and_64 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Πολυ ωραιο το καραβι σου 👏👏👏 Ευχαριστώ! Το "Δημήτριος" είναι λίγο έξω απο το Γύθειο αλλά δεν νομίζω να είναι για πολύ ολόκληρο εκεί. Οι φωτό είναι το 2015 και ήδη ήταν πολύ ταλαιπωρημένο. Δεν έχω ξαναπάει έκτοτε αλλά σε φωτό που έχω δει διαρκώς αποσυντίθεται... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, DVaderLa είπε Soundwave!!! Χαχαχα, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έβλεπα στο εικονίδιο του προφίλ σου μέχρι τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δενδροφυλλοσκόπος: 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dino809 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από καιρό εκθέτω κάποιες από τις φωτογραφίες μου από εξόρμησή μου στην εξωτική Λάρισα. Ελπίζω να σας ευχαριστήσουν. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, DVaderLa είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από καιρό εκθέτω κάποιες από τις φωτογραφίες μου από εξόρμησή μου στην εξωτική Λάρισα. Ελπίζω να σας ευχαριστήσουν. Τις είδα και λαχτάρισα! Ωραίος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, DVaderLa είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από καιρό εκθέτω κάποιες από τις φωτογραφίες μου από εξόρμησή μου στην εξωτική Λάρισα. Ελπίζω να σας ευχαριστήσουν. ..καλημέρα , .... τις βρίσκω ενδιαφέρουσες... αποτυπώνουν σύνθετες στιγμές της πόλης... προσωπικά - στην πρώτη - θα αφαιρούσα μια λωρίδα από την αριστερή κάθετη πλευρά, έως την αρχή του κορμού του δένδρου, ή λίγο περισσότερο έως την αρχή της κάτω σανίδας στο παγκάκι... αλλά όπως ισχύει πάντα, ο καθένας μας βλέπει με τα δικά του μάτια, και όπως του αρέσει... εύχομαι καλή συνέχεια.. ..δυο πρωινές... 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, NickSyk είπε ..καλημέρα , .... τις βρίσκω ενδιαφέρουσες... αποτυπώνουν σύνθετες στιγμές της πόλης... προσωπικά - στην πρώτη - θα αφαιρούσα μια λωρίδα από την αριστερή κάθετη πλευρά, έως την αρχή του κορμού του δένδρου, ή λίγο περισσότερο έως την αρχή της κάτω σανίδας στο παγκάκι... αλλά όπως ισχύει πάντα, ο καθένας μας βλέπει με τα δικά του μάτια, και όπως του αρέσει... εύχομαι καλή συνέχεια.. ..δυο πρωινές... Η προσωπική ματιά του καθενός , είναι αυτή που είναι και δεν κρίνεται . Η παρουσίαση αυτής της ματιάς , μπορεί να γίνει έμπνευση για κάποιον άλλο , που θα την πάρει όχι ως αντιγραφή , αλλά σαν ιδέα και θα την πάει πιο πέρα . Αυτή είναι η χρησιμότητα της παρουσίασης . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από Ntinlanden 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dino809 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 ..πολύ χαμηλή ανάλ υση.. ο κόκκος μου θυμίζει παλιό φιλμ με iso 200, αλλά μ΄' αρέσει.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, NickSyk είπε ..πολύ χαμηλή ανάλ υση.. ο κόκκος μου θυμίζει παλιό φιλμ με iso 200, αλλά μ΄' αρέσει.. Όλοι μπορούν να χαμηλώσουν την ανάλυση στις μηχανές τους έως κάποιο σημείο και στην συνέχεια μπορούν να κάνουν μια δοκιμή ........ φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πόσο παχιά είναι τα pixel σε κάποιον αισθητήρα . Στην D1 δεν θα δεις τέτοια διαφορά . Σε μένα λειτούργησαν οι αναλύσεις ειδικά στα 12mp και όσες μηχανές δοκίμασα εκεί γύρω , η απόδοση ήταν εξαιρετική . Σε αντίθεση με αισθητήρες στα 16 , όπου μου με άφησαν κάπως αδιάφορο ας πούμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, babisskg είπε Όλοι μπορούν να χαμηλώσουν την ανάλυση στις μηχανές τους έως κάποιο σημείο και στην συνέχεια μπορούν να κάνουν μια δοκιμή ........ φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πόσο παχιά είναι τα pixel σε κάποιον αισθητήρα . Στην D1 δεν θα δεις τέτοια διαφορά . Σε μένα λειτούργησαν οι αναλύσεις ειδικά στα 12mp και όσες μηχανές δοκίμασα εκεί γύρω , η απόδοση ήταν εξαιρετική . Σε αντίθεση με αισθητήρες στα 16 , όπου μου με άφησαν κάπως αδιάφορο ας πούμε . ..καλημέρα.. μάλλον δεν διατύπωσα σωστά την πρόταση μου.. εννοούσα την τελική ανάλυση για την ανάρτηση, πού κατέβηκε τόσο χαμηλά (στα 300 περίπου kb) από τα αρχικά 6 περίπου mb σε jpg μέσω του αυτόματου προγράμματος συμπίεσης που χρησιμοποίησα - το iloveMG -.... ο αισθητήρας εδώ είναι στα 24mp aps-c.. βέβαια θα μπορούσα να την είχα βγάλει σε επίπεδο συμπίεσης βέλτιστου jpg η καλύτερα και σε raw , οπότε η τελική συμπίεση θα ήταν αισθητά ψηλότερα , αλλά δεν..... πάντως σε ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 «Περιμένοντας τον συρμό» με την καινουρια μηχανή που πήρα προχθές, μια υπέροχη Fuji X100T😀 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα