NickSyk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, babisskg είπε ..καλημέρα σε όλους.. τα απαλά παστέλ χρώματα της εικόνας, δίνουν γοητεία - για μένα - στο πλάνο ... ο δε γλάρος ψηλά πρόσθεσε ΄΄αέρα΄΄ στο κάδρο... μ'' αρέσει... και δυο απορίες... .υπήρχε ομίχλη στον χώρο εκεί; ή συννεφιά; και φακός;
babisskg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, NickSyk είπε ..καλημέρα σε όλους.. τα απαλά παστέλ χρώματα της εικόνας, δίνουν γοητεία - για μένα - στο πλάνο ... ο δε γλάρος ψηλά πρόσθεσε ΄΄αέρα΄΄ στο κάδρο... μ'' αρέσει... και δυο απορίες... .υπήρχε ομίχλη στον χώρο εκεί; ή συννεφιά; και φακός; Υπήρχε υγρασία μπόλικη , ο φακός είναι ο Nikon 28 - 85 f 3.5 - 4.5 πάνω στην D610 , όσο για την εστίαση έγινε απόπειρα πάνω στους γλάρους , όχι και τόσο επιτυχής βέβαια . 1
Ntinlanden Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κίλχη ή αλλιώς τσίχλα Στα 300mm (σε dx σωμα =450mm) και τεράστιο crop.. οσο πλησιαζα έφευγε.. Δύσκολα και τα 450mm για birding! τουλάχιστον για αρχάριο 😅 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από Ntinlanden 7
NickSyk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Κίλχη ή αλλιώς τσίχλα Στα 300mm (σε dx σωμα =450mm) και τεράστιο crop.. οσο πλησιαζα έφευγε.. Δύσκολα και τα 450mm για birding! τουλάχιστον για αρχάριο 😅 ...οι τσίχλες αποφεύγουν τα εμφανή σημεία, και φεύγουν γρήγορα όταν πλησιάζεις.. σε αντίθεση με τον κότσυφα που είναι ιδανικό μοντέλο... από εμπειρία , χωρίς να είμαι κυνηγός.. 1
babisskg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η άγαρμπη στιγμή της ημέρας ........ όπου ανακαλύπτεις ότι το lens hood δεν κάνει για τον φακό ....... κι' ας ήσουν βέβαιος για το αντίθετο ........ όπως επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα ........ έχοντας βγάλει την δεύτερη κάρτα μνήμης για να μεταφέρεις κάποιες εικόνες ( Ναι , διαθέτουμε μηχανή με δύο υποδοχές παρακαλώ ...... όχι παίζουμε ) ...... ξέχασες να την βάλεις πίσω στην θέση της ........ τα μυαλά σου και μια λίρα ......... όπου έρχεται να σε σώσει ως δια μαγείας ....... η πρώτη κάρτα ........ η οποία εντελώς τυχαία είχε υπόλοιπο για ένα δύο καρέ ......... κλπ κλπ κλπ ....... ηθικόν δίδαγμα ....... ου γάρ έρχεται μόνον .......... η ήταν τελικά η εσωτερική μνήμη του σώματος που έσωσε την κατάσταση ....... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από babisskg 6
akatel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Πρωινή βόλτα με Νο 6 στην εξωτική Αθήνα. Lumix 14-140mm 97mm 1/800 F 5.6 iso 200 11
alxandros_gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, udroxoos είπε Δεν γνωρίζω γιατί τράβηξες με κινητό και ασφαλώς δεν μου πέφτει λόγος, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι κρίμα να φτάνει κάποιος τόσο "μακριά" με τόσο "φτηνό" εξοπλισμό. Μου θυμίζει κινέζους που φωτογραφίζουν ευρωπαϊκά μνημεία με κινητά και τάμπλετ. Δυστυχώς δεν είχα πάρει ακόμα φωτογραφική. Την αγόρασα ένα χρόνο αργότερα. Spoiler 12
Razor333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Χαλαρη 13033 βολτα στην μαρινα της καλαμαριας. 18
Cntrl+X Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 4:07 ΜΜ, NickSyk είπε ..σήμερα... Από που είναι αυτή; Η βραχώδης ακτή και το χιονισμένο βουνό απέναντι μου έφερε στο μυαλό μια παλιότερη φωτογραφία από το Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νωπήγεια Κισσάμου: Pityocampa: 12
NickSyk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Cntrl+X είπε Από που είναι αυτή; Η βραχώδης ακτή και το χιονισμένο βουνό απέναντι μου έφερε στο μυαλό μια παλιότερη φωτογραφία από το Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νωπήγεια Κισσάμου: Pityocampa: ..καλησπέρα.. είναι στην Αρτέμιδα Αττικής κοντά στο εκκλησάκι ,προς την πλευρά της Ραφήνας.. όντως εκεί η ακτή είναι βραχώ δης... και απέναντι βλέπουμε την νότια Εύβοια και το Μαρμάρι .. 8
babisskg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, zipo είπε Καλώς ήρθατε ...........
zipo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, babisskg είπε Καλώς ήρθατε ........... Καλησπέρα σας. Καλώς σας βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα