Master109 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Ενώ ο υπολογιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα και λόγο ότι το παιδί μου το τρέχω στους γιατρούς και μου ζητά να του αλλάξω επιξεργαστη από i3 σε i7 λόγο που τρέχω στο ελπίδα δεν του χαλάω χατίρι έτσι παρότι δεν μου περιοδεύουν χρήματα τα δίνουμε σε γιατρούς θα παραγγείλω ένα επιξεργαστη ο υπολογιστής έχει μια gigabyte 3 γενιάς εχω ram 10gb μια κάρτα γραφικών 1 palet nibia forge 210 και του αγοράζω minegraf romplox . Και ένα που είναι πολεμικό φορνατε δεν ξέρω τι να κάνω για να αποφύγω να αλλάξω επιξεργαστη και ο λόγος δεν ξέρω από υπολογιστές έτσι και θα το. Πηγαίναμε σε μάστορα όμως δεν ξέρω αν αυτός που Θα. Το αγοράσω το στέλνει σωστό ευχαριστώ για της συμβολές είδα την στήλη το 7 νομίζω έχει ,77w και. Ο i3 και το 3 έχει 55w
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Master109 είπε 1 palet nibia forge 210 Για αρχή αλλαγή κάρτας γραφικών και βλέπουμε. Πόσα € διαθέτετε περίπου μήπως βγουν και για επεξεργαστή;
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Έχει και άλλο νήμα που ρωτάει για τον επεξεργαστή...i3 3ης γενιάς ίσως σηκώσει roblox και forntite.... σίγουρα χρειάζεται άλλη κάρτα γραφικών όμως κάποιος που με το ζόρι μπορεί να δώσει πληροφορίες δύσκολο να μπορεί να "βάλει χέρι" στο σύστημα για αναβάθμιση ώστε να του βγει οικονομικά. Καλό θα ήταν να το δει κάποιος που γνωρίζει, έστω και γνωστός για να μπορεί να κρατηθεί το budget χαμηλά.
Master109 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, nickol-us είπε Έχει και άλλο νήμα που ρωτάει για τον επεξεργαστή...i3 3ης γενιάς ίσως σηκώσει roblox και forntite.... σίγουρα χρειάζεται άλλη κάρτα γραφικών όμως κάποιος που με το ζόρι μπορεί να δώσει πληροφορίες δύσκολο να μπορεί να "βάλει χέρι" στο σύστημα για αναβάθμιση ώστε να του βγει οικονομικά. Καλό θα ήταν να το δει κάποιος που γνωρίζει, έστω και γνωστός για να μπορεί να κρατηθεί το budget χαμηλά. Δεν είμαι με τους υπολογιστές ο γιός μου είναι από μικρό παιδάκι τώρα είναι 12 και παίζει παιχνίδια και κάνει φωτογραφία και βίντεο μου ζητά αυτά που αναφερα συγουρα δεν μπορώ να αλλάξω τον επιξεργαστη μόνος και με βοήθησε ένας φίλος που είναι με τους υπολογιστές μου είπε δουλεύει τέλεια έτσι είδα από το eBay μα δεν ξέρω αν θα χάσω τα χρήματα αν δεν δουλεύει η δεν μου το στείλουν πρώτη φορά μπλέκομαι με τέτοια θέματα πεσμου σε παρακαλώ τι μου προτείνετε καθος μου είπε από τεχνική πλευρά είναι μια χαρά πως να εξηγώ ότι δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του παιδιού όταν κάνει αυτά που αναφέραμε 36 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Για αρχή αλλαγή κάρτας γραφικών και βλέπουμε. Πόσα € διαθέτετε περίπου μήπως βγουν και για επεξεργαστή; Τι κάρτα και με πόσα χρήματα
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα...αυτά τη στιγμή η αγορά έχει έλλειψη απο κάρτες, που έχει φέρει αναστάτωση και στις τιμές. Με μια πολύ κακή(καινούργια gt 1030) εώς μέτρια(μεταχειρισμένη 1050 ti) κάρτα το κόστος ανέρχεται στα 100ευρώ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us
mhxmhx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, Master109 είπε Ενώ ο υπολογιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα και λόγο ότι το παιδί μου το τρέχω στους γιατρούς και μου ζητά να του αλλάξω επιξεργαστη από i3 σε i7 λόγο που τρέχω στο ελπίδα δεν του χαλάω χατίρι έτσι παρότι δεν μου περιοδεύουν χρήματα τα δίνουμε σε γιατρούς θα παραγγείλω ένα επιξεργαστη ο υπολογιστής έχει μια gigabyte 3 γενιάς εχω ram 10gb μια κάρτα γραφικών 1 palet nibia forge 210 και του αγοράζω minegraf romplox . Και ένα που είναι πολεμικό φορνατε δεν ξέρω τι να κάνω για να αποφύγω να αλλάξω επιξεργαστη και ο λόγος δεν ξέρω από υπολογιστές έτσι και θα το. Πηγαίναμε σε μάστορα όμως δεν ξέρω αν αυτός που Θα. Το αγοράσω το στέλνει σωστό ευχαριστώ για της συμβολές είδα την στήλη το 7 νομίζω έχει ,77w και. Ο i3 και το 3 έχει 55w Περαστικά για το παλικαράκι σου. Εύχομαι τα καλύτερα. (Δυστυχώς στο θέμα του υπολογιστή δεν μπορώ να βοηθήσω) 1
vagg55 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Εδώ στην Ελλάδα απάτη είναι επιξεργαστη 3 γενιάς με τα μεταφορικά μόνο 120 και να σκεφτείς ότι είναι i7 άντε που θέλετε μια περιουσία
leros2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, vagg55 είπε Ευχαριστώ Για ποιο πράγμα ?
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Για ποιο πράγμα ? Για τις ευχές του από πάνω. Ο ts πλέον είναι ο vagg55. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα