Iliemp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, babisskg είπε Πολύ όμορφη και ατμοσφαιρική φωτογραφία 👏 Αν μου επιτρέπεις και με κάθε σεβασμό έκανα ένα crop να δεις και αυτή την οπτική γιατί είναι πολύ ωραία φωτογραφία, απλά το μάτι μου πέφτει λίγο πάνω στο σκούρο ανεστιαστο κλαδί. 5
babisskg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Iliemp είπε Πολύ όμορφη και ατμοσφαιρική φωτογραφία 👏 Αν μου επιτρέπεις και με κάθε σεβασμό έκανα ένα crop να δεις και αυτή την οπτική γιατί είναι πολύ ωραία φωτογραφία, απλά το μάτι μου πέφτει λίγο πάνω στο σκούρο ανεστιαστο κλαδί. Στείλε μου μέσω μηνύματος ένα μέιλ ώστε να σου δώσω αντίγραφο και να δουλέψεις με την ησυχία σου . Θα είναι το πρωτότυπο . 2
NickSyk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 ..περιοχή Τεγέας Αρκαδίας, το προτίμησα σε σέπια.. ..το πέρασμα του χρόνου, κίονες αρχαίου ναού Αλέας Αθηνάς Τεγέα Αρκαδίας.. 16
john-c4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με rf 35mm και με κροπαρισμα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από john-c4 13
babisskg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Jiakometi είπε 📸👍✅ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 8:09 ΠΜ, babisskg είπε Πολύ ωραία φωτογραφία το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το κάδρο δε νομίζω να χρειάζεται κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη γιατί αποσυντονίζεται η εστίαση ίσως να είμαι εξαίρεση😚
babisskg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, XrysaKakou είπε Πολύ ωραία φωτογραφία το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το κάδρο δε νομίζω να χρειάζεται κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη γιατί αποσυντονίζεται η εστίαση ίσως να είμαι εξαίρεση😚 Έχει να κάνει ξεκάθαρα με την αλλαγή μεγέθους αρχείου . Σμίκρυνση δλδ ώστε να μπορεί να ανέβει . Το γιατί έτσι ................. αντί ..... ΟΚ .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα