Προς το περιεχόμενο

Η ματιά του φωτογράφου .........

babisskg
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από costas_,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Yannis1976 είπε

Wow… αν θες για πες λεπτομέρειες… που, πως κτλ

Ευχαριστώ. Δεν υπάρχουν πολλά να πω. Φώτο του Ιουν 20, τρεις stack μπροστά και μια όλο το εύρος. 17mm, f.13 εννοείται σε τρίποδα και πήρα 1/15( οπότε είμαι λάθος γιατί αν είχε λίγο αέρα δεν θα έπαιρνα τίποτα). Λόγω του παιχνιδιού του ήλιου με τα σύννεφα, δεν χρειάστηκε bracketing.  Το που δεν έχει νόημα καθώς κάθε χωράφι στο δίνει το κάδρο αυτό. Για την ιστορία στα χωριά του Κιλκίς και πίσω έβλεπα το Πάικο. 

Επεξ/σία από gotthard
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, gotthard said:

Ευχαριστώ. Δεν υπάρχουν πολλά να πω. Φώτο του Ιουν 20, τρεις stack μπροστά και μια όλο το εύρος. 17mm, f.13 εννοείται σε τρίποδα και πήρα 1/15( οπότε είμαι λάθος γιατί αν είχε λίγο αέρα δεν θα έπαιρνα τίποτα). Λόγω του παιχνιδιού του ήλιου με τα σύννεφα, δεν χρειάστηκε bracketing.  Το που δεν έχει νόημα καθώς κάθε χωράφι στο δίνει το κάδρο αυτό. Για την ιστορία στα χωριά του Κιλκίς και πίσω έβλεπα το Πάικο. 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 3 φωτογραφίες για μεγαλύτερο εύρος πεδίου? Δεν ήσουν ούτως ή άλλως στα f13? Επίσης με τι σένσορα την τράβηξες (full frame?). Και πάλι πολύ καλή και ατμοσφαιρική!

Επεξ/σία από Yannis1976

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Yannis1976 είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 3 φωτογραφίες για μεγαλύτερο εύρος πεδίου? Δεν ήσουν ούτως ή άλλως στα f13? Επίσης με τι σένσορα την τράβηξες (full frame?). Και πάλι πολύ καλή και ατμοσφαιρική!

Επειδή είμαι πολύ κοντά στα στάχια και τα θέλω καθαρά γίνεται αυτό. Απλά ποτέ δεν ένωσα το backround το οποίο έχω καθαρή βολή.

Επεξ/σία από gotthard

10 ώρες πριν, alxandros_gr είπε

Tree

Μου θυμίζει φωτογραφία του Σουντεκ που έχει στην εξοχή δύο άδεια παγκάκια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Πάρα πολύ κρύο σήμερα στη Λίμνη Δοϊράνη .

Λίμνη Δοϊράνη

Αντίθετα στη Λίμνη Κερκίνη ,που είναι 40 χιλιόμετρα μακριά :

Λίμνη Κερκίνη

Μάλιστα είχε Καλαμοκανάδες σήμερα στη Λίμνη Κερκίνη ,που είναι αποδημητικά πουλιά και έρχονται την άνοιξη.

Καλαμοκανάδες - Black winged Stilt

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...