johnfocus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας.Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση ένα software που αφορά υδρόψυξη επεξεργαστή της Antec από CD αλλά μόλις παει να ολοκληρωθεί μου βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας .Εχω win10 64bit και πιο παλιά το είχα κάνει κανονικά σε υπολογιστή με win10 απροβλημάτιστα,αλλά τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Σας Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, johnfocus είπε Καλησπέρα σας.Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση ένα software που αφορά υδρόψυξη επεξεργαστή της Antec από CD αλλά μόλις παει να ολοκληρωθεί μου βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας .Εχω win10 64bit και πιο παλιά το είχα κάνει κανονικά σε υπολογιστή με win10 απροβλημάτιστα,αλλά τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Σας Ευχαριστώ ακολούθα τα βήμα στο παρακάτω βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noo_mercy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασε και σε λειτουργία συμβατότητας με Win7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfocus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, kinhthra είπε ακολούθα τα βήμα στο παρακάτω βίντεο. 15 λεπτά πριν, noo_mercy είπε Δοκίμασε και σε λειτουργία συμβατότητας με Win7 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις,αλλά εξακολουθεί να μου κάνει το ίδιο. Πίστευα ότι με τις οδηγίες του βίντεο θα έπιανε αλλά δυστυχώς πάλι δεν με αφήνει Το δοκιμασα με την συμβατοτητα εξαρχης αλλά δες έπιασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Για κάνε μία δοκιμή με το αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfocus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, l337 είπε Για κάνε μία δοκιμή με το αυτό. Δυστυχώς ούτε αυτό πιάνει,το είχα δοκιμάσει,σευαχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Το προφίλ του χρήστη σου είναι με Ελληνικά γράμματα; Αν ναι, την προηγούμενη φορά που το έστησες σε 10άρια το προφίλ ήταν με Αγγλικά; Κάποια προγράμματα (π.χ. το kodi) έχουν πρόβλημα με τα Ελληνικά γράμματα στο προφίλ του χρήστη. Ενδέχεται πάντως να μη είναι συμβατό πλέον με τις νέες εκδόσεις των 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα