odys03 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Eδώ το ταπεινό redmi 10 με gcam και sepia filter στο photoshop express, άφησα τις γεωμετρικές παραμορφώσεις να δίνουν προοπτική, η τρίτη μάλιστα είναι απο τον φτωχούλη ultrawide των 8 megapixel: Επεξ/σία 5 Μαρτίου από odys03 10 1
odys03 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Είναι κανένας που να φωτογραφίζει με Google Pixel, εδώ στο νήμα; Aυτή η gcam πάντως κάνει θαύματα, μάλλον μου έτιχε και καλο xml profile, σου δίνει με την μια σχεδόν ότι θα έκανες στην επεξεργασία, να ξαναγράψω για όποιον έχει κανα φτηνό redmi, είναι απίστευτη η βελτίωση που δίνει, ειδικά στα χρώματα και γενικά στο balance. Στην λεπτομέρεια δεν μπορεί να προσφέρει και πολλά παράδειγμα η δεύτερη έχει φάει crop είναι και ελαφρώς ανεστίαστη, αλλά η gcam δινει ρέστα στα χρώματα στους ουρανούς, στην θάλασσα, στα πράσινα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από odys03 6
highpriest Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Στις 5/3/2024 στις 1:03 ΜΜ, EF123ePa-D είπε Βλέπω τις φώτο σου (παίρνω αυτή σαν παράδειγμα επειδή είναι ενδεικτική) και πραγματικά θαυμάζω το πως μπορείς να πας και να τραβήξεις τον άλλο ακριβώς μπροστά του. (Επειδή διακρίνω πως στις περισσότερες είσαι και με κοντό φακό) Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω. Ρωτάς πρώτα ή τους πιάνεις απροετοίμαστους; (Θεωρώ το δεύτερο αν κρίνω απο τις φώτο σου) Δεν έχεις συναντήσει κάποια περίεργη αντίδραση; Πως το αντιμετώπισες αν ναι; θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μας έκανες μια παρουσίαση για το πως προσεγγίζεις το street photography με πορτραίτα ανθρώπων. Είναι ένα skill που δεν το έχουν πολλοί. 8
udroxoos Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, highpriest είπε Βλέπω τις φώτο σου (παίρνω αυτή σαν παράδειγμα επειδή είναι ενδεικτική) και πραγματικά θαυμάζω το πως μπορείς να πας και να τραβήξεις τον άλλο ακριβώς μπροστά του. (Επειδή διακρίνω πως στις περισσότερες είσαι και με κοντό φακό) Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω. Ρωτάς πρώτα ή τους πιάνεις απροετοίμαστους; (Θεωρώ το δεύτερο αν κρίνω απο τις φώτο σου) Δεν έχεις συναντήσει κάποια περίεργη αντίδραση; Πως το αντιμετώπισες αν ναι; θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μας έκανες μια παρουσίαση για το πως προσεγγίζεις το street photography με πορτραίτα ανθρώπων. Είναι ένα skill που δεν το έχουν πολλοί. Έχω ακριβώς την ίδια απορία! 1
EF123ePa-D Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 3 ώρες πριν, highpriest είπε Βλέπω τις φώτο σου (παίρνω αυτή σαν παράδειγμα επειδή είναι ενδεικτική) και πραγματικά θαυμάζω το πως μπορείς να πας και να τραβήξεις τον άλλο ακριβώς μπροστά του. (Επειδή διακρίνω πως στις περισσότερες είσαι και με κοντό φακό) Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω. Ρωτάς πρώτα ή τους πιάνεις απροετοίμαστους; (Θεωρώ το δεύτερο αν κρίνω απο τις φώτο σου) Δεν έχεις συναντήσει κάποια περίεργη αντίδραση; Πως το αντιμετώπισες αν ναι; θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μας έκανες μια παρουσίαση για το πως προσεγγίζεις το street photography με πορτραίτα ανθρώπων. Είναι ένα skill που δεν το έχουν πολλοί. Πριν 2 χρονια αρχισα την φωτ/φια δρομου και ημουν διστακτικος αλλα ανετος χωρις ενοχες για αυτο που κανω ,στην αρχη με αδεξιο τροπο ,μετα κουμπωσα 28ρη με 75 μοιρες και επρεπε να παω ακομα πιο κοντα ,καπου εκει εμφανιστηκε και η αυτοπεποιθηση.Βασικα οταν περνας καλα με την ολη διαδικασια αυτο αποτυπωνεται και στο προσωπο και ο αλλος χαλαρωνει -ειναι τουλαχιστον ανεκτικος.2-3 περιστατικα εχουν συμβει αλλα τιποτα χοντρο ,την μια φορα πηγα να κανω κλικ και αυτη δυσφορισε, μολις ειδε την ρεντνικαινα παραδιπλα εληξε το συμβαν. 3
Yannis1976 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 4 hours ago, EF123ePa-D said: Πριν 2 χρονια αρχισα την φωτ/φια δρομου και ημουν διστακτικος αλλα ανετος χωρις ενοχες για αυτο που κανω ,στην αρχη με αδεξιο τροπο ,μετα κουμπωσα 28ρη με 75 μοιρες και επρεπε να παω ακομα πιο κοντα ,καπου εκει εμφανιστηκε και η αυτοπεποιθηση.Βασικα οταν περνας καλα με την ολη διαδικασια αυτο αποτυπωνεται και στο προσωπο και ο αλλος χαλαρωνει -ειναι τουλαχιστον ανεκτικος.2-3 περιστατικα εχουν συμβει αλλα τιποτα χοντρο ,την μια φορα πηγα να κανω κλικ και αυτη δυσφορισε, μολις ειδε την ρεντνικαινα παραδιπλα εληξε το συμβαν. Επειδή ασχολούμαι και εγώ με street φωτογράφιση, υπάρχουν τεχνικές να "προστατεύεις" τους πολίτες που πιάνεις στο φακό. Προσωπικά μου αρέσουν είτε οι άνθρωποι που ποζάρουν σκόπιμα (οπότε μιλάμε για πορτραίτα και όχι street) είτε οι street που περιλαμβάνουν ανθρώπους που δεν φαίνονται όμως τα χαρακτηριστικά τους (π.χ. blur, σε σκιά ή από πίσω). Μερικά παραδείγματα: Εδώ βέβαια έχει ποζάρει ;-)... 15 1
odys03 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 8 ώρες πριν, highpriest είπε Βλέπω τις φώτο σου (παίρνω αυτή σαν παράδειγμα επειδή είναι ενδεικτική) και πραγματικά θαυμάζω το πως μπορείς να πας και να τραβήξεις τον άλλο ακριβώς μπροστά του. (Επειδή διακρίνω πως στις περισσότερες είσαι και με κοντό φακό) Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω. Ρωτάς πρώτα ή τους πιάνεις απροετοίμαστους; (Θεωρώ το δεύτερο αν κρίνω απο τις φώτο σου) Δεν έχεις συναντήσει κάποια περίεργη αντίδραση; Πως το αντιμετώπισες αν ναι; θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μας έκανες μια παρουσίαση για το πως προσεγγίζεις το street photography με πορτραίτα ανθρώπων. Είναι ένα skill που δεν το έχουν πολλοί.
EF123ePa-D Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Yannis1976 είπε Επειδή ασχολούμαι και εγώ με street φωτογράφιση, υπάρχουν τεχνικές να "προστατεύεις" τους πολίτες που πιάνεις στο φακό. Προσωπικά μου αρέσουν είτε οι άνθρωποι που ποζάρουν σκόπιμα (οπότε μιλάμε για πορτραίτα και όχι street) είτε οι street που περιλαμβάνουν ανθρώπους που δεν φαίνονται όμως τα χαρακτηριστικά τους (π.χ. blur, σε σκιά ή από πίσω). Μερικά παραδείγματα: Εδώ βέβαια έχει ποζάρει ;-)... Μια χαρα σε βρισκω. Οσον αφορα εμενα εχω αυτο το στυλ , 100% αυθορμητες φωτο. 1
udroxoos Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, EF123ePa-D είπε Οσον αφορα εμενα εχω αυτο το στυλ , 100% αυθορμητες φωτο. Προσωπικά ούτε κάποιο στυλ βλέπω, ούτε κάποιον αυθορμητισμό στις φωτογραφίες σου. Ένα ξάφνιασμα και μια αμηχανία διακρίνω από ανθρώπους, που δεν επέλεξαν να φωτογραφηθούν και να ανέβουν στο insomnia ή όπου αλλού. Ψιλά γράμματα θα μου πεις, αλλά κατά τη γνώμη μου, αυτό θα μπορούσε να είναι και ποινικά κολάσιμο, περί παραβίασης ιδιωτικότητας κτλ. αλλά θα ανοίγαμε ένα κεφάλαιο που δεν είναι της παρούσης, δεν έχω όρεξη να αναλύσω αλλά και ούτε και θα σε άγγιζε καν μιας και έχεις διαμορφώσει ήδη το "στυλ" σου. Ο τρόπος που ανέφερε ο προηγούμενος αφορά στην πραγματική φωτογραφία δρόμου που δεν εστιάζει σε πρόσωπα αλλά σε αυθόρμητες εξωτερικές σκηνές. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από udroxoos 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα