Timmikolias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το ποσό που θα πληρώνατε για ένα ps5 με άμεση παράδοση; 1
SPYRER_007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 ευρω Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από SPYRER_007 1
alfaeffe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε 50 ευρω Προφανως εννοεις 50 ευρω πανω απο την προτεινομενη τιμη λιανικης που εχει στα καταστηματα, και οχι 50 ευρω συνολικα 😄
duffyduck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 νομίζω εννοούσε το 2ο εγώ πάντως ούτε 50 ευρώ συνολικά δεν δίνω
alfaeffe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, duffyduck είπε νομίζω εννοούσε το 2ο εγώ πάντως ούτε 50 ευρώ συνολικά δεν δίνω Ενδιαφερον, ποσα θα εδινες συνολικα; (ps: αρνητικες τιμες δεν πιανουν)
WireFire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Timmikolias είπε Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το ποσό που θα πληρώνατε για ένα ps5 με άμεση παράδοση; 499 για το disc και 399 για το digital 3 2
duffyduck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Ενδιαφερον, ποσα θα εδινες συνολικα; (ps: αρνητικες τιμες δεν πιανουν) 0 αφού δεν υπάρχει σάλιο, αλλά και αν είχα χρήμα θα έπαιρνα κάτι που μου χρειάζεται π.χ. ssd 1ΤΒ για αποθήκη, τροφοδοτικό (γιατί έχω καλά μεν, παλιά δε τροφοδοτικά), καλούτσικη (όχι ακριβή) οθόνη 24" IPS / 1080p @ 75Hz κλπ. Αν ήμουν πλούσιος εκεί αλλάζει το θέμα. Αλλά και πάλι δεν θα έδινα πάνω από 100 ευρώ από την MSRP τιμή.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 20 hours ago, Timmikolias said: Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το ποσό που θα πληρώνατε για ένα ps5 με άμεση παράδοση; πρακτικα οχι δεν θα πληρωνα παραπανω λεφτα και θα περιμενα να υπαρξει διαθεσιμοτητα.για ενα βασικο λογο.οσο υπαρχουν ατομα που βιαζονται τοσο θα υπαρχουν ολο και παραπανω ατομα που θα αγοραζουν 100 ps5 για να τα πουλησουν με κερδος.και εδω αυτο γινεται και Ebay αυτο γινεται. οποτε με καποιο τροπο για να σταματησουν να αγοραζουν Ps5 θα πρεπει να μην τα αγοραζει καποιος παραπανω απο την αρχικη τιμη ωστε του αλλου να του μεινουν.αλλα δεν θα γινει ποτε. 1 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, Timmikolias είπε Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το ποσό που θα πληρώνατε για ένα ps5 με άμεση παράδοση; Οποια ειναι η προτεινομενη τιμη λιανικης...Γιατι να δωσεις παραπανω για να το εχεις ας πουμε μισο μηνα νωριτερα η εναν?Τι θα κερδισεις?Θα εχεις καποιο πλεονεκτημα εναντι αλλων?Η μηπως βγηκαν 10 παιχνιδια και μεχρι να το παρεις θα βγουν αλλα τοσα και δεν θα προλαβεις να παιξεις... 6
SPYRER_007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε πρακτικα οχι δεν θα πληρωνα παραπανω λεφτα και θα περιμενα να υπαρξει διαθεσιμοτητα.για ενα βασικο λογο.οσο υπαρχουν ατομα που βιαζονται τοσο θα υπαρχουν ολο και παραπανω ατομα που θα αγοραζουν 100 ps5 για να τα πουλησουν με κερδος.και εδω αυτο γινεται και Ebay αυτο γινεται. οποτε με καποιο τροπο για να σταματησουν να αγοραζουν Ps5 θα πρεπει να μην τα αγοραζει καποιος παραπανω απο την αρχικη τιμη ωστε του αλλου να του μεινουν.αλλα δεν θα γινει ποτε. Αυτο ακριβως. Εδω ο άλλος έφτασε στις αγγελίες εδω μεσα να ζηταει PS 5 πληρώνοντας 750 ευρω και άλλος να πουλαει ενα 1000.Και το τραγικο ειναι οτι υπαρχουν σιγουρα ανθρωποι που εδωσαν αυτα τα λεφτα.Η απαντηση λοιπον ηταν ενα 50αρι σκέτο και ηταν καθαρα ειρωνικη.Oχι στους scalpers,οχι στην φρενίτιδα της καταναλωτικής κοινωνίας που ζούμε.Αξιολογήστε τις προτεραιότητες σας μπας και αυτός ο κοσμος παει καποτε μπροστα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από SPYRER_007 5
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 42 minutes ago, SPYRER_007 said: Αυτο ακριβως. Εδω ο άλλος έφτασε στις αγγελίες εδω μεσα να ζηταει PS 5 πληρώνοντας 750 ευρω και άλλος να πουλαει ενα 1000.Και το τραγικο ειναι οτι υπαρχουν σιγουρα ανθρωποι που εδωσαν αυτα τα λεφτα.Η απαντηση λοιπον ηταν ενα 50αρι σκέτο και ηταν καθαρα ειρωνικη.Oχι στους scalpers,οχι στην φρενίτιδα της καταναλωτικής κοινωνίας που ζούμε.Αξιολογήστε τις προτεραιότητες σας μπας και αυτός ο κοσμος παει καποτε μπροστα. Πιο σωστα δεν γινοταν να τα πεις.δυστυχως θα υπαρχουν ατομα που θα τα δωσουν ειτε επειδη τα εχουν ειτε απλα επειδη τους επιασε η μανια να το παρουν ακομα και αν δωσουν ολο το μισθο.και χαρις σε αυτους θα συνεχιζει το ιδιο φαινομενο να αγοραζουν για να μεταπωλουν. απο την αλλη δικα τους τα λεφτα ας τα κανουν οτι θελουν.απο εμενα ουτε 10 ευρω παραπανω.οταν ξαναρθει.μπορει κιολας να ειναι και καλυτερο batch. 3
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Στις 10/1/2021 στις 5:58 ΜΜ, Timmikolias είπε Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το ποσό που θα πληρώνατε για ένα ps5 με άμεση παράδοση; 150 ευρώ σε 6 χρόνια
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις