Προς το περιεχόμενο

Η ματιά του φωτογράφου .........

babisskg
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από costas_,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Έψαχνα τρόπο να σου πιάσω κουβέντα"

(Ή θα δουλέψει ...ή θα γελάσει και θα σε αφήσει να βγάζεις φωτογραφίες άρα πάλι θα δουλέψει.)

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ωραία η φωτό . Αλλά μου δημιουργεί άγχος όταν τη βλέπω ! Σκέφτομαι ότι έρχεται η σεκιουριτού και σε ρωτάει γιατί βγάζεις φωτογραφίες. Μεγάλο μειονέκτημα για το χόμπι μας.

Μου έτυχε στην Εθνική Βιβλιοθήκη μέσα σε αυτο το κτίριο, όταν ήθελα να βγάλω έναν κύριο που έπαιζε στο πιάνο στην αίθουσα στο ισόγειο με την Nikon D3(ξερω πολύ διακριτική καμερα😂) Βλεπεις ο κοσμος κινδυνεύει από τις φωτογραφιες που τραβάω με την καμερα και όχι με αυτές από το κινητό, όπως μου πρότεινε η ιδια να χρησιμοποιήσω για να βγάλω φωτογραφιες😂

• Like 2
  • Haha 2

1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Ωραία η φωτό . Αλλά μου δημιουργεί άγχος όταν τη βλέπω ! Σκέφτομαι ότι έρχεται η σεκιουριτού και σε ρωτάει γιατί βγάζεις φωτογραφίες. Μεγάλο μειονέκτημα για το χόμπι μας.

η ματια ειναι για να δει αν εφυγα ,αν συνεχιζει η ματια μου να την ακολουθει

20240616-ZED_5721.jpg

1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

20240616-ZED_5721.jpg

1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

20240616-ZED_5721.jpg

image.jpeg.2a691407fb6dcd682c25c721c91717ae.jpeg

image.jpeg.1beeedb62870e043895bf5d45083d69f.jpeg

image.jpeg.0c57da6af22434f1bd1e9ccda1d66a4f.jpeg

image.jpeg.840b607baabf40b48e5c1c3bb0703f86.jpeg

• Like 4

On 16/06/2024 at 19:57, greekfox1 said:

Μου έτυχε στην Εθνική Βιβλιοθήκη μέσα σε αυτο το κτίριο, όταν ήθελα να βγάλω έναν κύριο που έπαιζε στο πιάνο στην αίθουσα στο ισόγειο με την Nikon D3(ξερω πολύ διακριτική καμερα😂) Βλεπεις ο κοσμος κινδυνεύει από τις φωτογραφιες που τραβάω με την καμερα και όχι με αυτές από το κινητό, όπως μου πρότεινε η ιδια να χρησιμοποιήσω για να βγάλω φωτογραφιες😂

Τα ξέρω. Η αναφορά μου βασιζόταν σε περιστατικά που έχω ζήσει . Όχι στη φαντασία μου.Σε κατάστημα ρούχων αλυσίδας , μέσα σε μεγάλο πολυκατάστημα , μου είχε ζητήσει η υπάλληλος σεκιούριτι να  σταματήσω να τραβάω φωτογραφίες την κόρη μου , που την τραβούσα με την D610 και τον Nikon 17-35 F/2.8 ,  με το φακό στους 50 πόντους από το κεφάλι της (ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αδύνατον να έβγαζα οτιδήποτε άλλο, εκτός τη μικρή).  Τη στιγμή που παραδίπλα, τα σκυλιά που είχαν άλλες κυρίες, έσερναν ανενόχλητα μέσα στα κατάστημα ρούχα και τσάντες. 

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, EF123ePa-D said:

20240618-ZED_5858

Αρκετά όμορφη.......μινιμαλιστική φωτό........δεν ξέρω τι είναι και πού είναι, αλλά αυτόματα μου έρχεται στην σκέψη  " ο Χορός του Ζαλόγγου"...👍

Επεξ/σία από Snorky.GR
  • Like 3

7 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε

Αρκετά όμορφη.......μινιμαλιστική φωτό........δεν ξέρω τι είναι και πού είναι, αλλά αυτόματα μου έρχεται στην σκέψη  " ο Χορός του Ζαλόγγου"...👍

Βορεια της Ακροπολης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...