Jiakometi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από Jiakometi Αλλαγή, η προηγούμενη μπήκε εκ παραδρομής 12
Yannis1976 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Απο χθεσινή επίσκεψη στον Ωροπο (με καλή φωτογραφική point & shoot 1") 16
pifilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, babisskg είπε Τι αισθητήρα να διαλέξω ........ Τούτον. Ποιος είναι ; 1
babisskg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, pifilos είπε Τούτον. Ποιος είναι ; Ένας 1/2.3 back illuminated Exmor R CMOS ....... της Sony ....... αλλά κι' αλλιώς να ήταν , πάλι της Sony θα ήταν ........ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από babisskg
pifilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, babisskg είπε Ένας 1/2.3 back illuminated Exmor R CMOS ....... της Sony ....... αλλά κι' αλλιώς να ήταν , πάλι της Sony θα ήταν ........ Ναι αλλά κάθε εταιρεία κάνει τα δικά της μετά με τον επεξεργαστή. Για τα jpeg πάντα που όπως θυμάμαι με αυτά ασχολείσαι. Ωραίος. 1
babisskg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, pifilos είπε Ναι αλλά κάθε εταιρεία κάνει τα δικά της μετά με τον επεξεργαστή. Για τα jpeg πάντα που όπως θυμάμαι με αυτά ασχολείσαι. Ωραίος. Παραείναι digitised σαν γενική αίσθηση , παρόλαυτα τη λες και καλούτσικη . Και οι δύο είναι όπως βγήκαν , στα Ελληνικά SOOC jpeg . 1
highpriest Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, babisskg είπε Παραείναι digitised σαν γενική αίσθηση , παρόλαυτα τη λες και καλούτσικη . Και οι δύο είναι όπως βγήκαν , στα Ελληνικά SOOC jpeg . Τα έχουμε ξαναπεί. Ξέρεις τι πιστεύω. Απο την στιγμη που ασχολείσαι μονο με jpeg, τότε Olympus ή Fuji. Κι επειδή είσαι καλό παιδί, θα σου στείλω σε πμ κι ένα alert που μου ήρθε απο το mpb για μια κάμερα που ζήτησα να στείλουν όταν έχουν σε στοκ. Mιλάμε για την καλύtερη CCD που κυκλοφόρησε ποτέ! Δυστυχώς στην παρούσα θέλω να πάρω άλλα πράγματα που προηγούνται....οπότε χαλάλι! Edit: Να πάρει! Εξαφανίστηκε μέσα σε λεπτά!😒 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από highpriest 1
babisskg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, highpriest είπε Τα έχουμε ξαναπεί. Ξέρεις τι πιστεύω. Απο την στιγμη που ασχολείσαι μονο με jpeg, τότε Olympus ή Fuji. Κι επειδή είσαι καλό παιδί, θα σου στείλω σε πμ κι ένα alert που μου ήρθε απο το mpb για μια κάμερα που ζήτησα να στείλουν όταν έχουν σε στοκ. Mιλάμε για την καλύtερη CCD που κυκλοφόρησε ποτέ! Δυστυχώς στην παρούσα θέλω να πάρω άλλα πράγματα που προηγούνται....οπότε χαλάλι! Edit: Να πάρει! Εξαφανίστηκε μέσα σε λεπτά!😒 Αφού εξαφανίστηκε πες μας ποιά είναι για να την έχουμε κατά νου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα