akatel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Αμαν!!!....που ειναι? Kazan Russia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Iliemp είπε Δοκιμάζω διαφορά τελευταία είναι η αλήθεια. Το κάνω μόνο σε φωτό που δεν μου αρέσουν πολύ γενικά αλλά έχουν ένα στοιχείο που με τραβάει. Το αποτέλεσμα είναι με το «Motion blur” του photoshop Με έχει πιάσει τώρα, δεν θα κρατήσει πολύ χαχα !!! Καλά κάνεις και το αποτέλεσμα εμένα μου άρεσε πολύ. Απλά ήθελα να δω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να χρειάζεται photoshop Βέβαια στην παραπάνω λήψη θα έπρεπε να πετάει προς τα πάνω ή να πέφτει προς τα κάτω η κοπέλα που ειναι ''καθαρή'' για να γίνει γιιαυτό και μου έκανε εντύπωση και ήθελα να μάθω μήπως και μου διαφέυγει κάτι και γίνεται κατά τη λήψη το εφφέ αυτό.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από stratigos24 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, stratigos24 είπε Καλά κάνεις και το αποτέλεσμα εμένα μου άρεσε πολύ. Απλά ήθελα να δω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να χρειάζεται photoshop Βέβαια στην παραπάνω λήψη θα έπρεπε να πετάει προς τα πάνω ή να πέφτει προς τα κάτω η κοπέλα που ειναι ''καθαρή'' για να γίνει γιιαυτό και μου έκανε εντύπωση και ήθελα να μάθω μήπως και μου διαφέυγει κάτι και γίνεται κατά τη λήψη το εφφέ αυτό.. Καλημέρα!! Μπορεί να γίνει το αποτέλεσμα αυτό με double exposure και μετά να τις ενώσεις στο Photoshop (ναι και πάλι αυτό δεν ο γλυτωνεις χαχα). Βγάζεις δυο φωτογραφίες, μια σταθερή και μια με icm και μετά κρατάς όσα σταθερά στοιχεία θέλεις και αφήνεις από πίσω να φαίνεται το εφέ. Δεν ξέρω αν τα εξηγώ σωστά γιατί τώρα πίνω καφέ 😋 Ας βάλω και μια φωτό για καλημέρα από το άλσος Συγγρού. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Iliemp είπε Δοκιμάζω διαφορά τελευταία είναι η αλήθεια. Το κάνω μόνο σε φωτό που δεν μου αρέσουν πολύ γενικά αλλά έχουν ένα στοιχείο που με τραβάει. Το αποτέλεσμα είναι με το «Motion blur” του photoshop Με έχει πιάσει τώρα, δεν θα κρατήσει πολύ χαχα !!! Άστο να σε κρατήσει λίγο πάρα πάνω plz!!!......😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Cow tree 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Cow tree Στην κυριολεξία έχει και ήχο ............. 👍👍👍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Sony a7 iv 20 f1.8 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, babisskg είπε Στην κυριολεξία έχει και ήχο ............. 👍👍👍 Είδες η Olympus? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Είδες η Olympus? Ο συνδυασμός είναι που αποδίδει ........ εντάξει δε λέω ...... καλή και η Olympus ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Sony a7 iv 20 f1.8 Τελικά πήρες και ''καλό'' φακό ε;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 17 minutes ago, stratigos24 said: Τελικά πήρες και ''καλό'' φακό ε;; Ε ναι !!! Πήρα κ έναν 35 φ1.8 μεταχειρισμένο !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βάζω τον παρακάτω σύνδεσμο αφενός γιατί περιέχει αρκετές φοβερές εικόνες (για μένα αυτή με τους ελέφαντες ξεχωρίζει περισσότερο) και αφετέρου γιατί εμφανίζονται δύο Έλληνες φωτογράφοι στις εικόνες 9 και 10 που είναι επίσης καταπληκτικές για εμένα τόσο σε σύνθεση όσο και επεξεργασία, χρώματα κλπ κλπ. https://www.dpreview.com/news/2547530022/slideshow-winners-and-finalists-of-the-2022-travel-photographer-of-the-year-competition Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από pifilos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Ε ναι !!! Πήρα κ έναν 35 φ1.8 μεταχειρισμένο !! Καλοδουλευτοι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα