Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Θα έλεγε κάποιος ότι είναι φωτογραφίες από την εξοχή...κι όμως είναι έξω από το μετρο του Φιξ. Όλα μαζί περιστέρια παπαγάλοι και σπουργίτια άρχισαν το φαγοπότι. Δεν πρόλαβα τα τελευταία να τα αποθανάτισω μαζί με τα άλλα πουλιά.🙂
star12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 απο νεα μουδανια χαλκιδικη σε μια ηλιολουστη μερα αρχεσ σεπτεμβρη 18
Dr_73 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, GQPhDFBI said: Μέτσοβο; Ναι . 1
anestis1975 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Το Σαββάτο που ειχα την τύχη να φωτογραφίσω ενα project με aeirial χορεύτριες !!! αυτο ειναι ενα μικρό δειγμα απο το τι καναμε !! 16 1
costas_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Πέρα από το καλλιτενικά στοιχεία, η πολύ όμορφη κυρία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να 'νικήσει' την βαρύτητα. Ειδικά στην 1η & την 2η φωτό το χέρι της κρατά το σώμα της λες και δεν έχει καθόλου βάρος. Ασε που και η έκφραση δεν φανερώνει την προσπάθεια του σώματός της .. μπράβο της Πολύ όμορφη και πρωτότυπη η σύνθεση Ενα μπράβο και στον φωτογράφο. 1
highpriest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Το Σαββάτο που ειχα την τύχη να φωτογραφίσω ενα project με aeirial χορεύτριες !!! αυτο ειναι ενα μικρό δειγμα απο το τι καναμε !! Ένα γρήγορο edit σε μια για να φανεί κίνηση στο νερό χωρίς να φαίνεται οτι κρέμεται. Σαν χορευτικό move ας πούμε. Η φώτο είναι πολύ ωραία, απλά το βαζω σαν την δική μου οπτική πρόταση, επειδή αυτή η εικόνα σχηματίστηκε στο μυαλό μου όταν την είδα. Σαν να γλυστράει στο νερό. 3
anestis1975 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, costas_ είπε Πέρα από το καλλιτενικά στοιχεία, η πολύ όμορφη κυρία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να 'νικήσει' την βαρύτητα. Ειδικά στην 1η & την 2η φωτό το χέρι της κρατά το σώμα της λες και δεν έχει καθόλου βάρος. Ασε που και η έκφραση δεν φανερώνει την προσπάθεια του σώματός της .. μπράβο της Πολύ όμορφη και πρωτότυπη η σύνθεση Ενα μπράβο και στον φωτογράφο. Ευχαριστώ πολύ !!! η αλήθεια ειναι οτι οση ώρα είμασταν με τα κορίτσια την ίδια αίσθηση ειχα και εγω οτι έχουν νικήσει την βαρύτητα ηταν υπέροχες όλες 27 λεπτά πριν, highpriest είπε Ένα γρήγορο edit σε μια για να φανεί κίνηση στο νερό χωρίς να φαίνεται οτι κρέμεται. Σαν χορευτικό move ας πούμε. Η φώτο είναι πολύ ωραία, απλά το βαζω σαν την δική μου οπτική πρόταση, επειδή αυτή η εικόνα σχηματίστηκε στο μυαλό μου όταν την είδα. Σαν να γλυστράει στο νερό. τέτοιου είδους παρεμβάσεις δεν κάνω και γι αυτό δεν μου πέρασε καν απ το μυαλό Παντος ενδιαφέρον και η δική σου οπτική !!!! 1
D___G Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Xylocopa latipes! Με Nikon d3400, Tamron 16-300 (300mm) 10
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 25/9/2023 στις 9:00 ΜΜ, Ntinlanden είπε ,,😍😍😍😍🥰🥰🥰
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα