Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι σίγουρος ότι κάπου υπάρχει αντιστοιχω τοπικ αλλα δεν καταφερα να το βρω οποτε ξεκιναω ενα νέο μήπως κάποιος έχει λύση στο προβλημα μου η βιώνει παρόμοιο πράγμα.

Πάροχος η vodafone, είμαι αρκετά χρόνια εκεί και γενικά δεν είχα παράπονο. Μεχρι το καλοκαιρι ήμουνα cu πλήρωνα πάνω κάτω 10-15 ευρώ το μήνα και με βρήκανε γιατί έβγαινα καμιά φορά παραπάνω για λιγο στο χρονο ομιλίας και ήρθε η μαγική προσφορά, Καρτοπρογραμμα με λιγη ομιλια, data κτλ παραπάνω στα 16,45, με 24μηνο συμβόλαιο. Λεω, ψηλό τίμιο, μικρή η διαφορά το κλείνουμε και όλα καλά, για να ανακαλύψω ότι ούτε 4 μήνες μετά βγάζει η cu με 10 ευρω σχεδον τα διπλάσια σε ομιλία και ίντερνετ απ' αυτά που έχω εγώ στο σχετικά νέο μαγικό και προνομιακό μου πρόγραμμα. Νιώθω οτι με κορόιδεψαν και θέλω να αλλάξω πάλι σε cu, βλέπω ότι δεν ισχύει πια το πέναλτι για λήξη συμβόλαιο, τι αλλο μπορει να βρω μπροστα μου???

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ποιος σου είπε οτι δεν ισχύει το πέναλτυ διακοπής ; Στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει πρέπει να υπάρχει πίνακας με το αναπόσβεστο ποαό εκπτώσεων/επιδότησης. Αν εκεί τα ποσά φαίνονται μηδενικά τότε λογικά μπορείς να ζητήσεις μετατροπή σε CU χωρίς κάποιο κόστος.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Errorist86 είπε

βγάζει η cu με 10 ευρω σχεδον τα διπλάσια σε ομιλία και ίντερνετ

Για ποιο πακετο μιλας ? Το πιο φθηνο που βλεπω ειναι το cu combo ( 600 λεπτα προς ολους + 300 sms προς ολους +300mb ) που ναι μεν κανει 10 ευρω αλλα πρεπει να βαλεις 12αρα ανανεωση . Γιατι ως γνωστον τρωει κατι ψιλα σε φορους. Αρα αν βαλεις 10αρα , θα σου μεινουν 9.κατι , αρα πακετο με 10 ευρω δεν βαζεις. Αναγκαστικα βαζεις 12αρα και σου μενουν πανω απο 10 ευρω ωστε να ενεργοποιησεις το πακετο.
Γνωστα και αυτονοητα πραγματα περιγραφω. Πες μας τι σου δινει το καρτοσυμβολαιο και για ποιο πακετο της cu μιλας για να δουμε αν αξιζει η διαφορα των 4.45 ευρω ( 16.45 - 12 ).

Δημοσ.

Σ αυτο που λες αναφέρομαι γνωριζω οτι δεν αρκει μια 10ρα αφου κρατάει το φόρο κινητης, το πακέτο που έχω εγώ δίνει 300 προς ολους, 1000 vodafone, 300sms και 1,5gb. Προφανώς δεν είναι κακό, θα βολεψει άλλους που έχουν πολλούς voda κτλ. και δεν τίθεται θεμα τόσο τιμής αλλά ότι δεν υπήρχε τέτοιο πακέτο πρίν ούτε με κιάλια στην cu εκτός αν πήγαινες πανω από 15ευρω, είμαι σίγουρος ότι πήραν πολλούς σάν και μένα που είτε τα χαμηλά mb η ο χρόνος ομιλίας δεν αρκούσε και τους δελέασαν για ένα λίγο καλύτερο πρόγραμμα με πάγιο, και καλα κάνουν. Οταν όμως ψηλό ακυρώνεις το προνομιακό αυτό πακέτο όπως σου λένε μέσα στην ιδια εταιρία σε λίγους μηνες αλλα με δεσμεύεις σ αυτο για 24 μήνες και όχι 12 πχ., τότε εγώ προσωπικά θεωρώ ότι με κοροιδεψες. Αυτό, και αν βάλουμε και τα shake κτλ μέσα έρχεσαι με περίπου 12 ευρώ στο ίδιο με μένα χωρίς να δεσμευεσαι κιόλας. 

ΥΓ. Το ολο τοπικ εδώ δεν εστιάζει τόσο στα πακέτα σχέση τιμής ξανά λέω αλλά στο ότι θεωρώ πως κοροϊδεύουν τους πελάτες τους με ψευτο προσφορές με δεσμεύσεις για μεγάλο διάστημα (παγιο) ίσως κιόλας για να πάρουν και άλλα χρήματα από της πρόωρες λήξεις συμβολαιων. Γι'αυτό και ψάχνω αν μπορώ να φύγω από το πάγιο χωρίς να τους πληρώσω και από πάνω πρόστιμο που με κοροιδεψανε. Δεν ξέρω αν κατάλαβες το point μου αλλα αυτή είναι η άποψη μου και ευχαριστώ γενικά για το ενδιαφέρον. Καλη σας μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα , ειναι γνωστο οτι (καρτο)συμβολαια ειναι δεσμευση. Ειναι σταθερες παροχες. Προφανως πριν απο την επιλογη του κοιταμε τι δινει και τι χρηση κανουμε εμεις.Αυτα που σου δινει εσενα δεν ειναι ασχημα , αν εχεις voda γνωστους/συγγενεις και κανεις και πολλη χρηση internet.
Το οτι κοιτανε να τραβηξουν κοσμο στα συμβολαια..ειναι γνωστο..δεν πρεπει να πεφτεις απο τα συννεφα.

Προσωπικα αν ειχα λεφτα , σε σταθερη βαση ή τιποτα χιλιαρικα στην ακρη , θα εβαζα συμβολαιο να μην ασχολουμαι με καρτες και μαλακιες και να εχω σταθερα καθε μηνα παροχες σε χρονο ομιλιας , sms , internet.
Διοτι οπως εχουν κανει πλεον τα καρτοκινητα , ειναι σαν να εχεις συμβολαιο μηνιαιο..αφου πρεπει να βαζεις λεφτα ανα 1-2 μηνες..αναγκαστικα...

ΥΓ : Τα εξτρα που δινει το cu δεν ειναι ολα για 1 μηνα..μερικα ειναι για 15 μερες...

Επεξ/σία από mphxths
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεις ότι σε κορόιδεψαν; εγώ πιστεύω ότι αυτό που έχεις ένα καλύτερο συν ότι σου έχουν δώσει ένα έξτρα γίγα σε ίντερνετ στο πακέτο που έχεις (και στο λέω με σιγουριά γιατί η γυναίκα μου δουλεύει vodafone) . Από εκεί και πέρα υπάρχει πέναλτι αλλά μάλλον θα είναι μικρό . Μπορείς πάντα να πας σε ένα κατάστημα και να μάθεις περισσότερα αρκεί να πέσεις σε κανά καλό υπάλληλο. 

Επίσης υπάρχει μια πιθανότητα εντός χρόνου να ανέβει η ελάχιστη κάρτα στα 15 και τα πακέτα να έχουν 12 άρα μάλλον είσαι καλά εκεί που είσαι

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

εγώ πιστεύω ότι αυτό που έχεις ένα καλύτερο συν ότι σου έχουν δώσει ένα έξτρα γίγα σε ίντερνετ στο πακέτο που έχεις

Εεεε οχι ακριβως. :) Στο cu combo (  600 λεπτα προς ολους + 300 sms προς ολους +300mb ) αν προσθεσεις και το "shake" που δινει κανα δυο γιγα για 30 μερες , κανα online bonus ανανεωσης ( συνηθως 15 μερες διαρκει ) και κατι αλλα ψιλολογια , καταληγω μετα απο ανανεωση των 12 να εχω 3-4 γιγα ( που καποια ψιλα ληγουν στο 15νθημερο φυσικα ) και δεν ξερω τι να τα κανω.
Το "300 προς ολους, 1000 vodafone" ευνοει ξεκαθαρα vodafone επαφες..αν δεν εχεις πολλες τετοιες , τα 300 λεπτα προς ολους , για καποιον που μιλαει πολυ δεν φτανουν ουτε για τις καλημερες.

Συνολικα , το cu combo του καρτοκινητου ισως και να αξιζει περισσοτερο. Αν αλλαξουν τα κοστη των πακετων , το ξανασυζηταμε :)

Δημοσ.

Το shake αν δεν απατόμαι είναι μόνο για 1 ή 2 μέρες σε μένα που έχω συμβόλαιο και νόμιζα ότι το ίδιο ισχύει και στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Τώρα για το 1000 που ευνοεί μόνο το προς vodafone φαντάζομαι ότι του είπαν τις παροχές πριν προχωρήσει σε αλλαγή και τον σύμφερε. Τεσπα ο καθένας ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του. Η λύση όπως και να χει είναι επίσκεψη σε ένα κατάστημα να μιλήσει με υπάλληλο και να δει αν μπορεί να πάει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα που πιθανόν να τον συμφέρει καλύτερα βάση αναγκών.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Τώρα για το 1000 που ευνοεί μόνο το προς vodafone φαντάζομαι ότι του είπαν τις παροχές πριν προχωρήσει σε αλλαγή και τον σύμφερε.

Ε ναι , αυτο εγραψα και εγω..λογικα ηξερε τις παροχες πριν προχωρησει στο συμβολαιο.

1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Το shake αν δεν απατόμαι είναι μόνο για 1 ή 2 μέρες

Το shake σε μενα τουλαχιστον που εχω cu καρτοκινητο , δινει δυο επιλογες , μια που κρατει λιγες μερες και μια που κραταει 30 μερες. Προφανως διαλεγω τις 30 μερες , οσα γιγα και να δινει σε αυτην την περιπτωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...