stratigos24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Iliemp είπε Η συγκεκριμένη δεν είναι με macro χαχα. Είναι με τον Sony 18-135. Αλλά επειδή είμαι χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ, πήρα χτες τον Sigma 105mm f2.8 Macro Art 😍 Οπότε σίγουρα θα σας βάλω φωτό και απο τον φακό μάκρο -όταν βγάλω- Άντε ! μπράβο!. Μέγεια το φακό.Πολύ καλός. Δυστυχώς δε μου έκατσε εμένα να τον έχω με ανταπτορα στη Ζ5 γιατί πέταγε κάτι error αλλά τουλάχιστον κάτι έκανα οικονομικά με τον Pergear και με καλύπτει. Περιμένουμε φωτογραφίες!! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από stratigos24 2
anestis1975 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 βουνό απο αλάτι !! Αλυκές Κίτρους Πιερίας !!! 18
greekgreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Χτες στις εκβολές του Λουδία ήταν η πιο παραγωγική μέρα μου ,σε φωτογράφιση πανίδας . Μερικές φώτο: 19
Iliemp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φωτογραφίες από τον καινούριο macro ( η τελευταία είναι με πολύ crop γιατί την έβγαλα από μακριά, γι αυτό αυτή η ανάλυση) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Iliemp 20 1
Yannis1976 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 14 hours ago, greekgreek said: Χτες στις εκβολές του Λουδία ήταν η πιο παραγωγική μέρα μου ,σε φωτογράφιση πανίδας . Μερικές φώτο: Πολύ καλή! Πολύ σπάνια έχω πετύχει κάτι αντίστοιχο στην Αττική… (μόνο στο Σχοινιά μέχρι στιγμής)… Επίσης συνήθως είναι και αρκετά μακριά.. 9 hours ago, Iliemp said: Φωτογραφίες από τον καινούριο macro ( η τελευταία είναι με πολύ crop γιατί την έβγαλα από μακριά, γι αυτό αυτή η ανάλυση) Πολύ καλή! 3
alx301 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 21 hours ago, Iliemp said: Φωτογραφίες από τον καινούριο macro ( η τελευταία είναι με πολύ crop γιατί την έβγαλα από μακριά, γι αυτό αυτή η ανάλυση) ενα φλας η λιιιγο καλύτερο φως να πετύχαινες και θα φαινόντουσαν ακόμα ποιο ζωηρές οι φωτο! Σε aps-c πιάνεις και 1.5:1 magnification ...μια χαρα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα