babisskg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Από τον Zuiko Digital 40 - 150 f/3.5 - 4/5 ........ επάνω σε μία e - pl6 συν έναν αντάπτορα με ηλεκτρονική επικοινωνία . 15
babisskg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Δεν έχει να κάνει με τον εξοπλισμό ο τρόπος που βλέπει καποιος ....... 👍 5
Panpaiz79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, babisskg είπε Δεν έχει να κάνει με τον εξοπλισμό ο τρόπος που βλέπει καποιος ....... 👍 Και χωρίς στατιεφ 😁 1
D___G Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ανεβάσω κι εγώ μία. Λευκοτσικνιάς στο Πασαλιμάνι! Nikon d5300 Η λήψη έγινε με το EV στο -1.7 για να βγουν σωστά τα λευκά. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από D___G 14
babisskg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, D___G είπε Να ανεβάσω κι εγώ μία. Λευκοτσικνιάς στο Πασαλιμάνι! Nikon d5300 Η λήψη έγινε με το EV στο -1.7 για να βγουν σωστά τα λευκά. Άψογη εκτέλεση η οποία αδικείται στην οθόνη του κινητού ( όπως την βλέπω εγώ τώρα δλδ ) . 1
akatel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Προσπάθεια για Frozen bubbles, μέχρι να την τοποθετήσω στο χιόνι έσκαγε, το υγρό είχε σωστή αναλόγια. Μάλλον έπρεπε να αρχίζω την φούσκα πάνω στο χιόνι. Η θερμοκρασία ήταν -32, θα προσπαθήσω ξανά σε υψηλότερη, -20. 😀 14
Yannis1976 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Από λίμνη Στυμφαλία. Αν σας αρέσουν θα ανεβάσω και μερικές ακόμα 24
spitonoikokurhs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα μου. Ενα μικρό κομμάτι αρχιτεκτονικής απο τη Ρώμη 16
konkarien Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Yannis1976 είπε Από λίμνη Στυμφαλία. Αν σας αρέσουν θα ανεβάσω και μερικές ακόμα Να ανεβάσεις κι άλλες.....!!! Αν έχεις φωτογραφίσει και τα αρχαία που βρίσκονται παρόχθια. 2
gotthard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, spitonoikokurhs είπε Κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα μου. Ενα μικρό κομμάτι αρχιτεκτονικής απο τη Ρώμη Μονή Βλαττάδων Θεσσαλονίκη . Προφανώς και υπάρχει κάποια σύνδεση. 17
spitonoikokurhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, gotthard είπε Μονή Βλαττάδων Θεσσαλονίκη . Προφανώς και υπάρχει κάποια σύνδεση. οντως μεγαλη ομοιοτητα! Το αξιοθεατο στη Ρωμη ηταν το Bocca della Verità ή στα αγγλικά, The Mouth of Truth. "The Mouth of Truth (Italian: Bocca della Verità [ˈbokka della veriˈta]) is a marble mask in Rome, Italy, which stands against the left wall of the portico of the Santa Maria in Cosmedin church, at the Piazza della Bocca della Verità, the site of the ancient Forum Boarium (the ancient cattle market). According to enduring medieval legend, it will bite off the hand of any liar who places their hand in its mouth,[1] or, alternatively, any who utters a lie while their hand is in the mouth.[2] It still attracts many visitors who audaciously insert their hands." https://en.wikipedia.org/wiki/Bocca_della_Verità 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα