Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα έλεγε κάποιος ότι είναι φωτογραφίες από την εξοχή...κι όμως είναι έξω από το μετρο του Φιξ. Όλα μαζί περιστέρια παπαγάλοι και σπουργίτια άρχισαν το φαγοπότι. Δεν πρόλαβα τα τελευταία να τα αποθανάτισω μαζί με τα άλλα πουλιά.🙂

20230923_164819.jpg

20230923_164037.jpg

20230923_164033.jpg

20230923_164226.jpg

20230923_164513.jpg

20230923_163853.jpg

20230923_164812.jpg

Δημοσ.

Πέρα από το καλλιτενικά στοιχεία, η πολύ όμορφη κυρία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να 'νικήσει' την βαρύτητα. Ειδικά στην 1η & την 2η φωτό το χέρι της κρατά το σώμα της λες και δεν έχει καθόλου βάρος. Ασε που και η έκφραση δεν φανερώνει την προσπάθεια του σώματός της .. μπράβο της 

Πολύ όμορφη και πρωτότυπη η σύνθεση

Ενα μπράβο και στον φωτογράφο.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, anestis1975 είπε

Το Σαββάτο που ειχα την τύχη να φωτογραφίσω ενα  project  με aeirial χορεύτριες !!!

αυτο ειναι ενα μικρό δειγμα απο το τι καναμε !!

ANE_1439.JPG

ANE_1451.JPG

ANE_1421.JPG

ANE_1382.JPG

Ένα γρήγορο edit σε μια για να φανεί κίνηση στο νερό χωρίς να φαίνεται οτι κρέμεται.
Σαν χορευτικό move ας πούμε. 
Η φώτο είναι πολύ ωραία, απλά το βαζω σαν την δική μου οπτική πρόταση, επειδή αυτή η εικόνα σχηματίστηκε στο μυαλό μου όταν την είδα. Σαν να γλυστράει στο νερό.

anes edit-1.jpg

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, costas_ είπε

Πέρα από το καλλιτενικά στοιχεία, η πολύ όμορφη κυρία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να 'νικήσει' την βαρύτητα. Ειδικά στην 1η & την 2η φωτό το χέρι της κρατά το σώμα της λες και δεν έχει καθόλου βάρος. Ασε που και η έκφραση δεν φανερώνει την προσπάθεια του σώματός της .. μπράβο της 

Πολύ όμορφη και πρωτότυπη η σύνθεση

Ενα μπράβο και στον φωτογράφο.

Ευχαριστώ πολύ !!!

η αλήθεια ειναι οτι οση ώρα είμασταν με τα κορίτσια την ίδια αίσθηση ειχα και εγω οτι έχουν νικήσει την βαρύτητα ηταν υπέροχες όλες 

27 λεπτά πριν, highpriest είπε

Ένα γρήγορο edit σε μια για να φανεί κίνηση στο νερό χωρίς να φαίνεται οτι κρέμεται.
Σαν χορευτικό move ας πούμε. 
Η φώτο είναι πολύ ωραία, απλά το βαζω σαν την δική μου οπτική πρόταση, επειδή αυτή η εικόνα σχηματίστηκε στο μυαλό μου όταν την είδα. Σαν να γλυστράει στο νερό.

anes edit-1.jpg

τέτοιου είδους παρεμβάσεις δεν κάνω και γι αυτό δεν μου πέρασε καν απ το μυαλό 
Παντος ενδιαφέρον και η δική σου οπτική !!!!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2023 στις 9:00 ΜΜ, Ntinlanden είπε

2023-09-25_08-59-22

,,😍😍😍😍🥰🥰🥰

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...