EF123ePa-D Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οι λήψεις σημερινές με Nikon D 5300 Η πρώτη με κορμοράνους στην Αίγινα, η δεύτερη μία άποψη όπως έφτανε το πλοίο στο Αγκίστρι. Έχουν και οι δύο μία μικρή περικοπή πάνω-κάτω να μη φαίνεται ο ορίζοντας στην πρώτη, αλλά μόνο η θάλασσα, και η δεύτερη να μη φαίνεται πολύς ουρανός! Επεξ/σία 3 Αυγούστου από D___G 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Σήμερα στη Λίμνη Ζάζαρη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 12 hours ago, EF123ePa-D said: Αυτή κάτι μου κάνει, αλλά θα την πείραζα αρκετά. θες να μου τη στείλεις να πάιξω λίγο στο LR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Αίγινα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μου χάρισαν μια omd em10 mark II (έλα μου;;;) και μπήκα στο τριπάκι να πιάσω μηχανή να ασχοληθώ με το χόμπι πάλι! Πολύ χαίρομαι οπότε θα υποστείτε τα τερατουργήματα μου. Την παίδευα και σε ασπρόμαυρη και σε σέπια και άκρη δεν έβγαλα ποια μου αρέσει οπότε όπως βγήκε από τη μηχανή. 😁 Επεξ/σία 8 Αυγούστου από dimoskoutr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα