costas_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου Δημοσ. 23 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Melbourne Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου από costas_ 19 1
D___G Δημοσ. Δευτέρα στις 02:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:49 μμ 22 ώρες πριν, costas_ είπε Πως το κατάφερες αυτό ? Συχνά σε μέρη με πολλά λουλούδια και δένδρα, μερικά έντομα πετούν και κάθονται ακίνητα για αρκετή ώρα στον αέρα, όταν τα ανακαλύπτω έχω έτοιμα τα κλικς! 3
costas_ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:12 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, D___G είπε Συχνά σε μέρη με πολλά λουλούδια και δένδρα, μερικά έντομα πετούν και κάθονται ακίνητα για αρκετή ώρα στον αέρα, όταν τα ανακαλύπτω έχω έτοιμα τα κλικς! Μπράβο σου για την υπομονή και το πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Εγώ πρέπει να βρώ πολύ μεγάλα και στατικά έντομα για να ασχοληθώ μαζί τους. Εαν είναι και σε χρυσό χρώμα .. ακόμα καλύτερα : Queen Bee Tower Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:17 μμ από costas_ 9
D___G Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Η σημερινή δύση στην πανέμορφη Πειραϊκή! 9
babisskg Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Έτσι προέκυψε ένεκα resize ....... Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από babisskg 3
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 25/11/2024 στις 6:15 ΜΜ, babisskg είπε Αυτή την εποχή τα πιο όμορφα χρώματα κύριε Μπάμπη έξω ε; Εύγε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα