D___G Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Στο Βουρκάρι σήμερα, αν και λίγα ακόμα και απομακρυσμένα! 5
anestis1975 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα καιρό ειχα να ανεβάσω φωτογραφια ...... Αυτες ειναι μερικιές street απο την Βενετία !! 21 1
D___G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Επειδή η ανατολή είναι πιο όμορφη από τη δύση! Σήμερα το πρωί στον Πειραιά! Nikon D5300, Nikon 18-200 19 1
D___G Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Πρωινοί κωπηλάτες! Χθεσινή λήψη, συνέχεια των προηγούμενων! 15
udroxoos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Στις 13/10/2024 στις 11:15 ΠΜ, and_64 είπε Πολύ καλές λήψεις! Τις χάζευα στο flickr και δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Πρώτον, σχεδόν όλες είναι με τρίποδο που για μένα σημαίνει χαρά στο κουράγιο σου να κουβαλάς τρίποδο στα ταξίδια σου, αλλά φυσικά γούστα είναι αυτά. Δεύτερον σε όλες χρησιμοποιείς matrix μέτρηση, ακόμα και σε πορτρέτο. 5
and_64 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, udroxoos said: Πολύ καλές λήψεις! Τις χάζευα στο flickr και δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Πρώτον, σχεδόν όλες είναι με τρίποδο που για μένα σημαίνει χαρά στο κουράγιο σου να κουβαλάς τρίποδο στα ταξίδια σου, αλλά φυσικά γούστα είναι αυτά. Δεύτερον σε όλες χρησιμοποιείς matrix μέτρηση, ακόμα και σε πορτρέτο. 😂 παρατηρητικός!! Ευχαριστώ 🙂 Τρίποδο κουβαλάω πάντα γιατι μου αρέσει η νύχτα + τα long exposures όπως είδες, αν και εχω ενα carbon κινεζικο το οποίο διπλώνει εντελώς και μπαίνει μέσα στην φωτογραφική τσάντα, οπότε το κουβάλημα δεν είναι θέμα. Όταν γίνει μετάβαση σε mirorless και η τσάντα μικρύνει ίσως να είναι... Το μόνο του πρόβλημα είναι όταν εχει πολύ αέρα, εκεί ή δεν βγαίνει τίποτα ή πρέπει να χτυπήσω 20 λήψεις για να μείνει ίσως 1. Όσο για τη φωτομέτρηση είναι ίσως η τελευταία ρύθμιση που θα ασχοληθώ, εκτός αν κάτι μου χτυπάει περίεργα στο μάτι ή είναι τόσο δύσκολη η σκηνή που μετράει οτι να ναι στο matrix. Καλώς ή κακώς δεν ξερω, πάντως με λίγο exposure bias (που το βρίσκω πιο γρήγορα σαν κουμπί!) συνήθως ρυθμίζεται Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2024 από and_64 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα