Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι για να εχεις ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης πρεπει να εισαι με hdmi.

Οταν ομως το λαπτοπ ειναι παλιο και εχει μονο vga θυρα, τι τροπος υπαρχει για να μεταφερθει ο ηχος στην τηλεοραση; Αν υπαρχει βεβαια τροπος. Εκτος απο εξωτερικα ηχεια.

Δημοσ.

Λοιπον, το δοκιμασα, αλλα δυστυχως δεν ειχα ηχο :( μου εβγαλε βεβαια κατω δεξια στους ηχους headphones 2, το εντοπισε δηλαδη, αλλα δεν ειχα ηχο καθολου.

Αλλαξα και καλωδιο μηπως φταιει, αλλαξα και απο πισω τις θυρες, τζιφος.

Το λαπτοπ φοραει 10 με generic driver ηχου, αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο ο driver.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Λοιπον, το δοκιμασα, αλλα δυστυχως δεν ειχα ηχο :( μου εβγαλε βεβαια κατω δεξια στους ηχους headphones 2, το εντοπισε δηλαδη, αλλα δεν ειχα ηχο καθολου.

Αλλαξα και καλωδιο μηπως φταιει, αλλαξα και απο πισω τις θυρες, τζιφος.

Το λαπτοπ φοραει 10 με generic driver ηχου, αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο ο driver.

Το καλώδιο είναι ίδιο με αυτό που σου έδειξα; Σε ποιά θύρα της τηλεόρασης έχεις συνδεδεμένα τα RCA; Υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση να έχει επιλογέα ήχου; Μπορείς να δώσεις φωτό απο καλώδιο και εισόδους τηλεόρασης;  Η θύρα των ακουστικών μπορεί εύκολα να ελεγθεί βάζοντας ακόμα κι ένα ζευγάρι ψείρες να αποφύγουμε χαζές περιπτώσεις, όπως πχ να μην έστειλε ήχο εκεί ή να μη δουλεύει η θύρα

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το καλώδιο είναι ίδιο με αυτό που σου έδειξα; Σε ποιά θύρα της τηλεόρασης έχεις συνδεδεμένα ta RCA; Υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση να έχει επιλογέα ήχου; Μπορείς να δώσεις φωτό απο καλώδιο και εισόδους τηλεόρασης;  Η θύρα των ακουστικών μπορεί εύκολα να ελεγθεί βάζοντας ακόμα κι ένα ζευγάρι ψείρες να αποφύγουμε χαζές πρειπτώσεις, όπως πχ να μην έστειλε ήχο εκεί ή να μη δουλεύει η θύρα

η θυρα απο τα ακουστικα δουλευει μια χαρα αν βαλω ακουστικα, δεν εχει δηλαδη θεμα η θυρα. ναι ιδιο καλωδιο εχω ακριβως, βασικα 2. στο μενου της τηλεορασης εχει επιλογη για ηχεια τηλεορασης και εξωτερικα ηχεια. το ειχα επιλεγμενο στο ηχεια  τηλεορασης. Τα συνδεσα απο πισω εκει που λεει audio in. Εχει μια κοκκινη και μια λευκη. Θα βγαλω φωτο πιο μετα, αλλα πιστευω τα εχω σωστα.

1 λεπτό πριν, Alex-V είπε

η θυρα απο τα ακουστικα δουλευει μια χαρα αν βαλω ακουστικα, δεν εχει δηλαδη θεμα η θυρα. ναι ιδιο καλωδιο εχω ακριβως, βασικα 2. στο μενου της τηλεορασης εχει επιλογη για ηχεια τηλεορασης και εξωτερικα ηχεια. το ειχα επιλεγμενο στο ηχεια  τηλεορασης. Τα συνδεσα απο πισω εκει που λεει audio out. Εχει μια κοκκινη και μια λευκη. Θα βγαλω φωτο πιο μετα, αλλα πιστευω τα εχω σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτά που λες και εμένα σωστά μου φαίνονται.... η μόνη περίπτωση είναι η είσοδος video που χρησιμοποίησες να έχει δική της θύρα audio, κανά καρφί για παράδειγμα. Μια φωτογραφία με τις εισόδους ίσως βοηθήσει. Η επιλογή ηχεία τηλεόρασης μου φαίνεται σωστή και έχει να κάνει με την έξοδο που δίνει η τηλεόραση, το θέμα είναι αν έχει επιλογή για τον ήχο εισόδου, που θα αναπαράγει δηλαδή. Δώσε μοντέλο τηλεόρασης μήπως βρω online manual και πες ποια θύρα βίντεο χρησιμοποιείς...

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Με αυτά που λες και εμένα σωστά μου φαίνονται.... η μόνη περίπτωση είναι η είσοδος video που χρησιμοποίησες να έχει δική της θύρα audio, κανά καρφί για παράδειγμα. Μια φωτογραφία με τις εισόδους ίσως βοηθήσει. Η επιλογή ηχεία τηλεόρασης μου φαίνεται σωστή και έχει να κάνει με την έξοδο που δίνει η τηλεόραση, το θέμα είναι αν έχει επιλογή για τον ήχο εισόδου, που θα αναπαράγει δηλαδή

θα ανεβασω συντομα αποψε πιο μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Οταν ομως το λαπτοπ ειναι παλιο και εχει μονο vga θυρα, τι τροπος υπαρχει για να μεταφερθει ο ηχος στην τηλεοραση;

22 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Τα συνδεσα απο πισω εκει που λεει audio out.

audio out = έξοδος ήχου

αυτό εναι για να δωσεις σε εξωτερικα ηχεια η ενισχυτή Εσυ θέλεις audio in  της tv  Δηλαδη απο το jack των ακουστικων του λαπτοπ  στο audio  in της tv  για να ακούς από την tv Αν κατάλαβα καλά Αυτο δεν θέλεις ?  

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hp8 είπε

audio out = έξοδος ήχου

αυτό εναι για να δωσεις σε εξωτερικα ηχεια η ενισχυτή Εσυ θέλεις audio in  της tv  Δηλαδη απο το jack των ακουστικων στο audio   in της tv  για να ακούς από την tv Αν κατάλαβα καλά Αυτο δεν θέλεις ?  

ναι να ακουω απο την τηλεοραση θελω, οποτε εγω θα ψαξω για θυρες audio in και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει 2 τετοιες. θα το τσεκαρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Alex-V είπε

ναι να ακουω απο την τηλεοραση θελω, οποτε εγω θα ψαξω για θυρες audio in και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει 2 τετοιες. θα το τσεκαρω

αρα οτι λεω Πρεπει να βρεις audio in στην tv  Aν εχεις scart γινεται και απο εκει 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ξέφυγε το audio out που είπε.... και το ανέφερα στο πρώτο post(μετά από το πρώτο edit και μάλλον ξέφυγε).... άλλαξε και βάλτο στο audio in και είσαι κομπλέ

Επεξ/σία από nickol-us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...