Προς το περιεχόμενο

πως αποσπασματα DVD γινονται ενα DVD ?????

george kesoglu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το dvd shrink 3.1 έχω κάνει αποσπάσματα από ταινίες dvd (550Mb)όταν τα έγραψα μέσα σε ένα cdrom και τα έβαλα στο home dvd το αναγνώριζε σαν cd και δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ στο PC τα έπαιζε κανονικά μήπως πρέπει να γράψω και κανένα άλλο αρχείο ώστε να το αναγνωρίζει το home DVD και να το παίζει.(από την επεξεργασία με το dvd shrink έκανα την αποθήκευση του αποσπάσματος και όπως ήταν το αντέγραφα στο cdrom)

Δημοσ.

george, αυτό που έφτιαξες λέγεται miniDVD, δηλαδή δεδομένα και σύστημα αρχείων DVD σε δισκάκι CD. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ ΛΙΓΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ DVD decks είναι συμβατά με miniDVD (μάλλον το δικό σου δεν είναι), ενώ όπως ανέφερες, στο PC παίζουν απροβλημάτιστα. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις extract από τα VOB αρχεία, το video σε αρχεία .m2v και τον ήχο σε .ac3, με τη βοήθεια του vobedit, να μετατρέψεις τον ήχο σε .mp2 44100Ηz με το BeSweet, να κολλήσεις ήχο+εικόνα σε mpg με τα MPEG Tools του TMPGEnc και να τα κάψεις ως SVCD με το Nero, αγνοώντας την προειδοποίηση ότι τα αρχεία δεν είναι compliant (αφού θα έχουν ανάλυση 720Χ576 αντί για 480Χ576 που έχουν τα SVCD). ΜΠΟΡΕΙ να παίξουν...

Δημοσ.
:( κατι πιο απλο ???????

Ναι ρε παιδιά, και εγώ θέλω να πάρω κομμάτια από αγαπημένες μου ταινίες και να φτιάξω μία home-made συλλογή από αγαπημένες σκηνές! Πως γίνεται χωρίς να χρειάζεται δίπλωμα Πυρηνικής Φυσικής (τρόπος του λέγειν...)? Υπάρχει κάποιο software?

Δημοσ.

Λοιπον...Ριχνουμε το dvd στο δισκο με το dvddecrypter με μορφη files.Παμε με το mpeg-vcr και ανοιγουμε το vob αρχειο που εχει αυτο που θελουμε.Με τα κουμπακια που εχει το προγραμα αποκοπτουμε το μερος του vob που θελουμε και το σωζουμε σαν αλλο αρχειο mpeg.Οταν μαζεψουμε τα αρχεια mpeg που θελουμε με το nerivision express ή το Ulead moovie factory τα "ενωνουμε" σε ενα dvd.

Οδηγιες by Marios1957 !!!!!!

:D :D :D :D

Δημοσ.

Όχι ρε Γιάννη,με μεγαλοποιείς λιγάκι.Εγώ το μόνο που έκανα είναι να βάλω το νερό στ' αυλάκι.Εσύ την έκανες πράξη την οδηγία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...