DVaderLa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 8:59 ΜΜ, alxandros_gr είπε Βόλτα για να δοκιμάσω τον 45mm 1.8 της Olympus Μπόμπα ο Olympus. Πριν τον επιλέξεις σκέφτηκες και τον Lumix 42.5 ;;; 1
alxandros_gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Μπόμπα ο Olympus. Πριν τον επιλέξεις σκέφτηκες και τον Lumix 42.5 ;;; Όχι, πήγα απευθείας στον Olympus. Έψαχνα για μεταχειρισμένο για μερικούς μήνες αλλά δεν βρήκα κάτι εδώ που μένω οπότε πήρα καινούριο, είχε έκπτωση 100 ευρώ οπότε έκατσε καλά. 1
babisskg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε η οπτική μου μετα τις φωτιές Παρά το δυσάρεστο της υπόθεσης , το φωτογραφικό ενδιαφέρον είναι υπαρκτό για πολλούς λόγους ! 1
DVaderLa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, decentintocerberon είπε η οπτική μου μετα τις φωτιές Ουάου. Μια δοκιμή από το μπαλκόνι μου. 7
anestis1975 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 προσπάθεια για νυχτερινή προχθές στο Καλοχώρι . iso 640 f 2,8 sec 30 14mm . έκανα λαθος με τον χρόνο και τα αστέρια βγήκαν κουνημένα 9
georgerapp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 εγω ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο νημα photos from your cameras , σε τουτο το νημα δεν το κανω καθοτι δεν σκεφτομαι πολυ πανω στην φωτογραφια κ νιωθω οτι δεν εχω την - ματια του φωτογραφου - . δεν ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου ! καδραρω βρεφηκα οπως το 99% του κοσμου . εδω ηθελα να βγαλω την scanιουμπα , και ο τυπος ενοχλουσε ! εκανε στην ακρη . θα πετουσα καπακι την εικονα με αυτον αλλα εφυγα βιαστηκα καθοτι 2 μικροι τα παιδια μου τραβαγανε για αλλου . νομιζω ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι δεν εχω την ματια του φωτογραφου ! εν τελη ο τυπος στα ματια μου απογειωσε την εικονα με την τρακτουμπα ! 6
babisskg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, georgerapp είπε εγω ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο νημα photos from your cameras , σε τουτο το νημα δεν το κανω καθοτι δεν σκεφτομαι πολυ πανω στην φωτογραφια κ νιωθω οτι δεν εχω την - ματια του φωτογραφου - . δεν ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου ! καδραρω βρεφηκα οπως το 99% του κοσμου . εδω ηθελα να βγαλω την scanιουμπα , και ο τυπος ενοχλουσε ! εκανε στην ακρη . θα πετουσα καπακι την εικονα με αυτον αλλα εφυγα βιαστηκα καθοτι 2 μικροι τα παιδια μου τραβαγανε για αλλου . νομιζω ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι δεν εχω την ματια του φωτογραφου ! εν τελη ο τυπος στα ματια μου απογειωσε την εικονα με την τρακτουμπα ! Στο συγκεκριμένο νήμα είσαι πάντα καλοδεχούμενος , ακόμη περισσότερο με την ματιά σου , η οποία φωτογραφικά λέει πολλά , τουλάχιστον σε μένα . Η φωτογραφική ματιά του καθενός , μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης για άλλους , άσχετα από τεχνικές ατέλειες , αν υπάρχουν , για τον λόγο ότι είναι μοναδική . Δεν γίνεται να υπάρξει αντίγραφο , όσο κι' αν πασχίσει κάποιος . Αυτό που είδες εσύ , κάποιος μπορεί να το πάρει σαν πρόκληση και να το πάει πιο πέρα σαν ιδέα , όχι απαραίτητα με το ίδιο αντικείμενο . Η φωτογραφική ματιά λοιπόν του καθενός είναι πολύτιμη για όλους , όσοι τυχόν αισθάνονται ότι μειονεκτούν σε τεχνικά ζητήματα δεν έχουν παρά να ρωτήσουν για να γίνουν ακόμη καλύτεροι . 3 1
Snorky.GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Από την μικρή μας εκδρομή στο Nationaal Park Dwingelderveld.e. 12
Ntinlanden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Flamingos sleeping 💤🤫 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Ntinlanden 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα