Snorky.GR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/1/2023 στις 4:18 ΜΜ, Iliemp είπε καλησπέρα @Iliemp, όμορφη φωτό, αλλά θα ήθελα να γνώριζα ποια πόλη είναι, και αν είναι τραβηγμένη πίσω από κάποιο παράθυρο/τζάμι...όσο για το μοντέρνο κτήριο δεξιά και τους γερανούς....ναι όντως βγάζει μάτι......βγάλε τα από εκεί, δεν έχουν θέση μέσα σε αυτό το κάδρο. 🙂
Iliemp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Snorky.GR είπε καλησπέρα @Iliemp, όμορφη φωτό, αλλά θα ήθελα να γνώριζα ποια πόλη είναι, και αν είναι τραβηγμένη πίσω από κάποιο παράθυρο/τζάμι...όσο για το μοντέρνο κτήριο δεξιά και τους γερανούς....ναι όντως βγάζει μάτι......βγάλε τα από εκεί, δεν έχουν θέση μέσα σε αυτό το κάδρο. 🙂 Καλησπέρα. Η φωτογραφία είναι από το Λονδίνο. Δεν την έχω τραβήξει πίσω από τζάμι απλά είχε κάτι σαν ομίχλη τότε πάνω από την λίμνη και την τόνισα με την επεξεργασία. Έχεις απόλυτο δίκιο για τους γερανούς αλλά όπως έγραψα η επεξεργασία έγινε από το κινητό και δεν μπορούσα να το αφαιρέσω από το Snaspeed. Με ενοχλούν απίστευτα κι εμένα όμως 😛 1 1
babisskg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Iliemp είπε Καλησπέρα. Η φωτογραφία είναι από το Λονδίνο. Δεν την έχω τραβήξει πίσω από τζάμι απλά είχε κάτι σαν ομίχλη τότε πάνω από την λίμνη και την τόνισα με την επεξεργασία. Έχεις απόλυτο δίκιο για τους γερανούς αλλά όπως έγραψα η επεξεργασία έγινε από το κινητό και δεν μπορούσα να το αφαιρέσω από το Snaspeed. Με ενοχλούν απίστευτα κι εμένα όμως 😛 Μούχλα ..... όχι ομίχλη ....... εμένα με άρεσε το σκηνικό ....... 8 λεπτά πριν, babisskg είπε Μούχλα ..... όχι ομίχλη ....... εμένα με άρεσε το σκηνικό ....... Φαγωθήκατε να αφαιρέσετε τους γερανούς ....... την στιγμή που είναι χαρακτηριστικό τών Καποτήδων ( ερμηνεία του όρου μόνο μέσω PM 🤪🤪🤪 ) η αντίληψη τους περί αισθητικών παρεμβάσεων στο τοπίο γενικά .... κλασσικό Αγγλικό τοπίο ....... μα πόσο μπροστά είμαι ..... δεν παίζομαι ....... πρέπει να κάνω workshop ...... 😂😂😂 ........
anestis1975 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από anestis1975 10
teot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Της λαϊκής τα χρώματα... Canon EOS 90D + EF-S 18-135 IS STM Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από teot 10
Titos301 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Panpaiz79 είπε η χαρά των illuminati 🤣 1
greekgreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Από τη σημερινή εξόρμηση στο Δέλτα Αξιού: Καλύβες Ψαράδων Λίγο πιο δίπλα μόνο του ένα φλαμίνγκο: Και στην επιστροφή ένας Σταχτοτσικνιάς ,λίγο πριν τη Χαλάστρα: 11
anestis1975 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 δυο απ το μετρό !! διαφορετικό στυλ ιδια λογική !!! 11
Titos301 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, anestis1975 είπε δυο απ το μετρό !! διαφορετικό στυλ ιδια λογική !!! εχω καποιο συντομο guide για το πως να τραβαμε τετοιες φωτο με το κινητο; 1
greekgreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Πολύ ωραίο και τακτοποιημένο το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Δέλτα Αξιού, δίπλα στη θάλασσα. 4
costas_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από costas_ 10
pifilos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε εχω καποιο συντομο guide για το πως να τραβαμε τετοιες φωτο με το κινητο; Αν έχεις κινητό που επιτρέπει να ρυθμίσεις την ταχύτητα κλείστρου ξεκίνα με περίπου 1/30 και πειραματίσου. Ανάλογα με την απόσταση που έχεις από το κινούμενο όχημα και την ταχύτητα του θα το προσαρμόσεις για να πάρεις το αποτέλεσμα που θες. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα