Dr_73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μου αρέσει πολύ το γράψιμο του Nikon 70-210 mm f/4-5.6 D που αγόρασα πρόσφατα. Απλά λόγω 13033 κάθεται στην τσάντα. Ελπίζω να βγει βόλτα σύντομα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μαζι και ενα πανόραμα με τον tamron 70-300 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραίος!! Απο πού έβγαζες, Λυκαβηττό; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από and_64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, and_64 είπε Ωραίος!! Απο πού έβγαζες, Λυκαβηττό; 🙏🙏🙏 Λυκαβηττό ναι! Άγιο Ισίδωρο εκει στο άνοιγμα που κάνει! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Ntinlanden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ntinlanden είπε 🙏🙏🙏 Λυκαβηττό ναι! Άγιο Ισίδωρο εκει στο άνοιγμα που κάνει! Κλασικό σημείο, αν έχει καθαρη ατμόσφαιρα δίνει καλά shot! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βραδυνη βόλτα στη Βιέννη. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Finn 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας ανεβάσω και εγώ ένα από τα προστατευόμενα μνημεία της unesco. Αυτό είναι το θησαυροφυλάκιο ή αλλιώς Al-Khazneh ή Khazneh Faraun (Χαζνέ Φαραούν) και είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα. Το να το βρεις άδειο και να βγάλεις φωτογραφία απλά "δεν παίζει" οπότε αναλαμβάνουν οι διορθώσεις σε πρόγραμμα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από toni31 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, toni31 είπε Ας ανεβάσω και εγώ ένα από τα προστατευόμενα μνημεία της unesco. 14 λεπτά πριν, toni31 είπε Ας ανεβάσω και εγώ ένα από τα προστατευόμενα μνημεία της unesco. ..παρακαλώ , προσθέστε τα βασικά στοιχεία του μνημείου.. ονομασία και χώρα... αν και νομίζω πως είναι στην Πέτρα της Ιορδανίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, NickSyk είπε ..παρακαλώ , προσθέστε τα βασικά στοιχεία του μνημείου.. ονομασία και χώρα... αν και νομίζω πως είναι στην Πέτρα της Ιορδανίας.. Ναι είναι στην Πέτρα της Ιορδανίας. Αυτό είναι το θησαυροφυλάκιο ή αλλιώς Al-Khazneh ή Khazneh Faraun (Χαζνέ Φαραούν) και είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα. Το να το βρεις άδειο και να βγάλεις φωτογραφία απλά "δεν παίζει" οπότε αναλαμβάνουν οι διορθώσεις σε πρόγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Περιμένοντας την άνοιξη.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dino809 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά, από την άλλη πλευρά του κήπου ήρθε η άνοιξη! Κυκλάμινο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μονο στο δικο μου κινητό τα δειχνει μια μαυρηλα και μισή τα δέντρα και κατω αριστερά τη σκια; Βγάζω εκτος τα υπερκορεσμενα χρώματα που βλεπω (...Samsung...) Στην οθόνη του pc εβλεπα τις λεπτομέρειες στις σκιες εκει και λιγο χρώμα. Πράσινο στα δεντρα και κατω αριστερά έβλεπες δρόμο εστω και σκοτεινό.. 🤔 Ποιο ειναι το σωστο; 🤔 Υποθέτω το monitor.. (dell ultrasharp u2719d) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Ntinlanden . 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabioso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε . Με τι ειναι τραβηγμενη? Ωραια ειναι παντως! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα