paxpel Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Παιδιά εγκατέστησα το smart mp3 (player για mp3). Από τότε όποτε κάνω επανεκίνηση μου βγάζει την οθόνη των 98. Τώρα μπορείτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια. Τι να κάνω? Καταλαβαίνω ότι φταίει το πρόγραμμα που εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω τι άλλαξε και που. Βοήθεια. Είναι θέμα τιμης. Τι τα έχω τα ΧΡ??? 8)
ranger_505 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ola ta grafika einai sto ntoskrnl.exe. Kat arxin des sto boot.ini ektos apo to /fastdetect ean yparxei kati allo meta apo ayto. Apo ekei kai pera h antikatestise to ntoskrnl.exe kai kane mia dokimh otan fysika sigoureyteis oti to boot.ini einai kapos etsi : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Allios an den piasei vres to bootxp kai allaxe ta screen
paxpel Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Ολα εντάξει θηρίο. Έφαγε ένα φορματ και στάνιαρε. Ευχαριστω για την βοήθεια.
Excelsior Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Οι δραστικές λύσεις είναι αποδεδειγμένα οι καλύτερες!!!
pelates Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εάν δεν κλείνει αλλα βγάζει την οθόνη Τώρα μπορείτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια και κλείνει με το power Kάνε κλικ στο [start]και [Control Panel] και [Performance and Maintenance]και [Power Options] Απο εκει ανοιξε το Τhe Power Options Properties Property Sheet. Κανε κλικ στο APM tab και κανε τσεκ στο κουτακι [Enable Advanced Power Management Support]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.