DVaderLa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 8:59 ΜΜ, alxandros_gr είπε Βόλτα για να δοκιμάσω τον 45mm 1.8 της Olympus Μπόμπα ο Olympus. Πριν τον επιλέξεις σκέφτηκες και τον Lumix 42.5 ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Μπόμπα ο Olympus. Πριν τον επιλέξεις σκέφτηκες και τον Lumix 42.5 ;;; Όχι, πήγα απευθείας στον Olympus. Έψαχνα για μεταχειρισμένο για μερικούς μήνες αλλά δεν βρήκα κάτι εδώ που μένω οπότε πήρα καινούριο, είχε έκπτωση 100 ευρώ οπότε έκατσε καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 η οπτική μου μετα τις φωτιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε η οπτική μου μετα τις φωτιές Παρά το δυσάρεστο της υπόθεσης , το φωτογραφικό ενδιαφέρον είναι υπαρκτό για πολλούς λόγους ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Light trails, Πάρνηθα. 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, decentintocerberon είπε η οπτική μου μετα τις φωτιές Ουάου. Μια δοκιμή από το μπαλκόνι μου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 προσπάθεια για νυχτερινή προχθές στο Καλοχώρι . iso 640 f 2,8 sec 30 14mm . έκανα λαθος με τον χρόνο και τα αστέρια βγήκαν κουνημένα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 εγω ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο νημα photos from your cameras , σε τουτο το νημα δεν το κανω καθοτι δεν σκεφτομαι πολυ πανω στην φωτογραφια κ νιωθω οτι δεν εχω την - ματια του φωτογραφου - . δεν ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου ! καδραρω βρεφηκα οπως το 99% του κοσμου . εδω ηθελα να βγαλω την scanιουμπα , και ο τυπος ενοχλουσε ! εκανε στην ακρη . θα πετουσα καπακι την εικονα με αυτον αλλα εφυγα βιαστηκα καθοτι 2 μικροι τα παιδια μου τραβαγανε για αλλου . νομιζω ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι δεν εχω την ματια του φωτογραφου ! εν τελη ο τυπος στα ματια μου απογειωσε την εικονα με την τρακτουμπα ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, georgerapp είπε εγω ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο νημα photos from your cameras , σε τουτο το νημα δεν το κανω καθοτι δεν σκεφτομαι πολυ πανω στην φωτογραφια κ νιωθω οτι δεν εχω την - ματια του φωτογραφου - . δεν ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου ! καδραρω βρεφηκα οπως το 99% του κοσμου . εδω ηθελα να βγαλω την scanιουμπα , και ο τυπος ενοχλουσε ! εκανε στην ακρη . θα πετουσα καπακι την εικονα με αυτον αλλα εφυγα βιαστηκα καθοτι 2 μικροι τα παιδια μου τραβαγανε για αλλου . νομιζω ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι δεν εχω την ματια του φωτογραφου ! εν τελη ο τυπος στα ματια μου απογειωσε την εικονα με την τρακτουμπα ! Στο συγκεκριμένο νήμα είσαι πάντα καλοδεχούμενος , ακόμη περισσότερο με την ματιά σου , η οποία φωτογραφικά λέει πολλά , τουλάχιστον σε μένα . Η φωτογραφική ματιά του καθενός , μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης για άλλους , άσχετα από τεχνικές ατέλειες , αν υπάρχουν , για τον λόγο ότι είναι μοναδική . Δεν γίνεται να υπάρξει αντίγραφο , όσο κι' αν πασχίσει κάποιος . Αυτό που είδες εσύ , κάποιος μπορεί να το πάρει σαν πρόκληση και να το πάει πιο πέρα σαν ιδέα , όχι απαραίτητα με το ίδιο αντικείμενο . Η φωτογραφική ματιά λοιπόν του καθενός είναι πολύτιμη για όλους , όσοι τυχόν αισθάνονται ότι μειονεκτούν σε τεχνικά ζητήματα δεν έχουν παρά να ρωτήσουν για να γίνουν ακόμη καλύτεροι . 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Από την μικρή μας εκδρομή στο Nationaal Park Dwingelderveld.e. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Flamingos sleeping 💤🤫 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Ntinlanden 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα