Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update:

Είχα κι άλλη παραλαβή από τους καταραμένους σήμερα, άλλο δέμα.

Πήγα από κει λόγω αυτού και όταν παρέλαβα, ρώτησα ξανά μήπως θέλουν ΙΒΑΝ για πιο γρήγορη παράδοση χρημάτων στην άλλη παράδοση. Συγκεκριμένα μου είπε " Όχι δεν θέλουμε. Μετά από 20 ημέρες θα σας καλέσουμε". Εκείνη τη στιγμή τη συμπλήρωσε η δεύτερη υπάλληλος " ναι οι άλλες μεταφορικές ζητούν IBAN και είναι πολύ πιο γρήγορες. Σε εμάς γίνεται όπως σας λέω μετά από 20 ημέρες ". 

Απαντάω: Σας ευχαριστώ για την ειλικρίνεια και τις απαρχαιωμένες υπηρεσίες σε αυτή τη περίπτωση. Υπόσχομαι εγώ όπως και συγγενικά μου άτομα ή φίλοι να επιλέξουν κάποιον καλύτερο ανταγωνιστή σας μετά από έμμεση πρόταση σας με αρτιότερες, πιο αξιόπιστες και γρηγορότερες υπηρεσίες.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, james01gr είπε

όχι ρε παιδιά τι λέτε; ταχυδρομείο σου στέλνουν ειδοποιητήριο να πας να τα πάρεις από εκεί, ΕΛΤΑ κούριερ λογαριασμό σε τράπεζα

κανονικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις (καλύτερα να πας) με το κατάστημα στο οποίο έδωσες την αποστολή. θα έπρεπε να σου είχαν ζητήσει ΙΒΑΝ για την αποστολή των χρημάτων. στο χέρι δεν τα δίνει κανένας. 

Έστειλα τελοι Δεκέμβρη δέμα αντικαταβολή με elta courier (κατάστημα Πυλαία Θεσσαλονίκης)

Όταν ρώτησα για τα λεφτά συνηθησμενος από γενική να δώσω iban, μου είπε όχι έρχεται με ταχυδρομική επιταγή σπίτι

Παρασκευή 8/1 μου τα έφερε ο ταχυδρόμος, αν δεν με έβρισκε θα άφηνε ειδοποιτηριο να πάω να παραλάβω από κατάστημα

Δημοσ.

Έστειλα πρόσφατα δέμα με αντικαταβολή speedex, άκουσα και εγώ το τραγικό 20 μέρες-δεν δεχόμαστε IBAN.

Οπότε αποφάσισα να περάσω μια ολόκληρη μέρα στο 2103407170, όπου κάποια στιγμή, έπιασα γραμμή, έδωσα το iban και μπήκαν την επόμενη μέρα της παραλαβής από τον παραλήπτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fotisgate6 είπε

Έστειλα πρόσφατα δέμα με αντικαταβολή speedex, άκουσα και εγώ το τραγικό 20 μέρες-δεν δεχόμαστε IBAN.

Οπότε αποφάσισα να περάσω μια ολόκληρη μέρα στο 2103407170, όπου κάποια στιγμή, έπιασα γραμμή, έδωσα το iban και μπήκαν την επόμενη μέρα της παραλαβής από τον παραλήπτη.

Είναι ο αριθμός που εξηγώ τι παίχτηκε στη δική μου περίπτωση μια σελίδα πίσω! Με έγραψαν στη τρύπα τους. Ο παραλήπτης έχει παραλάβει από προχθές κ πλήρωσε με κάρτα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, fotisgate6 είπε

Ξαναδοκίμασα σήμερα λοιπόν, πρωί με το που άνοιξε.

Μετά από 3+ ώρες προσπαθειών καταφέρνω να πιάσω γραμμή στο Τμήμα Αντικαταβολών της Speedex. Tο σήκωσε μια άλλη φαίνεται υπάλληλος διαφορετική από την χθεσινή, πιο ευδιάθετη αυτή τη φορά και τυπικά εξυπηρετική. Της λέω κατευθείαν « Γεια Speedex, να σας δώσω IBAN για μια αντικαταβολή που περιμένω; έχει παραλάβει από προχθές ο παραλήπτης ». Μου ζήτησε αριθμό αποστολής, ρώτησε ποια τράπεζα έχω, έδωσα ΙΒΑΝ και μου είπε ότι« μέχρι την Παρασκευή θα έχουν μπει τα χρήματα».

Άιντε να δούμε! Θα ενημερώσω ξανά σύντομα.

Τι ανοργανωσιά ρε φίλε. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Χθες έγιναν κατάθεση τα χρήματα από την Speedex. 

Just like that! Ήταν τόσο δύσκολο να είχαν απλά ζητήσει ΙΒΑΝ, απλά αυτό μόνο τα άτομα του Κερκυραϊκού υποκαταστήματος της Speedex? 

Ανοργανωσιά πλήρως στο τοπικό κατάστημα. Τη μια λέγαν λάθος πληροφορίες για το κόστος αποστολής ενός δέματος ( ήταν 29 ευρώ και μου έλεγε 70,80 ενώ παραδέχτηκε έπειτα ότι ίσως κάνει λάθος - έπειτα αυτό με την άρνηση τους να δεχτούν ΙΒΑΝ και ότι δεν λειτουργεί έτσι η εταιρεία τους και πρέπει να περιμένεις 20+ ημέρες )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...