babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Iliemp είπε Πανσέληνος του ελαφιού !! Από τις πλέον φοβερές τοποθεσίες στην Ελλάδα 📸👍✅ 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2023 στις 10:50 ΠΜ, Panpaiz79 είπε Καστοριά Τι φωτογραφία είναι αυτή! Πόσο καλοζυγισμένη, καλαίσθητη! Με την φαντασία μου βλέπω σαν προτομή τη σακούλα που μάλλον προστατεύει την εξωλέμβιο και κάπου στη μέση μακριά ένας κορμοράνος; Γνήσιος παρατηρητής των πάντων. Ξ Ε Τ Ρ Ε Λ Α Θ Η Κ Α . Φωτογραφία για βράβευση! Ευχαριστώ(ουμε) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από XrysaKakou
Yannis1976 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 18 hours ago, Iliemp said: Πανσέληνος του ελαφιού !! Τρελή σύνθεση! Φαντάζομαι έχει προκύψει από επεξεργασία το τελικό αποτέλεσμα… 3
Iliemp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Yannis1976 είπε Τρελή σύνθεση! Φαντάζομαι έχει προκύψει από επεξεργασία το τελικό αποτέλεσμα… Ευχαριστώ. Η μόνη επεξεργασία που έχει η φωτογραφία είναι, λίγο κατεβασμένα highlights, sharpness και noise reduction, επειδή ήταν αρχείο raw. Καμία περαιτέρω επεξεργασία και η φωτό είναι πέρα για πέρα αληθινή Ορίστε και φωτογραφία από την καμερα Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από Iliemp 6
Yannis1976 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Iliemp said: Ευχαριστώ. Η μόνη επεξεργασία που έχει η φωτογραφία είναι, λίγο κατεβασμένα highlights, sharpness και noise reduction, επειδή ήταν αρχείο raw. Καμία περαιτέρω επεξεργασία και η φωτό είναι πέρα για πέρα αληθινή Ορίστε και φωτογραφία από την καμερα Έχω μείνει λίγο μ**** Μέχρι τώρα δεν είχα καταφέρει ποτέ να εστιάσω ταυτόχρονα και στο φεγγάρι και στο προσκήνιο... Για να πετύχω τη δική σου φωτογραφία θα χρησιμοποιούσα τουλάχιστον κάποια τεχνική double exposure της μηχανής (προσωπικά προτιμώ photoshop). Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν μειώνω καθόλου την προσπάθεια και τη φωτογραφία. Εννοείται όπως έγραψα και παραπάνω είναι πανέμορφη! 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 50 λεπτά πριν, gotthard είπε Σαν πίνακας ζωγραφικής τέλεια φωτογραφία μπράβο σας!
Cntrl+X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 11:09 ΜΜ, Iliemp είπε Πανσέληνος του ελαφιού !! Εξαιρετικη! Με τι εστιακό μήκος / φακό βγήκε; 1
Iliemp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Cntrl+X είπε Εξαιρετικη! Με τι εστιακό μήκος / φακό βγήκε; Ευχαριστώ πολύ 😊 Με τον Canon 70-200 f4 L IS, στα 200mm και εννοείται κροπ στο lightroom. Πολύ κροπ στο lightroom!!! Την φωτό που έβαλα πιο κάτω που φαίνεται μέσα από την μηχανή την έχω κάνει κι εκεί ζουμ. 4
sakis444 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/7/2023 στις 12:55 ΠΜ, Yannis1976 είπε Έχω μείνει λίγο μ**** Μέχρι τώρα δεν είχα καταφέρει ποτέ να εστιάσω ταυτόχρονα και στο φεγγάρι και στο προσκήνιο... Για να πετύχω τη δική σου φωτογραφία θα χρησιμοποιούσα τουλάχιστον κάποια τεχνική double exposure της μηχανής (προσωπικά προτιμώ photoshop). Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν μειώνω καθόλου την προσπάθεια και τη φωτογραφία. Εννοείται όπως έγραψα και παραπάνω είναι πανέμορφη! Νομίζω ότι αν εστιάσεις στο πιο μακρυνό αντικείμενο aka φεγγάρι και το αντικείμενο στο προσκήνιο είναι σχετικά μακρυά από εσένα επίσης τότε και αυτό θα είναι με (αρκετά καλή) εστίαση. Αν κάνεις το αντίθετο τότε ναι μεν θα έχεις άψογη εστίαση στο θέμα μπροστά αλλά κινδυνεύεις να χάσεις εντελώς την εστίαση στο άπειρο και το φεγγάρι να είναι εμφανώς out of focus. Τουλάχιστον έτσι αντιμετωπίζω εγώ το θέμα τις λίγες φορές που έχω βγάλει ουρανό (άστρο ή φεγγάρι). Κατά τα άλλα φανταστικο το αποτελεσνα εδώ, μέρος που είστε τυχεροί όσοι το έχετε κοντά. Και περίμενα μεγαλύτερο εστιακό μήκος ως απάντηση. Πρέπει όντως να έπεσε πολύ κροπ 🙂 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από sakis444 3
Ntinlanden Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Σάκη! Η αλήθεια είναι οσες φορές εβγαλα εκεί το φεγγάρι στον ναο εστιάζα.. Να ειναι οσο πιο νετ ο ναος και το φεγγάρι μια χαρά βγαίνει απο πίσω! Εχει μεγάλη απόσταση, είμαστε ολοι στημένοι και τραβαμε απο 2-3 χμλ (καπου τοσο δεν θα ειναι; 😅) απο απέναντι 2
emperor4her Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Είναι 2 ξεχωριστές φωτογραφίες η μια πάνω στην άλλη.. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα