Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Ξερω οτι για να εχεις ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης πρεπει να εισαι με hdmi. Οταν ομως το λαπτοπ ειναι παλιο και εχει μονο vga θυρα, τι τροπος υπαρχει για να μεταφερθει ο ηχος στην τηλεοραση; Αν υπαρχει βεβαια τροπος. Εκτος απο εξωτερικα ηχεια.
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από την θύρα των ακουστικών του laptop (mini-jack 3.5mm) δίνεις σε RCA στην είσοδο(Av in συνήθως) της τηλεόρασης. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61XuUBFoJ3L._AC_SL1280_.jpg Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us 1
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Από την θύρα των ακουστικών του laptop (mini-jack 3.5mm) δίνεις σε RCA στην είσοδο της τηλεόρασης. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61XuUBFoJ3L._AC_SL1280_.jpg Αρχοντας! Σε ευχαριστω πολυ για βοηθεια! 1
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον, το δοκιμασα, αλλα δυστυχως δεν ειχα ηχο μου εβγαλε βεβαια κατω δεξια στους ηχους headphones 2, το εντοπισε δηλαδη, αλλα δεν ειχα ηχο καθολου. Αλλαξα και καλωδιο μηπως φταιει, αλλαξα και απο πισω τις θυρες, τζιφος. Το λαπτοπ φοραει 10 με generic driver ηχου, αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο ο driver.
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Alex-V είπε Λοιπον, το δοκιμασα, αλλα δυστυχως δεν ειχα ηχο μου εβγαλε βεβαια κατω δεξια στους ηχους headphones 2, το εντοπισε δηλαδη, αλλα δεν ειχα ηχο καθολου. Αλλαξα και καλωδιο μηπως φταιει, αλλαξα και απο πισω τις θυρες, τζιφος. Το λαπτοπ φοραει 10 με generic driver ηχου, αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο ο driver. Το καλώδιο είναι ίδιο με αυτό που σου έδειξα; Σε ποιά θύρα της τηλεόρασης έχεις συνδεδεμένα τα RCA; Υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση να έχει επιλογέα ήχου; Μπορείς να δώσεις φωτό απο καλώδιο και εισόδους τηλεόρασης; Η θύρα των ακουστικών μπορεί εύκολα να ελεγθεί βάζοντας ακόμα κι ένα ζευγάρι ψείρες να αποφύγουμε χαζές περιπτώσεις, όπως πχ να μην έστειλε ήχο εκεί ή να μη δουλεύει η θύρα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, nickol-us είπε Το καλώδιο είναι ίδιο με αυτό που σου έδειξα; Σε ποιά θύρα της τηλεόρασης έχεις συνδεδεμένα ta RCA; Υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση να έχει επιλογέα ήχου; Μπορείς να δώσεις φωτό απο καλώδιο και εισόδους τηλεόρασης; Η θύρα των ακουστικών μπορεί εύκολα να ελεγθεί βάζοντας ακόμα κι ένα ζευγάρι ψείρες να αποφύγουμε χαζές πρειπτώσεις, όπως πχ να μην έστειλε ήχο εκεί ή να μη δουλεύει η θύρα η θυρα απο τα ακουστικα δουλευει μια χαρα αν βαλω ακουστικα, δεν εχει δηλαδη θεμα η θυρα. ναι ιδιο καλωδιο εχω ακριβως, βασικα 2. στο μενου της τηλεορασης εχει επιλογη για ηχεια τηλεορασης και εξωτερικα ηχεια. το ειχα επιλεγμενο στο ηχεια τηλεορασης. Τα συνδεσα απο πισω εκει που λεει audio in. Εχει μια κοκκινη και μια λευκη. Θα βγαλω φωτο πιο μετα, αλλα πιστευω τα εχω σωστα. 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε η θυρα απο τα ακουστικα δουλευει μια χαρα αν βαλω ακουστικα, δεν εχει δηλαδη θεμα η θυρα. ναι ιδιο καλωδιο εχω ακριβως, βασικα 2. στο μενου της τηλεορασης εχει επιλογη για ηχεια τηλεορασης και εξωτερικα ηχεια. το ειχα επιλεγμενο στο ηχεια τηλεορασης. Τα συνδεσα απο πισω εκει που λεει audio out. Εχει μια κοκκινη και μια λευκη. Θα βγαλω φωτο πιο μετα, αλλα πιστευω τα εχω σωστα.
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με αυτά που λες και εμένα σωστά μου φαίνονται.... η μόνη περίπτωση είναι η είσοδος video που χρησιμοποίησες να έχει δική της θύρα audio, κανά καρφί για παράδειγμα. Μια φωτογραφία με τις εισόδους ίσως βοηθήσει. Η επιλογή ηχεία τηλεόρασης μου φαίνεται σωστή και έχει να κάνει με την έξοδο που δίνει η τηλεόραση, το θέμα είναι αν έχει επιλογή για τον ήχο εισόδου, που θα αναπαράγει δηλαδή. Δώσε μοντέλο τηλεόρασης μήπως βρω online manual και πες ποια θύρα βίντεο χρησιμοποιείς... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Με αυτά που λες και εμένα σωστά μου φαίνονται.... η μόνη περίπτωση είναι η είσοδος video που χρησιμοποίησες να έχει δική της θύρα audio, κανά καρφί για παράδειγμα. Μια φωτογραφία με τις εισόδους ίσως βοηθήσει. Η επιλογή ηχεία τηλεόρασης μου φαίνεται σωστή και έχει να κάνει με την έξοδο που δίνει η τηλεόραση, το θέμα είναι αν έχει επιλογή για τον ήχο εισόδου, που θα αναπαράγει δηλαδή θα ανεβασω συντομα αποψε πιο μετα
hp8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Οταν ομως το λαπτοπ ειναι παλιο και εχει μονο vga θυρα, τι τροπος υπαρχει για να μεταφερθει ο ηχος στην τηλεοραση; 22 λεπτά πριν, Alex-V είπε Τα συνδεσα απο πισω εκει που λεει audio out. audio out = έξοδος ήχου αυτό εναι για να δωσεις σε εξωτερικα ηχεια η ενισχυτή Εσυ θέλεις audio in της tv Δηλαδη απο το jack των ακουστικων του λαπτοπ στο audio in της tv για να ακούς από την tv Αν κατάλαβα καλά Αυτο δεν θέλεις ? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από hp8 1
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, hp8 είπε audio out = έξοδος ήχου αυτό εναι για να δωσεις σε εξωτερικα ηχεια η ενισχυτή Εσυ θέλεις audio in της tv Δηλαδη απο το jack των ακουστικων στο audio in της tv για να ακούς από την tv Αν κατάλαβα καλά Αυτο δεν θέλεις ? ναι να ακουω απο την τηλεοραση θελω, οποτε εγω θα ψαξω για θυρες audio in και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει 2 τετοιες. θα το τσεκαρω
hp8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alex-V είπε ναι να ακουω απο την τηλεοραση θελω, οποτε εγω θα ψαξω για θυρες audio in και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει 2 τετοιες. θα το τσεκαρω αρα οτι λεω Πρεπει να βρεις audio in στην tv Aν εχεις scart γινεται και απο εκει Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από hp8
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου ξέφυγε το audio out που είπε.... και το ανέφερα στο πρώτο post(μετά από το πρώτο edit και μάλλον ξέφυγε).... άλλαξε και βάλτο στο audio in και είσαι κομπλέ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα