udroxoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Πες μου οτι είναι με τον 16-80 αυτή;... Ναι με D7200 και Nikkor 16-80mm f/2.8-4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, udroxoos είπε Ναι με D7200 και Nikkor 16-80mm f/2.8-4 Αχ...... Έγινε sigma 17-50 τελικά αυτή η επιθυμία για αυτον το φακό.. Απωθημένο θα μου μείνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Αχ...... Έγινε sigma 17-50 τελικά αυτή η επιθυμία για αυτον το φακό.. Απωθημένο θα μου μείνει.. Στα 16mm είναι, οπότε μια χαρά θα την έβγαζε και ο sigma σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Η ευρυγώνια καμεροκινητή άποψη ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, babisskg είπε Η ευρυγώνια καμεροκινητή άποψη ! Τώρα αν το πω πολύ όμορφο, θα το υποτιμήσω κιόλας... Εύγε κύριε Μπάμπη στο μάτι σας!!!! Και μιας και είμαι καταναγκαστικός ένα ελάχιστο crop στα αριστερά θα το ήθελε για να εξασφαλιστεί ένα μαύρο που έχει εκεί.🙃 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Τώρα αν το πω πολύ όμορφο, θα το υποτιμήσω κιόλας... Εύγε κύριε Μπάμπη στο μάτι σας!!!! Και μιας και είμαι καταναγκαστικός ένα ελάχιστο crop στα αριστερά θα το ήθελε για να εξασφαλιστεί ένα μαύρο που έχει εκεί.🙃 Η εικόνα παρατέθηκε as is χωρίς καμία περαιτέρω τεχνική η εικαστική παρέμβαση και χαίρομαι που άρεσε . Ένα δείγμα , για να γνωρίζει κάποιος ότι ένα καμεροκινητό έχει ικανότητα να υποκαταστήσει έναν ευρυγώνιο / υπερευρυγωνιο φακό , γλυτώνοντας σας και κάποιο επιπλέον έξοδα . Φυσικά η κίνηση λίγο πάνω η λίγο κάτω θα αλλάξει στον βαθμό που θέλετε την οπτική . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Εκτός βέβαια από την ματιά του φωτογράφου , υπάρχει και το μετέωρο βήμα του φωτογράφου ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, babisskg είπε Εκτός βέβαια από την ματιά του φωτογράφου , υπάρχει και το μετέωρο βήμα του φωτογράφου ! Τι είναι αυτό κύριε Μπάμπη; Δώσε καμιά πληροφορία για το έργο. Πολύ προχωρημένη τέχνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Τι είναι αυτό κύριε Μπάμπη; Δώσε καμιά πληροφορία για το έργο. Πολύ προχωρημένη τέχνη... Κάτσε πρώτα μην πέσω κάτω ...... 🤣🤣🤣 ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα και απο εμενα σε ολους ειδα πολλές απο τις φωτογραφίες σας και ειναι πολυ καλες ειπα και εγω να ανεβάσω μια ελπίζω να σας αρέσει ειναι με nikon d750 50mm f1,8 long exposoure 13sec. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, anestis1975 είπε καλησπέρα και απο εμενα σε ολους ειδα πολλές απο τις φωτογραφίες σας και ειναι πολυ καλες ειπα και εγω να ανεβάσω μια ελπίζω να σας αρέσει ειναι με nikon d750 50mm f1,8 long exposoure 13sec. Μας αρέσει το ότι ανεβάζετε την φωτογραφία σας . Ευχαριστούμε πολύ ! 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Τι είναι αυτό κύριε Μπάμπη; Δώσε καμιά πληροφορία για το έργο. Πολύ προχωρημένη τέχνη... ΟΚ , το βρήκα . Ήξερα βέβαια ότι βρισκόμουν στην αυλή του Τελλόγλειου Ιδρύματος . Πρόκειται για το γλυπτό του Κωστή Γεωργίου , με τίτλο PRAXIS , έχει ύψος 4 μέτρα και έμεινε ως μόνιμο έκθεμα στην αυλή του ιδρύματος , αμέσως μετά την έκθεση του γλύπτη στην αυλή του ιδρύματος . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πίσω στο 2005, οταν έπιασα για πρώτη φορά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, απο τοτε με τραβαγε το long exposure, που το ανακάλυψα τυχαία! (Ναι αφηνε να πειραξεις/ρυθμισεις κάποια πραγματάκια) Με μια compact sony 4MP και ενα τριποδακι..κινητου τη σημερων ημέρα. Δε κρατησε και πολυ η αλήθεια..χαλασε σχετικά γρήγορα θυμάμαι, Περασαν 15 χρόνια να ξαναπάρω μια.. Προτελευταία, η θάλασσα ειναι πολυ ρηχή, timer και τρεξιμο να παω εκει. Το κοκκινο δίπλα ειναι φως απο φωτιά Τελευταία, ειχα πιασει και ενα πεφταστερι! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από Ntinlanden 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Όλες καλές αλλά αυτές οι δύο είναι πολύ ιδιαίτερες 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ωραίο θέμα! Μιας και πιασατε τα long που είναι αγαπημένη μου τεχνική βάζω μερικά δικά μου καρέ που δούλεψε σωστά... D5100+Nikkor 18-105 (δυστυχώς) D5100+Tokina 11-16 D7200+Tokina 11-16 Eίναι clickable για φουλ ανάλυση + exif στο flickr 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, and_64 είπε Ωραίο θέμα! Μιας και πιασατε τα long που είναι αγαπημένη μου τεχνική βάζω μερικά δικά μου καρέ που δούλεψε σωστά... D5100+Nikkor 18-105 (δυστυχώς) D5100+Tokina 11-16 D7200+Tokina 11-16 Eίναι clickable για φουλ ανάλυση + exif στο flickr ✅✅✅ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα