Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικό Internet |ΠΑΡΟΧΟΣ|

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα , όπως αναφέρω στον τίτλο του θέματος θελω να αλλάξω πάροχο Ίντερνετ . Επίσης προσφάτως λόγω μεταπτυχιακού μου εκδόθηκε πάσο φοιτητή-σπουδαστή.

Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο μέχρι τον Νοέμβριο αν δεν κανω λάθος με τον ΟΤΕ . Κάλεσα και μου είπαν πως ή ποινή αν θέλω να αποχωρησω είναι 70 εύρω συν ΦΠΑ ..

Το ερώτημα μου είναι , σε ποιον να πάω?Έχει φτιάξει η κατάσταση με τους άλλους πάροχους ? Φίλος έβαλε πλησίον μου  Forthnet  100αρα με 30 εύρω και πάει σφαιρα.

Ενώ εγώ βρίσκομαι στο αστικό κέντο , ούτε στα 30 μετρα από το ένα και μοναδικό μαγαζί της COSMOTE που υπάρχει στην περιοχή μου και σέρνεται η 24 mbps.

Τι τιμές παίζουν για φοιτητικά και πείτε μου συμφέρει να βάλω πχ 50 με δέσμευση 24 μήνες ή σε ένα χρόνο τα 50mbps θα τα δίνουν όλοι σε κάλες τιμές ? μην κάψω τσάμπα την φοιτητική ευκαιρία που έχω ..

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και δεν μπορείς να συγκρίνεις 24 με 100Mbps σύνδεση, λες ότι η 24αρα σου σέρνεται ενώ κάποιος φίλος σου με 100 πάει σφαίρα..

Φυσικά και η 100αρα σύνδεση θα κατεβάζει ένα αρχείο πολύ πιο γρήγορα, θα φορτώνει ένα βίντεο στο youtube πολύ νωρίτερα κτλ, αυτό είναι προφανές νομίζω.

Καταρχήν με ποιο μέτρο σύγκρισης το λες αυτό; Τι ταχύτητα πιάνεις;

Επεξ/σία από LaMereda

Έχεις δίκιο φίλε , δεν το έθεσα σωστά.

Εννοουσα πως έχω με 25€ και 24αρα πιάνω 13-15 έως 18 με το ζόρι ενώ με 30€ πλησίον μου μπορούν και πιάνουν 100mbps.

Απλά δεν ξέρω , να βάλω 50αρα ΟΤΕ με συν 3-4€ Δηλαδή περίπου στα 29€ ή να πάω σε 100 Forthnet ;

Είναι εξίσου καλοί όλοι οι πάροχοι πλέον ;

3 hours ago, MontzOlee said:

Δηλαδή περίπου στα 29€ ή να πάω σε 100 Forthnet ;

Ανάλογα τις ανάγκες σου (ping, διασύνδεση με εξωτερικό κλπ)

3 hours ago, MontzOlee said:

Είναι εξίσου καλοί όλοι οι πάροχοι πλέον ;

Εξαρτάται πως εννοείς το "καλοί". Διαφορετικοί είναι σίγουρα.

1 ώρα πριν, l337 είπε

Ανάλογα τις ανάγκες σου (ping, διασύνδεση με εξωτερικό κλπ)

Εξαρτάται πως εννοείς το "καλοί". Διαφορετικοί είναι σίγουρα.

Οι ανάγκες μου είναι οι normal που απαιτεί ο μέσος χρήστης.

Ενα σταθερό , ποιοτικό ιντερνετ χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα που να μπορεί επαρκώς να φορτώσει ένα βιντεάκι ή ένα επεισόδιο Netflix .

το εξωτερικό δεν με απασχολεί , το ping θα ήθελα να είναι χαμηλό σε περίπτωση gaming εμπειρίας (2k21 online , warzone)

Τιμές στα φοιτητικά μπορείς να δεις στις ιστοσελίδες των παροχών

Αν έχει αλλάξει ο ΟΤΕ τις καμπίνες στη γειτονιά σου βάλε 24 ώστε να πάρεις από καμπίνα, αν όχι βλέπεις και για 50αρα σε οποιοδήποτε άλλον 

Προσωπικά θα σε πρότεινα ΟΤΕ, άντε με το ζόρι Vodafone

Σημασία δεν έχει η απόσταση από το κατάστημα αλλά η απόσταση σου από καμπίνες του παρόχου. Καλό θα ήταν να μην σπάσεις το συμβόλαιο σου, αν υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμίσεις χωρίς να αλλάξεις πάροχο. 

Κατά τα άλλα ανάλογα την περιοχή Cosmote, Vodafone και Wind είναι σχετικά αξιόπιστοι πάροχοι, με αυτή την σειρά. 

Αν τελικά πας στο φοιτητικό 50άρι VDSL της Cosmote είναι στα 26.90€. Το 100άρι είναι στα 31.90€.

2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Ενα σταθερό , ποιοτικό ιντερνετ χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα που να μπορεί επαρκώς να φορτώσει ένα βιντεάκι ή ένα επεισόδιο Netflix .

το εξωτερικό δεν με απασχολεί , το ping θα ήθελα να είναι χαμηλό σε περίπτωση gaming εμπειρίας (2k21 online , warzone)

Προσωπικά δεν θα έφευγα από Cosmote για άλλο πάροχο, εκτός αν το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό. Πόσο μάλλον στην περίπτωσή σου που θα πρέπει να πληρώσεις 70€+ για να σπάσεις το συμβόλαιο..

Μείνε σε Cosmote και αναβάθμισε σε φοιτητικό 50άρι ή 100άρι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, MontzOlee said:

Οι ανάγκες μου είναι οι normal που απαιτεί ο μέσος χρήστης.

Τότε κοιτάζεις προς cosmote.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...