greekgreek Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, XrysaKakou είπε Ξετρελαθηκα με το σπουργίτι μπράβο σου λες και είναι μοντέλο κάθεται το πουλάκι μου 🥰 Είναι Καρβουνιάρης ,έχω μια εφαρμογή που τα αναγνωρίζει από τη φώτο. Ήταν πιο μακριά και το έβγαλα μερικές φώτο ,πριν φύγω ήρθε σε ένα τραπέζι και εγώ ήμουν δίπλα μέσα στο αυτοκίνητο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από greekgreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, greekgreek είπε Είναι Καρβουνιάρης Είναι εξαιρετική σχεδόν συγκινητική φωτογραφία, έχω αδυναμία στα πτηνά...είναι τόσο αγνά...τα θερμά μου συγχαρητήρια και ευχαριστώ για την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Κάπου στην Πελοπόννησο έξω από το Αίγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Wombat, ζουν στην Αυστραλία 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Με τη κάμερα του iPhone 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thechosennone Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ομίχλη και ατμοί, στο εξπρεσιονιστικό γεωθερμικό τοπίο του Myvatn στην Βόρεια Ισλανδία. Οι ντόπιοι την αποκαλούν "Κουζίνα του διαβόλου" λόγο της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από Thechosennone 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Σούνιο, ηλιοβασίλεμα πριν κανα 2μηνο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, EF123ePa-D είπε Ακόμη τρωγομαι για τέτοιο καρέ 👍👍👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, babisskg είπε Ακόμη τρωγομαι για τέτοιο καρέ 👍👍👍 Καλημερα. Καποιες φορες γυρναμε απο street εξορμηση με λιγα καρε και αλλες φορες ειμαστε πιο τυχεροι οπως εχθες ,τωρα βεβαια αν ειχα τον Z 50 1,8 s θα ηταν ακομα καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ένας λευκοτσικνιάς σήμερα στο Βουρκάρι! Nikon D3400, Tamron 16-300 (300mm) EV-1 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Φλαμίνγκο την Παρασκευή στις εκβολές του Λουδία. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EF123ePa-D Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα