Panpaiz79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis444 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ όμορφο στιγμιότυπο και εντυπωσιακή τοποθεσία . Λίμνη; Θάλασσα; Που είναι αν επιτρέπεται; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από sakis444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, sakis444 είπε Πολύ όμορφο στιγμιότυπο και εντυπωσιακή τοποθεσία . Λίμνη; Θάλασσα; Που είναι αν επιτρέπεται; αν ρωτάς εμένα , Πικρολίμνη Κιλκίς. Ευχαριστώ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, gotthard είπε Ο Χριστός και η Παναγία... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Υ. Γ. : Μπορεί να έχω καιρό να ανεβάσω φωτογραφία, αλλά σας παρακολουθώ ανελλιπώς. Τα σέβη μου σε όλους... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 πως ανεβαζω photo που υπερβαινει τα 2mb? ενας τροπος ειναι το imgur,flickr κτλ αλλος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Lightroom δουλεύεις ; Λάθος θέλεις να υπερβαίνει οπότε άκυρη η ερώτηση.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, gotthard είπε αν ρωτάς εμένα , Πικρολίμνη Κιλκίς. Ευχαριστώ Έχω πάει 3-4 φορές ,όλες το φθινόπωρο του 2022, στην Πικρολίμνη. Το μέρoς είχε προοπτικές , χτίσανε λασπόλουτρα ,ξενοδοχείο κ.α Όταν πήγα όλα ήταν παρατημένα και λεηλατημένα . Η οικονομική κρίση , η θέση ,δεν ξέρω τι έπαιξε ρολό ,κάποια στιγμή το παράτησαν. Την πρώτη φορά που πήγα και ρώτησα πως πάω , μου είπε μια Κυρία "θα το αγοράσεις(την επιχείρηση) και το ψάχνεις;" . Και μου είπε ότι ήταν ξάδερφος της αυτός που είχε την επιχείρηση. Πέρα από τα λασπόλουτρα ,ξενοδοχείο έκαναν και αυτό το εκκλησάκι: Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από greekgreek 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Πόρτο Λάγος 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Πόρτο Λάγος 🤯 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shuuriken Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Marina Sati - Spirto kai venzini x-t200 fuji,great experience on the set Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από Shuuriken 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Shuuriken είπε Marina Sati - Spirto kai venzini x-t200 fuji,great experience on the set images.mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, greekgreek είπε Έχω πάει 3-4 φορές ,όλες το φθινόπωρο του 2022, στην Πικρολίμνη. Το μέρoς είχε προοπτικές , χτίσανε λασπόλουτρα ,ξενοδοχείο κ.α Όταν πήγα όλα ήταν παρατημένα και λεηλατημένα . Η οικονομική κρίση , η θέση ,δεν ξέρω τι έπαιξε ρολό ,κάποια στιγμή το παράτησαν. Την πρώτη φορά που πήγα και ρώτησα πως πάω , μου είπε μια Κυρία "θα το αγοράσεις(την επιχείρηση) και το ψάχνεις;" . Και μου είπε ότι ήταν ξάδερφος της αυτός που είχε την επιχείρηση. Πέρα από τα λασπόλουτρα ,ξενοδοχείο έκαναν και αυτό το εκκλησάκι: Να αναφέρω ότι μάλλον ο πιο σημαντικός λόγος που δεν αναπτύχθηκε η περιοχή είναι άλλος. Η Πικρολίμνη είναι μια πολύ ρηχή λίμνη με ένα μέτρο βάθος. Την πρώτη φορά που πήγα ήταν το καλοκαίρι του 22 , και λίμνη ήταν σχεδόν ξερή χωρίς νερό. Οι φώτο είναι από το φθινόπωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντοπίζετε κάτι παράδοξο στην παρακάτω φωτογραφία ή όχι? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από costas_ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/1/2023 στις 11:05 ΜΜ, stratigos24 είπε Δυνατή!!!! Στην πρώτη βλέπω το σπίτι μου 😂😂 σε τι ύψωμα είσαι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα