. Θα πήγαινα σε μεταχειρισμένη apu.

εγώ το καλό στην εταιρεία είναι ότι είμαι στο "κατάλληλο τμήμα"  οπότε είναι εύκολο σε κάποια αναβάθμιση των Η/Υ συστημάτων να πάρω για μένα προσωπικά τα παλιά υποσυστήματα καθώς αν δεν το κάνω θα καταλήξουν στην αποθήκη (όχι ότι με χαλάει και αυτό καθώς εκεί είναι και ασφαλή)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ikorolis είπε

εγώ πάντως πάντα προτείνω να αγοράζουν καινούργιες κάρτες γραφικών (σφραγισμένες)

τα "άτομα με αξιολογήσεις" ή "εγγύηση είναι οι αξιολογήσεις μου" λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν με καλύπτουν

ούτε φυσικά μου αρέσουν οι κάθε είδους "μαυραγορίτες" μπορεί να έχουμε ελεύθερη αγορά να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό/τίμιο κατά την άποψη μου

προσωπικά έχω φροντίσει και έχω κάρτες γραφικών και από την σειρά 1xxx και από την σειρά 2xxx και από την σειρά 3xxx για κάθε ενδεχόμενο

όπως επίσης έχω μια "επιπλέον αποθήκη" την εταιρεία όπου εργάζομαι όπου έχουμε πληθώρα από κάρτες γραφικών καινούργιες από τις σειρές 1xxx , 2xxx αλλά θα πάρουμε και από την σειρά 3xxx

Εδώ υπάρχουν άτομα που υπόσχονται εγγύηση 2nd hand με τιμολόγια και βάζουν και θαυμαστικά κιόλας 😂

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...