Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, costas_ είπε

Cape Sounion

Από τα πλέον αγαπημένα σημεία , αν όχι το πιο αγαπημένο και το λέω μετά πλήρους συνειδήσεως διότι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών ....... αν ήμουν ....... 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές τις ημέρες ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι μια μοναδική εμπειρία. Η γαλήνια θάλασσα, ο υπέροχος ουρανός, το μοναδικό φως και φυσικά το θετικής ενέργειας σημείο κάνουν την επίσκεψη στον ναό μια πραγματική ψυχική απόλαυση. Αρκεί να κάτσεις ανάμεσα στις κολώνες και να απολαύσεις την ησυχία και την μοναδική θεα. Σας το προτείνω.   

viber_image_2023-12-29_20-07-25-453.jpg.8f0b4148cb3e8eeae17086d2d402c6b2.jpg

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costas_ είπε

Αυτές τις ημέρες ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι μια μοναδική εμπειρία. Η γαλήνια θάλασσα, ο υπέροχος ουρανός, το μοναδικό φως και φυσικά το θετικής ενέργειας σημείο κάνουν την επίσκεψη στον ναό μια πραγματική ψυχική απόλαυση. Αρκεί να κάτσεις ανάμεσα στις κολώνες και να απολαύσεις την ησυχία και την μοναδική θεα. Σας το προτείνω.   

Φυσικά και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επιλογή του σημείου ....... ΤΟΤΕ ........ πάντως μετά από τόσο καιρό ......... παραμένει μοναδικό σημείο ........ το οποίο δυστυχώς ....... είχα ελάχιστες ευκαιρίες να το επισκεφθώ ......... σταματάω εδώ ........ είναι φτωχές οι λέξεις ....... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...