star12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Χριστουγεννιάτικα πορτρέτο με τη κάμερα του iPhone 12
greekgreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Χρόνια Πολλά ! Το προηγούμενο διήμερο. Παραλία Καλόγρια , Χαλκιδική Όρμος Παναγίας , Χαλκιδική 8
akatel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Αγία Σοφία. E-M1MarkIII 12-100mm F4.0 Αγία Σοφία. E-M1MarkIII 12-100mm F4.0 8
D___G Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Σημερινές οι λήψεις στο Βουρκάρι! Nikon d3400, Tamron 16-300 (300mm) Η δεύτερη με το EV στο -1.3 10
babisskg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, costas_ είπε Από τα πλέον αγαπημένα σημεία , αν όχι το πιο αγαπημένο και το λέω μετά πλήρους συνειδήσεως διότι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών ....... αν ήμουν ....... 1
costas_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Αυτές τις ημέρες ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι μια μοναδική εμπειρία. Η γαλήνια θάλασσα, ο υπέροχος ουρανός, το μοναδικό φως και φυσικά το θετικής ενέργειας σημείο κάνουν την επίσκεψη στον ναό μια πραγματική ψυχική απόλαυση. Αρκεί να κάτσεις ανάμεσα στις κολώνες και να απολαύσεις την ησυχία και την μοναδική θεα. Σας το προτείνω. 8
babisskg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, costas_ είπε Αυτές τις ημέρες ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι μια μοναδική εμπειρία. Η γαλήνια θάλασσα, ο υπέροχος ουρανός, το μοναδικό φως και φυσικά το θετικής ενέργειας σημείο κάνουν την επίσκεψη στον ναό μια πραγματική ψυχική απόλαυση. Αρκεί να κάτσεις ανάμεσα στις κολώνες και να απολαύσεις την ησυχία και την μοναδική θεα. Σας το προτείνω. Φυσικά και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επιλογή του σημείου ....... ΤΟΤΕ ........ πάντως μετά από τόσο καιρό ......... παραμένει μοναδικό σημείο ........ το οποίο δυστυχώς ....... είχα ελάχιστες ευκαιρίες να το επισκεφθώ ......... σταματάω εδώ ........ είναι φτωχές οι λέξεις .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα