Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, babisskg είπε

ShadowPic_7939.jpg

Πολύ όμορφη και ατμοσφαιρική φωτογραφία 👏

Αν μου επιτρέπεις και με κάθε σεβασμό έκανα ένα crop να δεις και αυτή την οπτική γιατί είναι πολύ ωραία φωτογραφία, απλά το μάτι μου πέφτει λίγο πάνω στο σκούρο ανεστιαστο κλαδί.

IMG_5270.jpeg

• Like 5
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Iliemp είπε

Πολύ όμορφη και ατμοσφαιρική φωτογραφία 👏

Αν μου επιτρέπεις και με κάθε σεβασμό έκανα ένα crop να δεις και αυτή την οπτική γιατί είναι πολύ ωραία φωτογραφία, απλά το μάτι μου πέφτει λίγο πάνω στο σκούρο ανεστιαστο κλαδί.

IMG_5270.jpeg

Στείλε μου μέσω μηνύματος ένα μέιλ ώστε να σου δώσω αντίγραφο και να δουλέψεις με την ησυχία σου . Θα είναι το πρωτότυπο .

• Like 2
Δημοσ.

..περιοχή Τεγέας Αρκαδίας, το προτίμησα σε σέπια..image.jpeg.904e4cda242e9ed9c552f0ae6affc742.jpeg

..το πέρασμα του χρόνου,    κίονες αρχαίου  ναού Αλέας Αθηνάς Τεγέα Αρκαδίας..image.jpeg.cb3299c77af6edfe2cbd5f662e8d5684.jpeg

• Like 16
Δημοσ.
Στις 19/9/2023 στις 8:09 ΠΜ, babisskg είπε

ShadowPic_7939.jpg

Πολύ ωραία φωτογραφία το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το κάδρο δε νομίζω να χρειάζεται κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη γιατί αποσυντονίζεται η εστίαση ίσως να είμαι εξαίρεση😚

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XrysaKakou είπε

Πολύ ωραία φωτογραφία το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το κάδρο δε νομίζω να χρειάζεται κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη γιατί αποσυντονίζεται η εστίαση ίσως να είμαι εξαίρεση😚

Έχει να κάνει ξεκάθαρα με την αλλαγή μεγέθους αρχείου . Σμίκρυνση δλδ ώστε να μπορεί να ανέβει . Το γιατί έτσι ................. αντί ..... ΟΚ ..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...