7nisiotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες κάνει η Speedex να παραδώσει τα χρήματα από μια αντικαταβολή ( από παραλήπτη σε αποστολέα ) αλλά και με ποιόν τρόπο παραδίδονται πχ σε καλούν να πας στο υποκατάστημα ή έρχεται σπίτι ο διανομέας; Ευχαριστώ ( δεν απαντάνε τελευταία ούτε στα τηλέφωνα ούτε σε mail ούτε στο Facebook - λόγω φόρτου εργασίας i guess )
Dennis077 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Και οι δυο τρόποι, συνήθως όποιος σε βολεύει καλύτερα απο ότι γνωρίζω αναλόγως βέβαια και την περιοχή που είναι κάποιος. 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dennis077 είπε Και οι δυο τρόποι, συνήθως όποιος σε βολεύει καλύτερα απο ότι γνωρίζω αναλόγως βέβαια και την περιοχή που είναι κάποιος. Αυτο που μερικοι δεν διαβαζετε καν το thread. Θα ελεγα να πας στο τοπικο καταστημα να ρωτησεις. Αν πχ το παρελαβε το δεμα προχθες, πολυ πιθανον ηδη να μπορεις να παραλαβεις τα χρηματα, απλα λογω φορτου να μην σε εχουν ειδοποιησει. 1
Ace Of Spades Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Η αλήθεια είναι πώς στην speedex δεν γίνεται ο χαμός που γίνεται στην acs. 3 φορές μέσα στην εβδομάδα που χρειάστηκε να πάω ,και σε ρεσεψιόν τους και σε κεντρικό κατάστημα, εξυπηρετήθηκα σε 5 λεπτά χωρίς αναμονή σε ουρές κλπ. Οπότε αν έχεις λίγο χρόνο θα συμφωνήσω με τον SabotazNic να πεταχτείς από εκεί .
Bitbit Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 παλαιότερα.... μου είχε γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μου φαίνεται λίγο εκτός πραγματικότητας να πηγαίνεις να τα πάρεις από το υποκατάστημα, ή να στα φέρνει στο σπίτι ο διανομέας. όχι μόνο τώρα λόγω του ιού αλλά και γενικά. Δε παίζει να γίνεται κάτι τέτοιο 3
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 3 εργασιμες θελουν συνηθως οι κουριερ και σε θεμα αντικαταβολης παντα ζητανε τραπεζικο λογαριασμο για να στα κανουν καταθεση.
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω στείλει ένα δέμα προς Ιωάννινα 4-1 κ φαίνεται κολλημένο Κ.Δ. Αμφιλοχίας από τις 5-1. Δεν απαντάνε πουθενά, με δυσκολία τους βρήκε στο τηλέφωνο ο παραλήπτης το Σάββατο. Κλασσικά χαμός γίνεται από τεράστιο όγκο παλετών-δεματων που δεν έχουν σκαναρει- ανοίξει-αποσταλει. Όταν το έστειλα δεν μου ζήτησε η υπάλληλος IBAN πάντως ( αν κ το χα μαζί μου σε περίπτωση που το ζητούσαν ) *υ.γ. Έχω να στείλω χρόνια με αντικαταβολή ( η τελευταία ήταν το 2013 ή 2014 - Γενική Ταχυδρομική - IBAN ) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από 7nisiotis
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Εδώ και μια ώρα καλώ για το τι θα γίνει με την αντικαταβολή καθώς παρέλαβε ο παραλήπτης σήμερα το πρωί μετά από 1 βδομάδα, χτυπάει για 10δ κ το κλείνουν αυτόματα. Αναγκαστικά πάω από κει να ρωτήσω. Άκυρο η Speedex για συναλλαγές από δω κ πέρα μαζί με τα άλλα φιλαράκια τους την ACS
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εδώ και μια ώρα καλώ για το τι θα γίνει με την αντικαταβολή καθώς παρέλαβε ο παραλήπτης σήμερα το πρωί μετά από 1 βδομάδα, χτυπάει για 10δ κ το κλείνουν αυτόματα. Αναγκαστικά πάω από κει να ρωτήσω. Άκυρο η Speedex για συναλλαγές από δω κ πέρα μαζί με τα άλλα φιλαράκια τους την ACS Τα καταστήματα speedex στη περιοχή μου (καιρό πριν covid) ήθελαν iban για να σου κάνουν κατάθεση, συνήθως 3-7 εργάσιμες περνει Μονό Ελτα courier φέρνει τα λεφτά ταχυδρόμος στο σπίτι σε μετρητά
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Τα καταστήματα speedex στη περιοχή μου (καιρό πριν covid) ήθελαν iban για να σου κάνουν κατάθεση, συνήθως 3-7 εργάσιμες περνει Μονό Ελτα courier φέρνει τα λεφτά ταχυδρόμος στο σπίτι σε μετρητά Πήγα από κει 20 μέρες μου είπε. Έσκασα στα γέλια ειρωνικά μπροστά και στις 2 υπαλλήλους. Λέω σοβαρά; - 20 μέρες μου λέει Ρώτησα για IBAN και δεν ήθελαν
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Σοβαροτατα αγαπητε.Ολοι το ιδιο βασανο βιωνουμε μηδενος εξαιρουμενου.
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 20 μέρες από σήμερα που παρέλαβε ο παραλήπτης για μια αντικαταβολή. Στη σελίδα τους δεν αναφέρεται πουθενά κάποια ενημέρωση, τηλέφωνα τόσο στο τοπικό κατάστημα δεν σηκώνουν ούτε στο αντίστοιχο 2103407170 για τις αντικαταβολες. Πάντως καταγγελία ήδη έπεσε. 2
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα κατάφερα μετά από 3 ώρες προσπαθειών να πετύχω γραμμή στο ( 210 3407170 ). Άκουσα δύο υπαλλήλους να συνομιλούν με ύφος κουτσομπολιού, δεν είχανε καταλάβει ότι τις άκουγα. Και όχι δεν ήταν το αντικείμενο συζήτησης περί εργασίας. Όταν το αντιλήφθηκε η μια εκ των δύο, είπε απλά ένα - "Ναι" και φαίνεται ήταν κουραστικό εκ μέρους της να αρθρώσει άλλη λέξη, εν ολίγοις ύφος όχι πρόθυμο να εξυπηρετήσουν καθώς ήταν αγενής και ενώ προσπαθούσα να εξηγήσω ευγενικά του τι έχει συμβεί μου έκλεισαν το τηλέφωνο, στα πρώτα δευτερόλεπτα εξήγησης κατάμουτρα! Άκουσα το χαρακτηριστικό ήχο όταν κλείνει ο συνομιλητής το τηλέφωνο από τη συσκευή. Όσες προσπάθειες για να τους καλέσω πίσω κι αν έκανα δεν κατάφερα ( μέχρι αυτή τη στιγμή να τους βρω ) φαινόταν ότι "μιλούν". Φυσικά ενημερώθηκε αναλυτικότερα για όλο το περιστατικό εξ αρχής και η Γενική γραμματεία καταναλωτή. Για ότι νεότερο, θα ποσταρω. Υ.Γ. ούτε στα υπόλοιπα τηλέφωνα απαντούν, έχω στείλει πάνω από 3 email εδώ και μέρες σε κανένα δεν έχουν απαντήσει, ούτε στο Facebook message που έχουν ούτε πουθενά Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από 7nisiotis
james01gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Στις 11/1/2021 στις 2:37 ΜΜ, Inuyasha είπε Τα καταστήματα speedex στη περιοχή μου (καιρό πριν covid) ήθελαν iban για να σου κάνουν κατάθεση, συνήθως 3-7 εργάσιμες περνει Μονό Ελτα courier φέρνει τα λεφτά ταχυδρόμος στο σπίτι σε μετρητά όχι ρε παιδιά τι λέτε; ταχυδρομείο σου στέλνουν ειδοποιητήριο να πας να τα πάρεις από εκεί, ΕΛΤΑ κούριερ λογαριασμό σε τράπεζα 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Σήμερα κατάφερα μετά από 3 ώρες προσπαθειών να πετύχω γραμμή στο ( 210 3407170 ). Άκουσα δύο υπαλλήλους να συνομιλούν με ύφος κουτσομπολιού, δεν είχανε καταλάβει ότι τις άκουγα. Και όχι δεν ήταν το αντικείμενο συζήτησης περί εργασίας. Όταν το αντιλήφθηκε η μια εκ των δύο, είπε απλά ένα - "Ναι" και φαίνεται ήταν κουραστικό εκ μέρους της να αρθρώσει άλλη λέξη, εν ολίγοις ύφος όχι πρόθυμο να εξυπηρετήσουν καθώς ήταν αγενής και ενώ προσπαθούσα να εξηγήσω ευγενικά του τι έχει συμβεί μου έκλεισαν το τηλέφωνο, στα πρώτα δευτερόλεπτα εξήγησης κατάμουτρα! Άκουσα το χαρακτηριστικό ήχο όταν κλείνει ο συνομιλητής το τηλέφωνο από τη συσκευή. Όσες προσπάθειες για να τους καλέσω πίσω κι αν έκανα δεν κατάφερα ( μέχρι αυτή τη στιγμή να τους βρω ) φαινόταν ότι "μιλούν". Φυσικά ενημερώθηκε αναλυτικότερα για όλο το περιστατικό εξ αρχής και η Γενική γραμματεία καταναλωτή. Για ότι νεότερο, θα ποσταρω. Υ.Γ. ούτε στα υπόλοιπα τηλέφωνα απαντούν, έχω στείλει πάνω από 3 email εδώ και μέρες σε κανένα δεν έχουν απαντήσει, ούτε στο Facebook message που έχουν ούτε πουθενά κανονικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις (καλύτερα να πας) με το κατάστημα στο οποίο έδωσες την αποστολή. θα έπρεπε να σου είχαν ζητήσει ΙΒΑΝ για την αποστολή των χρημάτων. στο χέρι δεν τα δίνει κανένας.
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, james01gr είπε όχι ρε παιδιά τι λέτε; ταχυδρομείο σου στέλνουν ειδοποιητήριο να πας να τα πάρεις από εκεί, ΕΛΤΑ κούριερ λογαριασμό σε τράπεζα κανονικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις (καλύτερα να πας) με το κατάστημα στο οποίο έδωσες την αποστολή. θα έπρεπε να σου είχαν ζητήσει ΙΒΑΝ για την αποστολή των χρημάτων. στο χέρι δεν τα δίνει κανένας. Το γράφω πάνω ότι πήγα από κει και μου είπαν " 20 μέρες ", "δεν θέλουμε iban, όχι". Έστειλα επώνυμες αναλυτικές καταγγελίες τόσο μέσω ΕΕΤΤ όσο και στη Γενική Γραμματεία καταναλωτή. Αν δεν αλλάξει κάτι θα κοιτάξω να πάρω κάποια άλλη νομική οδό. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα