Yannis1976 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Στις 15/1/2023 στις 3:04 ΜΜ, Panpaiz79 είπε Προφανώς και δεν ήταν το χρώμα του ουρανού έτσι εκείνο το πρωί, στην επεξεργασία έγινε έτσι. Αυτό που είχε όμως ήταν παχιά ομίχλη που δημιουργούσε φοβερή ατμόσφαιρα! όπως και να έχει το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Μπράβο! 2
Iliemp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 @GQPhDFBI Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση στο τοπικ με τις φωτό αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω 😅 Γιατί έχεις βάλει λυπημένη φατσούλα στην φωτό μου; Τι σε στενοχώρησε; 1
babisskg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, Iliemp είπε @GQPhDFBI Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση στο τοπικ με τις φωτό αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω 😅 Γιατί έχεις βάλει λυπημένη φατσούλα στην φωτό μου; Τι σε στενοχώρησε; Έτσι ..... έτσι ...... ρώτα τον να δούμε τι θα απαντήσει ....... 😂😂😂 ......
GQPhDFBI Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Iliemp είπε @GQPhDFBI Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση στο τοπικ με τις φωτό αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω 😅 Γιατί έχεις βάλει λυπημένη φατσούλα στην φωτό μου; Τι σε στενοχώρησε; missclick. το άλλαξα...
babisskg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε missclick. το άλλαξα... Κι' ο Άγιος φοβέρα θέλει ........ 😂😂😂 .......
Iliemp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, slzr είπε Μάλλον το παράταιρο κτίριο.. Κι εμένα εκεί πέφτει το μάτι μου είναι η αλήθεια, αλλά προσπάθησα να το σβήσω και δεν.. (έκανα από το κινητό την επεξεργασία και δεν είχα το photoshop) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από Iliemp
babisskg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Iliemp είπε Κι εμένα εκεί πέφτει το μάτι μου είναι η αλήθεια, αλλά προσπάθησα να το σβήσω και δεν.. (έκανα από το κινητό την επεξεργασία και δεν είχα το photoshop) Η εικόνα είναι αυτή που είναι με ότι είδε το μάτι δλδ την πραγματικότητα ........ τίποτε παράταιρο ...... τίποτε παραπανίσιο ....... αν έτσι επιλέχθηκε η στοιχειοθέτηση του κάδρου ...... so be it ....... από εκεί και πέρα μπορούν να δοθούν πολλές ερμηνείες κλπ ........ 1
slzr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Iliemp είπε Κι εμένα εκεί πέφτει το μάτι μου είναι η αλήθεια, αλλά προσπάθησα να το σβήσω και δεν.. (έκανα από το κινητό την επεξεργασία και δεν είχα το photoshop) Μια χαρά το επεξεργάστηκες για μένα (χωρίς να είμαι γνώστης),το θέμα σου είναι τονισμένο! 1
greekgreek Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Σήμερα ,πριν λίγο ,λίγο έξω από το Μεσιανό: Σήμερα το πρωί ,Αξιός ποταμός ,Αξιούπολη: 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα