Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, babisskg said:

Από την σακάτισα Olympus e - p1 ,  όλα στο manual φυσικά και με χαλασμένο image stabilization . 

Τι έγινε Μπάμπη ; Μόνο οι κομπακτ olympus δεν σου χαλάνε ; Σε αυτές με εναλλάξιμους φακούς χαλάνε όλα ;

• Like 1
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Τι έγινε Μπάμπη ; Μόνο οι κομπακτ olympus δεν σου χαλάνε ; Σε αυτές με εναλλάξιμους φακούς χαλάνε όλα ;

Και σήμερα σε συμπαθώ ακόμη ....... 🤣🤣🤣 ...... αύριο δεν ξέρω ..... μεγάλη η χάρη σου λοιπόν ...... 

Έχω 5 Olympus compact σε πλήρη και άψογη λειτουργία ..... είχα 6 ..... την πήρε ο φίλος Παναγιώτης πριν μερικές ημέρες ....... έχεις 3 μόνον ...... και όλες χαλασμένες ....... λες να σημαίνει κάτι αυτό ? ........ 🤣🤣🤣 ...... 

Έχε το νου σου τώρα ...... μη χαλάσει η RP ....... και πέσεις στην ανάγκη μου για καμιά Olympus ....... 

Έχω επίσης και 2 Olympus mirrorlles ....... σε πλήρη λειτουργία αν και όχι άψογες φυσικά ........ 

16 λεπτά πριν, babisskg είπε

Και σήμερα σε συμπαθώ ακόμη ....... 🤣🤣🤣 ...... αύριο δεν ξέρω ..... μεγάλη η χάρη σου λοιπόν ...... 

Έχω 5 Olympus compact σε πλήρη και άψογη λειτουργία ..... είχα 6 ..... την πήρε ο φίλος Παναγιώτης πριν μερικές ημέρες ....... έχεις 3 μόνον ...... και όλες χαλασμένες ....... λες να σημαίνει κάτι αυτό ? ........ 🤣🤣🤣 ...... 

Έχε το νου σου τώρα ...... μη χαλάσει η RP ....... και πέσεις στην ανάγκη μου για καμιά Olympus ....... 

Έχω επίσης και 2 Olympus mirrorlles ....... σε πλήρη λειτουργία αν και όχι άψογες φυσικά ........ 

Σύνολο ...... 7 Olympus ....... 🤣🤣🤣 ........ 

16 λεπτά πριν, babisskg είπε

Σύνολο ...... 7 Olympus ....... 🤣🤣🤣 ........ 

Και δες εδώ τι σου έχω έτοιμο ...... το Ανθρακί διαμάντι ...... με CCD αισθητήρα και κράτημα που θα σε κάνει να ξεχάσεις την RP ....... δώρο από μένα ...... με τα έξοδα όλα πληρωμένα ...... αρκεί ...... να βάψεις μπλε την RP και να την πετάξεις στη θάλασσα ....... 🤣🤣🤣 ........ και τους φακούς μαζί ....... υπόψιν πως η μηχανή έφτασε στα χέρια μου από επώνυμο Γάλλο φωτογράφο , μαζί με ιδιόχειρη αφιέρωση συν μία φωτογραφία του ....... κάτοχος μεγάλης σελίδας στο δίκτυο ...... κλπ ...... ντοκουμέντα στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ...... 

IMG_20231008_135605~2.jpg

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις βγήκε. Την πέρασα απλά 2mb μέγεθος κατευθείαν από τη μηχανή για να ανέβει εδώ. Editing το βράδυ σπίτι. Έχω πολλές από αυτή, μοντέλο κανονικό... άραζε άνετη.

Tubes + 24-50mm στα 50mm

F13, iso 360, 1/250.

DSC_6681.JPG

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 10
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Μόλις βγήκε. Την πέρασα απλά 2mb μέγεθος κατευθείαν από τη μηχανή για να ανέβει εδώ. Editing το βράδυ σπίτι. Έχω πολλές από αυτή, μοντέλο κανονικό... άραζε άνετη.

Tubes + 24-50mm στα 50mm

F13, iso 360, 1/250.

DSC_6681.JPG

Βάζω μια λίγο φτιαγμένη. Δε θυμάμαι αν είναι η ίδια:

Viltrox dg-z macro tubes + 24-50 Z test shot

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...