babisskg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Point and shoot ........ στα 10x με image stabilization σε light mode , όχι aggressive ....... μέχρι να βρεθεί μία ακόμη m4/3 ............ 11
NickSyk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 ..είσοδος Πινακοθήκης μοντέρνας τέχνης (Tate Modern) στο Λονδίνο . ο χώρος, πρώην εργοστάσιο ενέργειας με ελεύθερη είσοδο. 16
pifilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, NickSyk είπε ..είσοδος Πινακοθήκης μοντέρνας τέχνης (Tate Modern) στο Λονδίνο . ο χώρος, πρώην εργοστάσιο ενέργειας με ελεύθερη είσοδο. Είναι εξαιρετικός χώρος με αστείρευτη φωτογραφική δυναμική. 3
NickSyk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, pifilos είπε Είναι εξαιρετικός χώρος με αστείρευτη φωτογραφική δυναμική. .όντως είναι έτσι.. και πολλά εκθέματα με φαντασία.. 1
greekgreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα στις εκβολές του Λουδία. Και εγώ συνάντησα σκύλο ,αλλά ήταν αγριεμένος: 16
babisskg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, greekgreek είπε Σήμερα στις εκβολές του Λουδία. Και εγώ συνάντησα σκύλο ,αλλά ήταν αγριεμένος: Πάντως και πέρα από τα τεχνικά , χαίρομαι την ευχέρεια σου να μπορείς να γυρίζεις και να τραβάς 👍 1
babisskg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Iliemp είπε Αν είναι και unedited ......... άντε , λίγο crop ........ 👍👍👍 1
Iliemp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, babisskg είπε Αν είναι και unedited ......... άντε , λίγο crop ........ 👍👍👍 Οι δύο έχουν crop, αλλά εννοείται και είναι επεξεργασμένες, γιατί τραβάω μόνο σε αρχείο RAW, οπότε πρέπει να βγάλω εγώ την πληροφορία. Αν ήταν JPEG απλά θα έκανε το "edit" το λειτουργικό της εκάστοτε μηχανής και προτιμώ να το φτιάχνω μόνη μου ☺️ Ευχαριστώ πολύ 🙏 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Iliemp 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα